Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

sfukano..delal od 6 do 19. dele pa recimo do 21 al pa 22 mal počitka pa futranja. pol pa na kakšno pivo..jutr pa spet delat (sobotni delavnik seveda 7:30-14, če nam že prej pobegnu x^x ). bomo vidli kok luštno bo dones.

sem pa dones zjutri prvič slišal piko pikico po radiu..kaj so že govorl..aja kako se peče kruh. baje ga že je enkrat pr babici - stavim, da je vse babica nardila. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

:) danes se počutim zelo merkur retro... imel james bondovske sanje, zdej se grem pa učit kaj še drugega sploh ostane velikim,.... počutim se kot bi potoval, od enačbe do enačbe, od vogala do vogala, vse to merkur pa gre že spet naprej... :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona
mislim, da se mi še nikoli prej ni zgodilo, da bi mi na tak beden deževen dan vsa hrana vključno s sladkarijami šla na bruhanje. ne morem jest. pa če sem pod hudim stresom, če sem veseljačino, če sem žalostna - malo ali zelo ... bljak. počutim se krivo, ker sem za kosilo jedla sladico. :xx!: fuuuj. želodec se mi obrača čim pomislim na hrano. nekaj pojem zato, da glih ne shiram in še to bi žrla same jogurte in pudinge. xrolleyesx

Danes sem si zaželela ene par osebkov zadavit.. :eek: :vragec: Sam pol sem si raje premislila x;)x x;)x

Agresija me daje , s primesjo melanholije.. :xx!: :vragec: x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:P sem preveril malo zvezdice pa vidim da je 6 planetov lepo enakomerno razprostrtih čez škorpijona :D cela beda :D... :P nekaj v kvadratu s saturnom :) prav lep prizor, ... čudno mi je :D

ampak js se počutim tako ljubeznivo danes, ;) hell i love all people, men women alike, :D koliko nasmeškov sem danes izvabil :P na ustnice še sebe presenečam :D... what a loveley day ;)...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...