melody 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 še vedno v rožicah od sprehodka danes zjutraj Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ah, slabe volje. Tema v srcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Danes sem boljše volje........ me ne boli več uhek..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jah... kwa pa vem... sej ne vem... a b mogla kr zmer vedt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 ODLIČNO! In to že cel teden! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Jst sem pa tud odlično, sam po celem bednem tednu. Končno! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Kuga vas pa briga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zmatrana...čeprou to ni počutje...stanje...al je?počutim se pa ena srednja žalost Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 "Ne hvali dneva pred nocjo" sem zdele izkusil to... hudica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Puzdrau Beograd in na mest mene polubi tla!!! Hvala!!! KRATKO + JEDRNATO!!! Ves kaj ti...poljubi ti mene mal nizje spodaj...kiss ! Pocutje... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Ves kaj ti...poljubi ti mene mal nizje spodaj...kiss ! Pocutje... Santos, a ves, d ti necm nc hudga. Ce te kusnm tm dol, bomo spet mel u crni kroniki zalost, zato k se bos prec stegnu!!!! Mam en pusebn kacji pulup!!!! No pa Salam al pa Banan, kr ti je bl usec, ne?! Binga-Bonga skace skace, nosi hlace dopetlace,kusne Santosa na nos, :d nau meu tak velik zanos, d bo dau mer,d u Forumu nau speter!!! AMORE, una poesia per te!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Santos, a ves, d ti necm nc hudga. Ce te kusnm tm dol, bomo spet mel u crni kroniki zalost, zato k se bos prec stegnu!!!! Mam en pusebn kacji pulup!!!! No pa Salam al pa Banan, kr ti je bl usec, ne?! Binga-Bonga skace skace, nosi hlace dopetlace,kusne Santosa na nos, :d nau meu tak velik zanos, d bo dau mer,d u Forumu nau speter!!! AMORE, una poesia per te!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Santos Bingi jezk kaze Binga se pa s kremo maze Santos ze zalubln je Bonga pa zajbava se!!!! AMORE, ancora una poesia per te! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 danes se počutim..... zanimivo.... hehehe... u bistvu super... sam mičken glavobol k ga bomo en dva tri pozdravl... sam da mamička domov pride... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Kuga vas pa briga. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Sam 3 ure spala Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tako lena dons. ampak prov paše... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 eh, delovno in tečno, sovražno malo nastrojena, .. jutri bo bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 V redu, super, the best! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 napenja me... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 prdn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Počutje je fantastično... bila na izletu s strelcem v Logarski dolini... pa sva se mal podila po gozdu, po listju, hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Kul tinal Jaz pa pucala ta "nov" avto eno uro. A ni tko, da k kupiš avto, da ti dajo v nulo spedenanga, svetlečega A meni teško Pa sej je lubi pomagal, ker sva še njegovga vmes... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Počutje je fantastično... bila na izletu s strelcem v Logarski dolini... pa sva se mal podila po gozdu, po listju, hehehe Tina, a imaš ti prav svojega novega Punta? Če je tako, si prou huda modelka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 odlično se počutm, naspana, spočita, vsa vesela neki... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.