Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Pol si pa taka, k ta baletka na tvoji ikonci, samo, da si ti za razliko od nje vesela! xDDx

Kak kompliment.....obožujem balet. :2src: x:Dx .....in baletke. x:Dx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

Mogoče bomo pa kdaj šli kej pogledat...jst bi enkrat šla...samo, nič ne obljubim, k bi itak milijon stvari še doživela, pa zmer sam lapam. xrolleyesx :o|o: x:Dx

Ampak, bom mela v mislih. x;)x

O,bomo bomo, kar hrastača bomo šli gledat in to v kratkem. x;)x Te bom zvlekla drugače. :vragec:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Guest mačona
tak. sem se odločla. bom doma zvečer.

rabim malo miru in tišine.izklopla telefon..

razmišljam, da bi si naredla kako kopel.. sivkino :2src:

pa masko si bom napacala na obraz x^x

uživaj. :palec:

jaz si bom tudi verjetno naredila kompletno nego obraza - piling, parna kopel, stiskanje ogrcev, maska ...

Guest mačona
Prišla domov. Atlantis dela čudeže x:px x:Dx :palec: Zdaj pa via Izola bella. :onfire: jutri pa Adams x:Dx tralala!

škoda, da me ni bilo v Atlantisu, da bi ti bila za petami. x:px x:Dx x:o)x

uživaj. :palec:

jaz si bom tudi verjetno naredila kompletno nego obraza - piling, parna kopel, stiskanje ogrcev, maska ...

hvala. bilo božansko :2src: sivkina kopel, pa svečke okoli..

zdajle pa sem se namazala še z masažno ploščico sivke x^x

si si privoščila nego obraza?

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest mačona
ne gre za to, da bi jo mela. gre bolj za ene spomine (spet). :sori: :C: ampak lepega se ne da privabiti nazaj, če nima smisla. :V: so pa vsaj sladki spomini. x:)x

Guest mačona
neee! če se mi ljubi omamljati ob vonjavah in zbujati stare rane, si jo grem kupit takoj v ponedeljek. če je pa to kakšno Božičkovo darilo, pol se pa strinjam. x:Dx se veselim, da prideš en decembrski dan v Ljubljano na tortico in čaj. hmmm, le kaj bo Božičkovo darilo tebi? xscratchx :inocent: x:Dx mhm. že vem. x:Dx x;)x

danes sprva ko sem vstala :xx!:

zaradi pivskega in kadilskega večera z mojim lubekom

sva stolkla liter vinčeka pa ful lipovega čaja z rumom ker nama je zmanjkal vina

ob 23h sma šla še peš na kebab in v postlco

se mi je ponoč sanjal da sedim zraven pipe in pijem pollitrske kozarce vode x:Dx

od sanj zbudila in šla pit

evo po kavici sva šla na enourni sprehod s hitrim tempom prišla domol pred pol urce oba čist prešvicana gasa pod tuš tko da sedaj počutje boljše

sprehod je bil :palec:

rezen tega da sva padla v sredo lovskega pogona in na vsake 5m srečala enga lovca ki je čakal

me je eden razjezil ker je imel uperjeno puško direkt na cesto :O: kjer se je sprehajal folk

drek pa tako rokovanje z orožjem, pa varne smeri pa tko, šlamparija do konca :!!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...