lia 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 nino mi te imamo tak radi, ne morem da ne bi, še en nasmeh si privabil na usta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 nesigurno...mam probleme s težavam...zajebana situacija Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Kaj pa, a imajo težave probleme ali problemi težave Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 hmmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 na pol plešem lambado na stolu sede. majke mi, matrala sem se ko kobila danes v službi, pa sploh nisem zmatrana. počutim se fajn in sproščeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Malo prazno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 joj, za dobro jutro bila na kavi z vampirjem oz. vampirko... pizda, ženska, kdo te bo poslušal... in bravo tvojemu tipu (copatku), da mu grata. res vso občudovanje - česa takega se tudi nisem vidla v laifu. življenje nas uči, ni kaj. uff, rabim kavo in čik, da pridem k sebi.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Malo prazno. si se posrala, ane? zato pa se zdaj prazno počutiš, nič ne de, saj se bo ponovno nabralo http://www.epibreren.com/epi_galerie/images/shit.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 A ni nekam morasto danes? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 A ni nekam morasto danes? Kje pa! Snežiiiiiii Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kje pa! Snežiiiiiii Kje??? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Tukaj kjer sem trenutno sicer ne (še) ampak na Gorenjskem pa že (komi čakam, da grem domov) , pa na Krvavcu in povsod po hribih. Samo še dol mora prit Upam, da čim prej da bo tako kot lansko leto Ups, mam že željo za Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zateženo. Moj pes se počuti podobno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 švoh. in tečna, ker bi raje ležala pod kovtrom, poslušala glasbo in žgolela, tulila, cvilila kot pa delala. ne da se mi niti gledat nobenga. tečna sebi, tečna drugim. odvečni človek ali kako ... :xx!: res ... ampak maram take dneve. temačne. maram temo. ker se ne izčrpavam takrat, ko je tema. pela bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Nervi mi skačejo gor in dol. Tkole! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ......kaj si prek štekara frizuro delaš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ......kaj si prek štekara frizuro delaš? Nervi, ne frizura! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 konfuzno....sem hotela pljuvat čez dr. Morenota pa še enih par....potlej sem pa uočila da so pravzaprav blagoslov, če ne bi blo takih , sploh ne bi znala cenit drugačnih..... tamle so mi rekli da jim gre na boljš, tamle se skup sestavljajo , na oni strani reke si pomagajo s čarobnimi palčkami, men pa v rokah ostajajo črepinje.... in sonce je zašlo kakor že neštetokrat, grem da ubijem še ta večer z bobni in z ritmom kakor že velikokrat , naj plešejo lupine brez vsebine nimam psa, ker je krepnu pametni odneha Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 joj, za dobro jutro bila na kavi z vampirjem oz. vampirko... pizda, ženska, kdo te bo poslušal... in bravo tvojemu tipu (copatku), da mu grata. res vso občudovanje - česa takega se tudi nisem vidla v laifu. življenje nas uči, ni kaj. uff, rabim kavo in čik, da pridem k sebi.. čik :xx!: nasmejano me je Lia nasmejala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Dobre volje..Dans je šlo vse po maslu.. Rada se imam.. Pa tebe tud.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Dobre volje..Dans je šlo vse po maslu.. Rada se imam.. Pa tebe tud.. A se ti je vse stopilo? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 A se ti je vse stopilo? ja,neki takega.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Kot bi pojedla vola in pol Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Pol ti gre na boljše! Šef je prijavil, da gremo službeno na Ptuj čez eno uro. Bedarija je, ker bom imela s sabo dva priveska njega in njegovga pomočnika :xx!: Drugač bi k Micku na kavo uletela! Verjetno bi dol padu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Veš de. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.