Audente 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Zmenek z neznancem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Zmedeno. Srček se odpira, cele vrtince čutim. Očitno mora ven tudi strah. ja Valkira ... ne damo se. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Nekako takole.. Jz sem še kr bolana.Tale nahod. :xx!: Šla prej v lekarno in nabavla neki zdravil..Ima,da se čez vikend pozdravim..Fajn,da mi dans ni blo treba v službo. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Jaz tudi nahodna že dva tedna :xx!: Šla po nasvetu prejle kupit rdeči jaspis, si bom naredila eliksir, pa da vidimo ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Gleženj me še kar boli mamu mu!!! Če to odštejem bi bila odlično! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Vbistvu sem danes full neki razpoložena za pucanje kar noben petek nisem ampak tko, nekam taka sem - hop hop hojladri, grem izkoristit to kar takoj zdej ko sem mal k sebi prišla petek je dan za zadetek torej danes za pucanje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Jaz sem tud pucala, pa še glavo spucala, zdej sem pa ok. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Jaz sem tud pucala, pa še glavo spucala, zdej sem pa ok. A smo pol dons vsi pucal? Jest sm tud vse počedladons tko d bom cel vikend lohk uživala. Jupi!! Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 danes in psihično in fizično zelo zelo slabo... Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 DOBRO JUTRO.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Dobro jutro. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Dobro jutro vsem Mal je čuden tak taprav jesenski dan je Ampak jest sm super Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Malo boljš kot včeri..Ne teče mi več tolk iz nosa,kašljam še čist mal...Dans bom še na čajčkih in tabletah..jutri pa upam,da bom čist ok in ,da bom polna energije.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ...tkole. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ...tkole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Moj oči ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Saj bo ... če bo hotu. Sam noče! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Fajn sem Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 :xx!: :xx!: :xx!: še vročino sem dobila..Cel dan že ležim ,neki se trudim dvd-je gledat..brez uspeha..kr zaspim zraven...Nočem it v bolniško.. Morem se pozdravit do ponedeljka.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Morena, zakaj pa se "moraš" pozdraviti? tako sem bila jaz enkrat neumna. no ne vem, kaj je pri tebi razlog ... enkrat sem začela ful kašljati, se daviti, dobila vročino ... 3 dni sem taka hodila k pouku ... pol sem le ostala doma in si pozdravila vročino ... že itak sem za moje pojme ful zamudila in sem šla nazaj k pouku. zaradi tega sem dobila pljučnico. nisem hotela zamuditi maturitetnega tečaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Morena, zakaj pa se "moraš" pozdraviti? tako sem bila jaz enkrat neumna. no ne vem, kaj je pri tebi razlog ... enkrat sem začela ful kašljati, se daviti, dobila vročino ... 3 dni sem taka hodila k pouku ... pol sem le ostala doma in si pozdravila vročino ... že itak sem za moje pojme ful zamudila in sem šla nazaj k pouku. zaradi tega sem dobila pljučnico. nisem hotela zamuditi maturitetnega tečaja. Morem se pozdravit,ker si grem na živce v takem stanju.. :xx!: Že od četrtka se vleče,pa bi rada spet začutla pravo energijo v sebi.Čudna sem.Drugač nimam nič kj pomembnega te dni.No,v torek mam eno predavanje v Jesenicah,ki ga morem podnujno opravit..pa bi mi blo full bad,da bi tam 8 ali 7 ur čist taka boga sedela...Eh,itak preveč dramatiziram.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 poznam ta občutek. jaz doživljam jezo, ko sem bolna, ker ne morem nič in ne maram občutka nemoči, šibkosti ... ampak to nima smisla, ker s tem itak delaš proti sebi. ja, pretiravaš res, najprej se pozdravi do konca, pa pol pojdi delat pa na predavanja. to ti jaz svetujem, naredi pa kakor ti želiš. vprašanje, kaj bi se meni dogajalo, če zbolim zdaj, pa ne bi mogla iti en dan delat, verjetno bi se že bunila, kako bom za vraga preživela naslednji mesec z manj denarja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 poznam ta občutek. jaz doživljam jezo, ko sem bolna, ker ne morem nič in ne maram občutka nemoči, šibkosti ... ampak to nima smisla, ker s tem itak delaš proti sebi. ja, pretiravaš res, najprej se pozdravi do konca, pa pol pojdi delat pa na predavanja. to ti jaz svetujem, naredi pa kakor ti želiš. vprašanje, kaj bi se meni dogajalo, če zbolim zdaj, pa ne bi mogla iti en dan delat, verjetno bi se že bunila, kako bom za vraga preživela naslednji mesec z manj denarja. No,dans sem že malj boljš..Sam še nisem stara jz..Bomo vidli kako bo jutri.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 danes ker imava z mojim lubekom drug teden DOPUST vsi ki ste bolani evo za vas hitro se pozdravite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 grozljivo firbčno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.