Indy 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Jest pa zele pičim devat na arheološko traso.Danes so se namreč začela izkopavanja tle pr ns okol kranja.Pa -2 .Matr smo norci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ja nč, fen nam je crknil predvčerajšnjim in mami je obljubla da bo dans novega kupla v službi pa ga ni moja čupa je MESS, jutri si morm spet lase oprat in sušit po naravni poti, katastrofa! Ne sam da dolg traja, še zima je in najmanj 4 ure ni šans ven če tkole sušiš Ja tko se dons počutim, I'm having a bad hairday!bejbe, a te potolažim, da ti bo bolje?I'm having a bad hairday every day! jebat ga, narava je kruta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 brezvoljna, ne prenesem niti človeških pogledov, kaj šele kaj več, lasje mam mastne in smrdijo mi, ubijam s pogledom - pravo skropucalo. saj ko pridem domov s šihta, grem pod tuš, si umijem tole smrdovje na glavi in se počim na kavč gledat CSI, pol pa brat knjigo in ajat. WIIIIIIIIII. --------- Saj mi je bilo rečeno, da se bo to dogajalo, a vseeno se čudim z neverjetno srečo v srcu. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 ne vem, kako bom danes zdržala v službi, če nisem skoraj nič spala. zvečer se bom pomenila s cimro. res je, da ženska pri 30 letih ni še nikoli v življenju nič delala (razen pisanja erotičnih zgodbic za WAP in iganja v eni bedni predstavi brez teksta) in ne ve, kako je to, če moraš iti v službo ves nikakav in neprespan, pol pa če te čakajo še isto neprespane stranke ... ji bom poskusila razložiti na lep način, brez agresivnosti in nesramnosti. samo ne vem, če bo razumela ... da čez dan, ko ona ne seksa in njeni "tipi" ne razgrajajo po stanovanju, jaz ne morem spati, ker sem v službi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Saj mi je bilo rečeno, da se bo to dogajalo, a vseeno se čudim z neverjetno srečo v srcu. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 predolgo spala in sem čist zlimana :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ma že od vikenda dalje nekam apatična, pa z depro se neki spet spogledujem, mal down sm ah, nič tazga, kr se ne bi ponavljal peridoično, leto za letom...sam letos je pršlo mal kasneje...bo tm okol Miklavža že bolje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Kot pomaranča..A se lupiš al tako dišiš? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 naj bo tudi notranjost čimprej bolje. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ma že od vikenda dalje nekam apatična, pa z depro se neki spet spogledujem, mal down sm ah, nič tazga, kr se ne bi ponavljal peridoično, leto za letom...sam letos je pršlo mal kasneje...bo tm okol Miklavža že bolje Pusti to, to ni zate. Tudi jaz se otepam, ja. Me je ta reč v rit ugriznila, pa sem jo za rep ujel. Pol sem pa pogruntal, da rep pripada meni. Kam naj zdaj s tem?? Po moje je fora v tem, da sem premalo aktiven v življenju, premalo korakov v neznano in sprememb navad. Voda se usmradi, če stoji. Pa pijavke se zaredijo. To bo to, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 bl en kurc...... pa tko dobre volje sem dan zacela, zdej sem pa rajs zviznla za PC, da se ne kregam, ker sem se dons enkrat ze z nekom skregala za brez veze :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Te je že lažje olupit. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Naspidirana-grem kmal na aerobiko Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Na nek način se počutim vredu, ker sem bila danes pridna, aktivna, a me močno boli to, kako se je najboljša prijateljica spremenila do mene. No upam, da me še čuti kot prijateljico. Nesigurnost, to da ne vem pri čem sem, me res boli, vznemirja, veliko raje imam resnico, da mi je pač jasno kaj in kako je, pa čeprav mogoče boli. Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ne dohajam tega ringlšpila... bi kar pustila da se rola sam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 dobro jutro počutje danes je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 kašljajoče in polna sluza :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 kašljajoče in polna sluza :xx!: Jz tud,kašljam,grlo zatečeno,iz nosa mi skoz teče,vročina 37,5.. :xx!: Šla iz službe že ob 10h..Pijem čaj in lekadol žrem..Upam,da bo jutri bolje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 terrible...naj že enkrat edn z zakonom prepove tole žilorez muziko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Zmedeno... En tak micen dogodek je iz mene izvabil ful preteklosti. Že mora tko bit. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Dobro se počutim. Vse pride v pravem trenutku. To se mi je danes potrdilo(seveda ne prvič) in me razveselilo. Vsem, ki ste bolni ali se psihično slabo počutite pa želim, da boste kmalu boljše. Topel pozdrav Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Z nasmeškom sem proti jutru zaspala, z nasmeškom se danes zbudila.........Hvala ti medvedek, res si prekrasno bitje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 dišeča, mehka, mokri lasje kot bi se pripravljala na zmenek naj bo ura že 12 in vse mimo... kar bo bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.