Guest mačona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Fajne volje sem.. Cel dopoldan so me razvajali ,tako,da se počutim kot rožica.. faaaajn. jaz pa nekam požrešna. biče bolje, jutri grem on diet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Če si suh, to še ne pomen, da si lep al pa pametn. ..ce si zafrustriran to se ne pomeni, da si lahko tiran... ...zaljiva postajava... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 No, pol bom pa jst nehala. Rada te mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 še vedno pod vtisi sanj, kak sem malala eno sobo pa, sem naspana. sam se ne bi nič pritoževala, če bi se še lahko mal zabubila v posteljo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še kar. Bila bi odlično, če ne bi imela tolk dela, pa tolk za opravit še po službi, da bo še prekratek teden, po drugi strani pa naj čim prej mine Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Samo z enim učem gledam spala samo štiri ure! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 HOČEM POSTAT MEDVED! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Če je pa res... P.s:zdaj sem pa sita........ Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ne vem, zakaj bi nekdo hotel bit žival? Saj smo vsi kdaj, to je res! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ne vem, zakaj bi nekdo hotel bit žival? Saj smo vsi kdaj, to je res! Trenutno zaradi moči... ,pa da bi se ml zabubla čez zimo. Ma ja,riba me res ne spusti. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 V mislih sem imela drugačne živali! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ?...torej? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Forget it! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 No go missy! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Pa nič! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Dragi moji, mene tu gor ni bilo že več kot eno leto, danes pa končno spet lahko pozdravim vas - Lunatke.... Lep pozdrav vsem starim in novim in naj vam bo lepo.... in ker sem se lahko končno spet prijavila sem, sem danes nadvse dobre volje...juhej..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 How do you do Apolonija! Welcome back! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ooo, lej jo Apolonko.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Hvala! Ooo, lej jo Apolonko.... Mick Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 I don't like mondays :xx!: :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 cel dan kr okzdajle sem se pa napapcala sem pa zaspana ratala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 mal pa mal pa velik požrešna Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 pa velik požrešna čokolado?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.