Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Nč, kr v seb jo kuham in sm sama seb tečna. :xx!:

itak je že skuhana..pošl jo v roko..z roko delaj osmice in ko boš začutla, da je vse to v osmici...enostavno pošl v kozmos xsrcx x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Če bom osmice tok časa delala, da se not nabere, mi bo roka odpadla. :lol: x;)x

xsmx

itak je že skuhana..pošl jo v roko..z roko delaj osmice in ko boš začutla, da je vse to v osmici...enostavno pošl v kozmos xsrcx x:Xx

če pa še z očki slediš, je pa baje še za vid dobro.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

od česa :eek:

no sam sem pa malce depresiven :xx!: , mi manka adrenalina....

a si že kdaj probaval telovadit z čkami ene 20 min....boš vidu kak je to x:o)x x:Dx

ah daj ni mihi :vio: hitr depresijo stran :fiju:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Dogaja mi http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/c040.gif pogrešam kak dober žur :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
brezvoljna, ne prenesem niti človeških pogledov, kaj šele kaj več, lasje mam mastne in smrdijo mi, ubijam s pogledom - pravo skropucalo. saj ko pridem domov s šihta, grem pod tuš, si umijem tole smrdovje na glavi in se počim na kavč gledat CSI, pol pa brat knjigo in ajat. WIIIIIIIIII. :vio: x:)x

brezvoljna, ne prenesem niti človeških pogledov, kaj šele kaj več, lasje mam mastne in smrdijo mi, ubijam s pogledom - pravo skropucalo. saj ko pridem domov s šihta, grem pod tuš, si umijem tole smrdovje na glavi in se počim na kavč gledat CSI, pol pa brat knjigo in ajat. WIIIIIIIIII. :vio: x:)x

boli te k... bo bolš :palec: x:Dx

honor and respect

Preveč sem hodila, al ne vem kaj, ker me full boli noga dons :xx!: Pa sem mislila it v sredo že v službo. Zdej pa ne vem, če bi izvedljivo :sori:
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Guest mačona
boli te k... bo bolš :palec: x:Dx

zdaj res, ko sem rito počila na stol, tam v kuhnji me čaka čips, ki mi ga je pustila cimra in CSI se bo začel, res ne dvomim, da bo bolš. WUHU, kaj čem lepšga, lase bom pa že oprala. x:Dx x:Dx

Ja nč, fen nam je crknil predvčerajšnjim in mami je obljubla da bo dans novega kupla v službi pa ga ni :V: moja čupa je MESS, jutri si morm spet lase oprat in sušit po naravni poti, katastrofa! Ne sam da dolg traja, še zima je in najmanj 4 ure ni šans ven če tkole sušiš :sori:

Ja tko se dons počutim, I'm having a bad hairday!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja nč, fen nam je crknil predvčerajšnjim in mami je obljubla da bo dans novega kupla v službi pa ga ni :V: moja čupa je MESS, jutri si morm spet lase oprat in sušit po naravni poti, katastrofa! Ne sam da dolg traja, še zima je in najmanj 4 ure ni šans ven če tkole sušiš :sori:

Ja tko se dons počutim, I'm having a bad hairday!

jaz si vedno lase sušim naravno (razen kadar se mi kam ekstra mudi) ... pa traja kakšni 2 urci, da se mi posušijo :inocent:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...