Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 A taka? Samo, pazi, da se ti ne bo vrtet začel! , ja taka....samo bela... Še dobr da sedim.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 , ja taka....samo bela... Še dobr da sedim.... Pol si pa taka, k ta baletka na tvoji ikonci, samo, da si ti za razliko od nje vesela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Pol si pa taka, k ta baletka na tvoji ikonci, samo, da si ti za razliko od nje vesela! Kak kompliment.....obožujem balet. .....in baletke. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Kak kompliment.....obožujem balet. .....in baletke. Mogoče bomo pa kdaj šli kej pogledat...jst bi enkrat šla...samo, nič ne obljubim, k bi itak milijon stvari še doživela, pa zmer sam lapam. Ampak, bom mela v mislih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 tak. sem se odločla. bom doma zvečer. rabim malo miru in tišine.izklopla telefon..razmišljam, da bi si naredla kako kopel.. sivkino pa masko si bom napacala na obraz Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Mogoče bomo pa kdaj šli kej pogledat...jst bi enkrat šla...samo, nič ne obljubim, k bi itak milijon stvari še doživela, pa zmer sam lapam. Ampak, bom mela v mislih. O,bomo bomo, kar hrastača bomo šli gledat in to v kratkem. Te bom zvlekla drugače. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Najbrž se NE bom z vsemi 4 upirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 tak. sem se odločla. bom doma zvečer. rabim malo miru in tišine.izklopla telefon..razmišljam, da bi si naredla kako kopel.. sivkino pa masko si bom napacala na obraz uživaj. jaz si bom tudi verjetno naredila kompletno nego obraza - piling, parna kopel, stiskanje ogrcev, maska ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Najbrž se NE bom z vsemi 4 upirala. No dej probej se NE, da se mi ne bo treba bildat. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 No dej probej se NE, da se mi ne bo treba bildat. Al pa kuhat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Al pa kuhat! Še večja štala , ta pravo si najdla. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Prišla domov. Atlantis dela čudeže Zdaj pa via Izola bella. jutri pa Adams tralala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Prišla domov. Atlantis dela čudeže Zdaj pa via Izola bella. jutri pa Adams tralala!škoda, da me ni bilo v Atlantisu, da bi ti bila za petami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 uživaj. jaz si bom tudi verjetno naredila kompletno nego obraza - piling, parna kopel, stiskanje ogrcev, maska ...hvala. bilo božansko sivkina kopel, pa svečke okoli..zdajle pa sem se namazala še z masažno ploščico sivke si si privoščila nego obraza? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 danes sem pa jokala....od smeha ......so me spravil v dobro voljo..... in to pet moških Da bo dobra volja trajala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 si si privoščila nego obraza?ne še. uf, si me zdaj spomnila na Lushevo masažno ploščico iz medu ... ah ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ne še. uf, si me zdaj spomnila na Lushevo masažno ploščico iz medu ... ah ... ne bit žalostna, nojo dobiš, ko se vidiva Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ne gre za to, da bi jo mela. gre bolj za ene spomine (spet). ampak lepega se ne da privabiti nazaj, če nima smisla. so pa vsaj sladki spomini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 vem vem, da gre za spomine ravno zato pa ti jo bom naslednjič jaz podarila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 neee! če se mi ljubi omamljati ob vonjavah in zbujati stare rane, si jo grem kupit takoj v ponedeljek. če je pa to kakšno Božičkovo darilo, pol se pa strinjam. se veselim, da prideš en decembrski dan v Ljubljano na tortico in čaj. hmmm, le kaj bo Božičkovo darilo tebi? mhm. že vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ok, zmenjeno čeprav mislim, da bo to bolj miklavževo darilo, glede na to, kdaj bom prišla v lj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 res? uuuiii. fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 res? uuuiii. fajn. Kaj fajn, spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Sonček je...... ,samo zime ni! :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 danes sprva ko sem vstala :xx!: zaradi pivskega in kadilskega večera z mojim lubekom sva stolkla liter vinčeka pa ful lipovega čaja z rumom ker nama je zmanjkal vinaob 23h sma šla še peš na kebab in v postlcose mi je ponoč sanjal da sedim zraven pipe in pijem pollitrske kozarce vode od sanj zbudila in šla pitevo po kavici sva šla na enourni sprehod s hitrim tempom prišla domol pred pol urce oba čist prešvicana gasa pod tuš tko da sedaj počutje boljšesprehod je bil rezen tega da sva padla v sredo lovskega pogona in na vsake 5m srečala enga lovca ki je čakal me je eden razjezil ker je imel uperjeno puško direkt na cesto kjer se je sprehajal folk drek pa tako rokovanje z orožjem, pa varne smeri pa tko, šlamparija do konca :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.