Osamljena 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Utrujeno od vsega skupaj Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ah dans se počutim super, nardila sem bog požegni tole srečo dans hihi!No pa še neki, sem fajn ker sem včeri na vožnji srečala BAR avtek, se je mimo peljal pa sem kar zacvilila inštruktorju "iiii-Bar avto" pa me je samo postrani pogledal, sem kuj utihnila češ - a je kdo kej rekel sej sem mislila rečt da so čist smotani te Barovci no, ja alora Seveda če bi bla inštruktor jst bi rekla, Petra menjamo pas, kar po gasu pa za njim Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Kaj a ta bar še obstaja Počutim se še kar ok, saj nisem srečal bar avta sem imel pa gromozansko gužvo na cesti sredi ljubljane, ko mi je bil čas zelo dragocena dobrina in sem se resno poigraval z mislijo, da bi se zaleteval ododzadaj (diana SSKJ kao )... No, ko se pa vračam, grem pa mimo štacjona proti železniškemu podvozu, poslušam muziko, itak zamišljen in zasanjan in kao vozim in me zmotijo tko kar ene lučke naenkrat... je šel pa rešilc po moji strani, ker je bila nasprotna čisto zabita ... sledil je rally vložek pa... no, ja, zbudil sem se Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 čudna.žalostna. utrujena.težek in beden dan za mano Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 bubana. vdana v usodo mal. pa sej bo, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Prijazno in ustrežljivo.. Dans mi je vsak ta drug reku,kolk si pa ti prijazno bitje ,pa bla,bla ,bla...po mojem tud.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Piki ,sej bo. Mislim, da mi gre fejst bolš. Gremo na knjižni sejem. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 fe - no - me - nal - no.... Jutri je petek....službena novoletna zabava - 2 dni v Simonovem zalivu....sej človek ne more bit slabe volje.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 apolonija zaspano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Zaspano... Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Piki ,sej bo. Mislim, da mi gre fejst bolš. Gremo na knjižni sejem. Kje pa je knjižni semenj? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Preveč razmišljam o sebi dans,,neki me daje ,,pa skoz vrtam po sebi ..joj... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Louise 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 razmišljujoče in iščoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 utrujeno in nekot še kr na šihtu aja pa čik pavza Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 utrujeno in nekot še kr na šihtu aja pa čik pavza kolk ne maram davkov, pa teh davčnih pi...rij a pepelnik že čist pun Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
art_d 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 žalostno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 kolk ne maram davkov, pa teh davčnih pi...rij a pepelnik že čist pun ne boš verjela celo je prezen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 ne boš verjela celo je prezen verjamem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 danes se počutim, da neb nč razlagou, kwa mn po glau seka...loh was pa mal objamem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 raš kai masažo nog..sem že od 9h v juto na šihtu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 JOJ tako te matrajo pa upam da jutri ne začneš na vse zgodaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 po vseh načelih bi ob 7h začela, sam sem si kr lepo dopust vzela Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Prav maš tolko ur dela ni za nikamor Pa dobro se spoči jutri! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 počutje prijetno utrujeno, po krasnem večeru ob prijetnem klepetu, v lepem ambientu in dobri hrani, ob odlični družbi,Še enkrat hvala, druidka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Vse spakiran, jutri via Italia! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.