lanja 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 I don't like mondays :xx!: :xx!: aha jest tud ne Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 čokolado?? če bi jo imela razmišljam o palačinkah Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 utrujena, ampak prijetno..... sita full bom gledala tv cel večer, he he kk fajn sam psičko se morm vn pelat Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 pismo, vsi spijo, ko se meni najbolj trga in dogaja. počutim se kot vrelec energije (nekdo me je tako opisal ) majke, zjutraj se moram vstat, kako naj grem spat, če se mi ne spi. nobenga nii. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 danes se mi pa res ne da v službo, bi šla nazaj spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 še kar bluzim, še vedno se nisme spravla od doma, pa moram biti ob 8 že v razredu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Bušibolno mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kot vsako jutro.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Umirjeno in firbčno.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 :xx!: porazno.... Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 ..boljse kot prej! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 leno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 pobož...popih...in kar je še takega, jeti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 zmatrana, ampak se veselim jutrišnjega dopoldneva. ne ne, kar celega dneva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 jeti......glavo gor Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 I don't like mondays :xx!: :xx!: To je samo psihološka fora, prazno ime zaradi nekakšne organizacije. Če malo globlje pomisliš, ponedeljkov in drugih dni sploh ni. Je samo dan. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 vesela, ker peljem avto na servis, da bo pol spet vse pošlihtano pa zimske gume gor dat. Ja, sej vem, da mal zamujam Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Če malo globlje pomisliš, ponedeljkov in drugih dni sploh ni. Je samo dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kako ploden dan Samo nekaj je manjkalo da bi bil plodnejši Vizualizacija preteklih dejanj se splača Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 neki mi je začel v bronhijih piskat :xx!: bo treba spet na čajčke in kristalčke navalit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 poskočno kako le ne, če me čaka fajna strelčevska družba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Malo mešano na žaru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 zaspano....teta pršla v vas pa mi kri pije...heheheh :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Naj se pokaže moja.....hmmm ....narava. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 danes utrujena ko šus ful gužva v službi ko sem se vsedla za rač. in vklopla LNF pa padla v dobro voljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.