Lenka: 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Fajn. Zadovoljna sama z sabo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 v pričakovanju in da spoznam eno najboljšo lnf pesnico in bo žur Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 sfukano..delal od 6 do 19. dele pa recimo do 21 al pa 22 mal počitka pa futranja. pol pa na kakšno pivo..jutr pa spet delat (sobotni delavnik seveda 7:30-14, če nam že prej pobegnu ). bomo vidli kok luštno bo dones. sem pa dones zjutri prvič slišal piko pikico po radiu..kaj so že govorl..aja kako se peče kruh. baje ga že je enkrat pr babici - stavim, da je vse babica nardila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 :!!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 v pričakovanju in da spoznam eno najboljšo lnf pesnico in bo žur Fovš. :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Fovš. js tudi....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 js tudi....... jest tud Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 tobogan se še kr dogaja..mal gor pa fejst dola in spet obratno....eh :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 js tudi....... jst tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Kuštravo,orgazmično in vroče... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Kuštravo,orgazmično in vroče... how nice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jutrooooooooooooo je orgazmično, nostalgično, polna energije, presenečeno,sladko........ja sam opet devojka res ste lahko fovš k niste videl dve carice skupaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 danes se počutim zelo merkur retro... imel james bondovske sanje, zdej se grem pa učit kaj še drugega sploh ostane velikim,.... počutim se kot bi potoval, od enačbe do enačbe, od vogala do vogala, vse to merkur pa gre že spet naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Dobro jutro..včeraj gledala en dober film .....pa odšla kar precej pozno spat...sem še mal zaspana , ampak se prebujam Dobro jutro xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Škropijonovsko.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 mislim, da se mi še nikoli prej ni zgodilo, da bi mi na tak beden deževen dan vsa hrana vključno s sladkarijami šla na bruhanje. ne morem jest. pa če sem pod hudim stresom, če sem veseljačino, če sem žalostna - malo ali zelo ... bljak. počutim se krivo, ker sem za kosilo jedla sladico. :xx!: fuuuj. želodec se mi obrača čim pomislim na hrano. nekaj pojem zato, da glih ne shiram in še to bi žrla same jogurte in pudinge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Srednja žalost.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Rebra me bolijo al kaj to je, ker sem zaspala na boku, z mačkom na vrhu Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 :xx!: :xx!: :xx!: bemu a bom že fentala ta dan, al bo še kr trajal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Strupeno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Danes sem si zaželela ene par osebkov zadavit.. Sam pol sem si raje premislila x;)x Agresija me daje , s primesjo melanholije.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 sem preveril malo zvezdice pa vidim da je 6 planetov lepo enakomerno razprostrtih čez škorpijona cela beda ... nekaj v kvadratu s saturnom prav lep prizor, ... čudno mi je ampak js se počutim tako ljubeznivo danes, hell i love all people, men women alike, koliko nasmeškov sem danes izvabil na ustnice še sebe presenečam ... what a loveley day ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.