emmzi 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ma ja tko izmuceno k sm mela tekmo drgac se pa se kr Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 zmedeno...žalostno :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 hvala bogu da je vikenda konc.... glava me začenja bolet :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 mal napeto.....kar nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 mičken mačkasto in neprespano, drugače pa ok kr neki pospravljam že cel dan, pa zunaj sem bla že 3x (moja psička je neumoren živc) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 pišem pripravo za soc. o odklonskosti, meni zelo zanimiva tema pa neki razmišljam, da bi spet jedla neki . samo kaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 tečna sm, k svina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ...zateguje me v prsih... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ...zateguje me v prsih... :xx!: Sori, sam je res smešn tole slišat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Fajne volje sem.. Cel dopoldan so me razvajali ,tako,da se počutim kot rožica.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Sori, sam je res smešn tole slišat. ...sam da te osrecuje! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sinya 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 I feel good, tadadadadadada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ...sam da te osrecuje! Oprosti, k sm tist napisala...res, ne bi smela. K vem, kok je bed, če te boli. :xx!: Sori, sori, sori. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ..nic sori... prpravi se na vojno!!!... glagol oprostiti ni sploh v slovarju scorpijona... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ..nic sori... prpravi se na vojno!!!... glagol oprostiti ni sploh v slovarju scorpijona... Dej, teslo, dvojčk si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Dej, teslo, dvojčk si. ...kaxn dvojck neki... skorpijon sm!!!! ..ce ne verjames na besedo bos to obcutila z besedo!!! ...a ti res mislis, da te en dvojck lahk tko zabije??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ...kaxn dvojck neki... skorpijon sm!!!! ..ce ne verjames na besedo bos to obcutila z besedo!!! ...a ti res mislis, da te en dvojck lahk tko zabije???Ne mislm tega! VEM! Wač ju gona du, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ...a se spomns, k sta ti ucas Bobi pa AKhi vcas sledila po temah in te mal "hecala"???tist je bla taka bl svoh predigra za to kar sem ti prpravu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ...a se spomns, k sta ti ucas Bobi pa AKhi vcas sledila po temah in te mal "hecala"???tist je bla taka bl svoh predigra za to kar sem ti prpravu... A se ti spomnš, da sta pol obupala, k mi nista bla kos? No, to tud tebe čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 A se ti spomnš, da sta pol obupala, k mi nista bla kos? No, to tud tebe čaka. ..ce si zatlacis perje v rit, se nisi piscanec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ..ce si zatlacis perje v rit, se nisi piscanec... Če maš dolge lase, še nisi Samson. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Če maš dolge lase, še nisi Samson. ..ce rada jes cokolado se ne pomeni, da si crv... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ..ce rada jes cokolado se ne pomeni, da si crv... Če si griža, to še ne pomen, da maš drisko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Če si griža, to še ne pomen, da maš drisko. ..ce je dnovno na tvojem menuju ZASEKA to se ne pomeni da tvoja postava SEKA!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ..ce je dnovno na tvojem menuju ZASEKA to se ne pomeni da tvoja postava SEKA!!! Če si suh, to še ne pomen, da si lep al pa pametn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.