Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 aaaa, superca. uživaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Upam, da ne kinknem prej. Si bom vmes zakuril kako coprnico v inkvizicijskih modorstih da mi bode gorko Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 glih v tem primeru, če ti bode gorko, boš kinknil. noge v lavor hladne vode, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 glih v tem primeru, če ti bode gorko, boš kinknil. noge v lavor hladne vode, pa bo. Noge pa ne..Glavo mrbit. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 aaa, nog pa ne, a? brrrrr, saj jaz tudi ne bi nogač tlačila v ledeno vodo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 aaa, nog pa ne, a? brrrrr, saj jaz tudi ne bi nogač tlačila v ledeno vodo. A ti tud misliš prebedet tole noč al greš še kam žurat? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 bedeti ne mislim kaj preveč dolgo ... ker se moram jutri zgodaj vstati. nič, grem si kuhat puding, pa na čik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Fajn! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
psihologinja 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Kul, sem po dolgem času spet sedla za klavir. Ga že dolgo nisem igrala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 pa, sem se odločla, da bom eno generalko udarla v moji sobi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Glihkar me je mat povabla na kosilo sem se že ubadala s tem kaj naj skuham, zdaj se mi ni treba! Pol pa Atlantis vabi čokoladna savna, ena tajska masaža, zvečer pa Adams. Ni bolše kombinacije, bom kot rožca! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Glihkar me je mat povabla na kosilo sem se že ubadala s tem kaj naj skuham, zdaj se mi ni treba! Pol pa Atlantis vabi čokoladna savna, ena tajska masaža, zvečer pa Adams. Ni bolše kombinacije, bom kot rožca! Adams je jutr, bejba. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 No go....Adams je jutr, če me spomin ne vara. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Glede na to, kak se bo danes dan zaključu, bo šlo glih v tem zaporedju, žuranje sem izpustila, pa morje tud! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 great. P.S:Daleč od Ljubljane....mir,super! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 počistila in pospravla sobo, skuhala in pojedla kosilozdaj pa sem dala vse štiri od sebe. in lenarim.pa še vedno metal poslušam. pa sem se ob tem na Mystico spomnila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 sesuto, ampak zadovoljno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 čokolado bi pa je nimam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 joj, jaz sem v celem dnevu zmazala Milko s celimi lešniki, eno riževo in še kakšna tri rebra jedilne čokolade. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 nič, sem si šla po kos kruha z evrokremom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Uf, jst sm jo pa prej jedla...sm sama nardila eno sladico....s pinabatrjem. Dobr, k svina, pa nasitno, k dve svini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 in zdaj se še hvališ namest da bi kaj ponudla in delila nič, grem si še en kos kruha namazat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 pinatbatr žbljak :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 .....kot rožica.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 .....kot rožica.... A taka? Samo, pazi, da se ti ne bo vrtet začel! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.