nols 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 js bi tud rabu moj firbec mal zakurblat dele..tko sem pa sam čist zgubljen..ne vem kaj bi, ne kam bi, niti kako bi..vem sam, da ni to to..nedelja je..neki bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 grozljivo firbčno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. november 2006 Avtor Prijavi Deli 12. november 2006 dougčas mi je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 No,dans sem že malj boljš..Sam še nisem stara jz..Bomo vidli kako bo jutri.. nikarte biti jezna nase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 lačna. zaspana pa ne. pismo, spet bom vsa skrokana in zehala kot nilski konj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 zaspanaaaaaaaaaa.................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Bruhica pa jokica :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 vsak dan slabše...samo sem začela vsaj razmišljat, da tkole ne bo šlo več naprejpočutim se samo, prikrajšano, neizživeto...žalostna sem naveličana Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Bruhica pa jokica :xx!: vsak dan slabše...samo sem začela vsaj razmišljat, da tkole ne bo šlo več naprejpočutim se samo, prikrajšano, neizživeto...žalostna sem naveličana držita se! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Polna energije..........po uspešnem in hudo dobrem vikendu Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 a ) včeri sem se spet pustila znervirat in sem danes tut :xx!: voljeb ) včeri sem se spet pustila zaplest v pogovor - ki je bil sicer zlo nice pogovor ampak je trajal do 1h zjutraj na mrazu in sem danes zaspana + čutim jajčnike / pa vedno znova isto lekcijo poberem, NE STOJ NA MRZLEM!!!c ) ah kvragu pa vse skup, odpoved dajem, ne da se mi več tega delat, uničuje me d ) lačna sem, nej se že spečejo tiste krvavice no!!!e ) si bom že še kej drugega tekom dneva zmislila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 čist hin :xx!: za mano je ubijalski delovni vikend(beri 29 ur šihta) no dans pa tud neki sekam nadpovprečje :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 čist hin :xx!: za mano je ubijalski delovni vikend(beri 29 ur šihta) no dans pa tud neki sekam nadpovprečje :xx!:čist preveč delaš, klarus. se boš preveč iztrošla jaz pa zaspana, pa mal žalostna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 :xx!: ..lačn, pa ne smem jest, pa cel levi del šnofle me boli...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 jaz sem čist kontra stvorjena ... ko gre vsem slabo, so bolni, tečni, utrujeni, sem jaz hiperaktivna in super dbestične volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 jaz še vedno energetsko podkrepljena...........in bežim, delo čaka Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 pondelk pa že ko raketa ... le kje sem si nafilala baterije. do konc tedna se bom lih fajn skurla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 jest sm pa dons čist zmatrana sm šla po 14-ih dnehspet mal na šiht pogledat inme je čist uniču tale moj šiht bom šla provkmal spat :xx!: Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 čudna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Dobre volje sem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 čist hin :xx!: za mano je ubijalski delovni vikend(beri 29 ur šihta) no dans pa tud neki sekam nadpovprečje :xx!: ja madona pa kaj pa ti dedci misljo da si srčni kirurg nej si sami jajce spečejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Full smotano. :xx!: Nisem več bolana.Sem pa zelo razočarana nad sabo,full :xx!: Kaki grozni feelingi me obiskujejo zadnje čase... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Full smotano. :xx!: Nisem več bolana.Sem pa zelo razočarana nad sabo,full :xx!: Kaki grozni feelingi me obiskujejo zadnje čase... srce, ne delaj si tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Za žurrrr! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Umirjeno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.