Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
Ja nč, fen nam je crknil predvčerajšnjim in mami je obljubla da bo dans novega kupla v službi pa ga ni :V: moja čupa je MESS, jutri si morm spet lase oprat in sušit po naravni poti, katastrofa! Ne sam da dolg traja, še zima je in najmanj 4 ure ni šans ven če tkole sušiš :sori:

Ja tko se dons počutim, I'm having a bad hairday!

bejbe, a te potolažim, da ti bo bolje?

I'm having a bad hairday every day! xDDx x:Dx jebat ga, narava je kruta. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

brezvoljna, ne prenesem niti človeških pogledov, kaj šele kaj več, lasje mam mastne in smrdijo mi, ubijam s pogledom - pravo skropucalo. saj ko pridem domov s šihta, grem pod tuš, si umijem tole smrdovje na glavi in se počim na kavč gledat CSI, pol pa brat knjigo in ajat. WIIIIIIIIII. :vio: x:)x

:lol:

---------

Saj mi je bilo rečeno, da se bo to dogajalo, a vseeno se čudim z neverjetno srečo v srcu. :2src:

Possible—but highly unlikely.

Guest mačona
ne vem, kako bom danes zdržala v službi, če nisem skoraj nič spala. zvečer se bom pomenila s cimro. :sniky: res je, da ženska pri 30 letih ni še nikoli v življenju nič delala (razen pisanja erotičnih zgodbic za WAP in iganja v eni bedni predstavi brez teksta) in ne ve, kako je to, če moraš iti v službo ves nikakav in neprespan, pol pa če te čakajo še isto neprespane stranke ... :O: :sori: ji bom poskusila razložiti na lep način, brez agresivnosti in nesramnosti. samo ne vem, če bo razumela ... da čez dan, ko ona ne seksa in njeni "tipi" ne razgrajajo po stanovanju, jaz ne morem spati, ker sem v službi. xscratchx

Ma že od vikenda dalje nekam apatična, pa z depro se neki spet spogledujem, mal down sm :o|o: ah, nič tazga, kr se ne bi ponavljal peridoično, leto za letom...sam letos je pršlo mal kasneje...bo tm okol Miklavža že bolje xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ma že od vikenda dalje nekam apatična, pa z depro se neki spet spogledujem, mal down sm :o|o: ah, nič tazga, kr se ne bi ponavljal peridoično, leto za letom...sam letos je pršlo mal kasneje...bo tm okol Miklavža že bolje xcivx

Pusti to, to ni zate. x;)x

Tudi jaz se otepam, ja. Me je ta reč v rit ugriznila, pa sem jo za rep ujel. Pol sem pa pogruntal, da rep pripada meni. Kam naj zdaj s tem?? :o|o:

Po moje je fora v tem, da sem premalo aktiven v življenju, premalo korakov v neznano in sprememb navad. Voda se usmradi, če stoji. Pa pijavke se zaredijo. To bo to, ja. x;)x

bl en kurc...... pa tko dobre volje sem dan zacela, zdej sem pa rajs zviznla za PC, da se ne kregam, ker sem se dons enkrat ze z nekom skregala za brez veze :xx!:
Uspeh je drznim zagotovljen!

Na nek način se počutim vredu, ker sem bila danes pridna, aktivna, a me močno boli to, kako se je najboljša prijateljica spremenila do mene. No upam, da me še čuti kot prijateljico. Nesigurnost, to da ne vem pri čem sem, me res boli, vznemirja, veliko raje imam resnico, da mi je pač jasno kaj in kako je, pa čeprav mogoče boli.

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

kašljajoče in polna sluza :xx!:

Jz tud,kašljam,grlo zatečeno,iz nosa mi skoz teče,vročina 37,5.. :xx!: Šla iz službe že ob 10h..Pijem čaj in lekadol žrem..Upam,da bo jutri bolje... x:px x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Dobro se počutim. Vse pride v pravem trenutku. To se mi je danes potrdilo(seveda ne prvič) in me razveselilo. xwizardx Vsem, ki ste bolni ali se psihično slabo počutite pa želim, da boste kmalu boljše.

Topel pozdrav x:)x

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...