Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 pogrešam neki mehkega, toplega, pozornega, neki muckastega..pisanega......črtastega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 počutim se kot barka ki se počasi potaplja.. še podgane zapuščajo moj krov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Morda pa ti bo všeč pod mosrsko gladino. Vse tiste ribe ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 delfinček me čaka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jeti, valkira kak fajn dan lenko1975 spoznala, mele čevk še z druidko...ju čisto presenetla kupla en fulare dobr kamenček, ki me je čakal(čaroit) plus obesek iz labradorita seveda z ustrezno verižico prstan za mojo sestrco, ko ma god čez en mesec materjal za torto...zgleda da bo kr nutelina in zelo uživala na mrzlem vetru tu in tam še ujela kako snežinko skratka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee delfinček me čaka ma vrži se v morje, ne čaki da ladja razpade...delfini bojo sam pomagal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 delfinček me čaka Morda je že ves čas s tabo.Ne sekiraj se. Po vsem tem, kar se ti dogaja zadnje čase, morajo priti tudi trenutki, nesreče in melanholija. Ampak mine in spet bo posijal sonček. ma vrži se v morje, ne čaki da ladja razpade...delfini bojo sam pomagal Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 To bo vpliv heretične reformacije Tudi jaz bisem najbolj pri močeh Bo držalo... Oz. je držalo. Danes sovražim optimiste...grrrrrrrr Ful sem se neki začeu malenkosti veselit - npr. delam nekaj zunaj, kjer ni prav toplo, pol pa pridem noter pa sem nadvse zadovoljen, k je fino toplo, pa od zadovoljstva maltene začnem z nosom po tleh ribsat. Po mojem se mi je začel kisat ... lalalaBrez skrbi, se ti ne kisa. ------------------------------------------- Jaz pa se danes počutim nenavadno. Nekaj me matra in razmišljam o tem, a nikoli v življenju si ne bi mislil, da bom o tem mislil. Morda preveč mislim. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Ful sem se neki začeu malenkosti veselit - npr. delam nekaj zunaj, kjer ni prav toplo, pol pa pridem noter pa sem nadvse zadovoljen, k je fino toplo, pa od zadovoljstva maltene začnem z nosom po tleh ribsat. Po mojem se mi je začel kisat ... lalalasreča je sestavljena iz malenkoti te male drobne podrobnosti, malekosti imajo velikansko težo....in če znamo to opazit smo lahka srečni, ker ponavadi se te drobnarije ne opaža sploh če te male stvari opazimo pri drugih...ko mislijo da se tega ne opazi...potem so darila(takšna in drugačna) iz teh drobnih malenkosti, čarobna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 delfinček me čaka in veš kako čarobno je plavati z delfini sanjsko sreča je sestavljena iz malenkoti te male drobne podrobnosti, malekosti imajo velikansko težo....in če znamo to opazit smo lahka srečni, ker ponavadi se te drobnarije ne opaža sploh če te male stvari opazimo pri drugih...ko mislijo da se tega ne opazi...potem so darila(takšna in drugačna) iz teh drobnih malenkosti, čarobna malenkosti so začimbe življenja sladke in neponovljive Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 delfinčki no jst bi nazaj v lajf prav posebnega delfinčka a me da kdo v rit brcnit... nič se mi ne da- v knjižnico se moram spokat pa se mi ne da spreoblečt... sej bi šla kr v trenerki pa se mi ne da obut... fak stara spoki se na luftpa komaj sem noter prišla a, zeha se mi... aja tečna pa nisem več, menda.. pa lačna sem,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 sit ko prašič. sem spet peku pico.. mater..js bi mogu it za kuharja dej pa počas na rekreacijo..fuzbal po tanovem že razturam dej pa da se še basket naučim tole zimo.pol pa seveda še mal okol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 delfinčki no jst bi nazaj v lajf prav posebnega delfinčka a me da kdo v rit brcnit... nič se mi ne da- v knjižnico se moram spokat pa se mi ne da spreoblečt... sej bi šla kr v trenerki pa se mi ne da obut... fak stara spoki se na luftpa komaj sem noter prišla a, zeha se mi... aja tečna pa nisem več, menda.. pa lačna sem,... jaz pa tigerčka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Notranja naravnanost dobra, od zunaj pa nekaj stvari, ki me veselijo (dons sm npr. posadil 3 kivije, 2 pritlikavi češnji in 7 vinskih trt) in nekaj, ki me žalostijo (mi npr. nagaja štrom pr avtu, da se moram do popravila brez luči vozit, pa še kaj bi se našlo). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Dopoldne sem šla h dohtarci in sem bluzila okrog do zdele Umrla bi tok sem zmatrana. Tale ''hoja'' z berglami je ena uiber huda telovadba Grem se zdej valat po kavču, pa nogo cajtat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Zmrznla bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jaz sem se šla oblečt nasmejala sem se pa že tolk k z največjo Carico Marico že debelo uro kleptam in zmenkarije se grem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 A maš zame tud kkšnga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 A maš zame tud kkšnga? imam dva enga dam enga pa ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zjutraj je bila katastrofa in sitnarjenje :xx!: potem pa spoznala Klarus in Druidko popolno presenečenje, Klarus me je pretresla, stresla, zmiksala in zmedla v pozitivo seveda mi je dala ful mislit Klarus, hvala, upam na nadaljevanje Druidka, nežna, prijazna deklicaikonica jo popolnoma pooseblja na koncu lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jaz sem se šla oblečt nasmejala sem se pa že tolk k z največjo Carico Marico že debelo uro kleptam in zmenkarije se grem a je kakšna bejbika odveč? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 šla v nabavo za jutr vmes še skočla po en obesek(rdeči jaspis) za prijatla namesto, da bi šla pol domov in naredla torto...smo mel generalno vajo za jutri in se ga rahlo napili no zdej pa delam torto...upam, da bo vsaj užitna a Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 danes sem ful melanholičen, obujam žalostne spomine...potreboval bi oreng psihoanalizopa spodbudo... mah, bom že... p.s.: zakaj se v filmih vse tako srečno konča, v real life pa nikoli? drugače pa, lajf je lep Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zasanjana, žalostna, razmišljujoča, nostalgična čudna Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 utrujena...bom šla kmalu spat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 maš pa velik energije.. mene je že začelo dajati zimsko spanje ma dans sem čist na spidu...men tako vreme čist paše...bol ko je mrzlo bolš je Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.