Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Kaj pa, a imajo težave probleme ali problemi težave :inocent: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

na pol plešem lambado na stolu sede. x:Dx x:px

majke mi, matrala sem se ko kobila danes v službi, pa sploh nisem zmatrana. počutim se fajn in sproščeno. x:)x :palec:

joj, za dobro jutro bila na kavi z vampirjem oz. vampirko... pizda, ženska, kdo te bo poslušal... in bravo tvojemu tipu (copatku), da mu grata. res vso občudovanje - česa takega se tudi nisem vidla v laifu. življenje nas uči, ni kaj.

uff, rabim kavo in čik, da pridem k sebi..

http://waltm.net/mermaid.gif

Tukaj kjer sem trenutno sicer ne (še) :sori: ampak na Gorenjskem pa že (komi čakam, da grem domov) :wOOt: , pa na Krvavcu in povsod po hribih. Samo še dol mora prit x:px

Upam, da čim prej xcrossfingx da bo tako kot lansko leto :2src: Ups, mam že željo za xgoldfishx xDDx :hepko:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Guest mačona
švoh. in tečna, ker bi raje ležala pod kovtrom, poslušala glasbo in žgolela, tulila, cvilila kot pa delala. ne da se mi niti gledat nobenga. tečna sebi, tečna drugim. odvečni človek ali kako ... :xx!: res ... ampak maram take dneve. temačne. maram temo. ker se ne izčrpavam takrat, ko je tema. pela bi. :sori:

konfuzno....sem hotela pljuvat čez dr. Morenota pa še enih par....potlej sem pa uočila da so pravzaprav blagoslov, če ne bi blo takih , sploh ne bi znala cenit drugačnih.....

tamle so mi rekli da jim gre na boljš, tamle se skup sestavljajo , na oni strani reke si pomagajo s čarobnimi palčkami, men pa v rokah ostajajo črepinje....

in sonce je zašlo kakor že neštetokrat, grem da ubijem še ta večer z bobni in z ritmom kakor že velikokrat , naj plešejo lupine brez vsebine xrolleyesx

nimam psa, ker je krepnu x^x xcivx xrolleyesx pametni odneha x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

joj, za dobro jutro bila na kavi z vampirjem oz. vampirko... pizda, ženska, kdo te bo poslušal... in bravo tvojemu tipu (copatku), da mu grata. res vso občudovanje - česa takega se tudi nisem vidla v laifu. življenje nas uči, ni kaj.

uff, rabim kavo in čik, da pridem k sebi..

:wOOt: čik :xx!:

nasmejano xDDx me je Lia nasmejala

x:Dx

x:Dx Pol ti gre na boljše! x;)x

xrolleyesx Šef je prijavil, da gremo službeno na Ptuj čez eno uro. Bedarija je, ker bom imela s sabo dva priveska xrolleyesx njega in njegovga pomočnika :xx!: Drugač bi k Micku na kavo uletela! :vragec: x:o)x Verjetno bi dol padu! xDDx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...