Pika Pikica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Pika...sem se odločila...bom dala glavo pokonci Pridna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Pika Pikica vračam ti jih pa sploh nisem boga....samo utrujena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Počutim se odlično, saj sem po ne vem kakšnem naključju shujšala za 0.7kg od včeraj do danes. Be proud. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 ah to je sam voda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ne pa ni!!!! Ker sem danes spila že dva litra in pol tekočine! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 odvisno, kakšne tekočine če si spila 2 litra jabolčnega kisa, verjemi, da boš zgubila 10 kg še pred decembrom, če boš to delala vsak dan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 odvisno, kakšne tekočine če si spila 2 litra jabolčnega kisa, verjemi, da boš zgubila 10 kg še pred decembrom, če boš to delala vsak dan Si prepričan? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jabolčni kis je priznano in uveljavljeno sredstvo za hujšanje samo kaj, ko ga večina ljudi ne prenese Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jabolčni kis je priznano in uveljavljeno sredstvo za hujšanje samo kaj, ko ga večina ljudi ne prenese 2 litra na dan, 10kg dol do decembra? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ej ne vem, koliko boš zgubila... najbrž je odvisno od posameznika...lahko poizkusiš, zgubit nimaš kaj, razen kilogramov vem edino, da je jabolčni kis učinkovito shujševalno sredstvo.... najbolje, da vprašaš Seala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 jaz ne bi poskusla tegale.. 2 litra na dan??? veš kok je to kisline v telesu! ja, sej, jabolčni kis za hujšanje.. sam po žličkah, no mah, eno uro predolg spala in se mi kar spi zdej.. pregled za operacijo mam čez 1 uro.. upam, da bodo rekl, da lahko.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Life sucks :xx!: Tečno, našpičeno, morilsko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 poln energije, bo treba porabt jo še dones Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 zunaj prši megla. komaj čakam, da prižgem svoj drugi čik danes in se prepustim smogu. kaj češ, rada bi, da me nobeno vreme in pritisk ne spravljata več v slabo voljo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Dans sem bla fraj.. Namest,da bi šla kam lenarit..sem pa celo jutro pucala stanovanje in po trgovinah hodla...Sovražim šoping :xx!: Tak ali drugačen...Za lenarjenje in uživanje pa sem si rezervirala soboto in nedeljo.. Počutje:eh,kr neki.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 zdravje za en k... upam da nau treba u bolnico.drgač pa oki doki... bi šla kr žurat... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 mal prehlajeno pa enga jegra z limonco se mi lušta zdele... mogoče pa grem mal ven Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Cepetajoče. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 spala bolj ali manj cel popoldan.kak fajn je lenarit, nič počet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Poskusil bom bedeti do treh zjutraj Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 čemu? (pozdravljen ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 čemu? (pozdravljen )hej mačka zaradi tega: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;#entry748725 Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.