Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Ah dans se počutim super, nardila sem x:Dx bog požegni tole srečo dans hihi!

No pa še neki, sem fajn ker sem včeri na vožnji srečala BAR avtek, se je mimo peljal pa sem kar zacvilila inštruktorju "iiii-Bar avto" pa me je samo postrani pogledal, sem kuj utihnila češ - a je kdo kej rekel :inocent: sej sem mislila rečt da so čist smotani te Barovci no, ja alora :vragec: x:Ix x:Dx

Seveda če bi bla inštruktor jst bi rekla, Petra menjamo pas, kar po gasu pa za njim x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Kaj a ta bar še obstaja x?x

Počutim se še kar ok, saj nisem srečal bar avta x:Dx sem imel pa gromozansko gužvo na cesti sredi ljubljane, ko mi je bil čas zelo dragocena dobrina in sem se resno poigraval z mislijo, da bi se zaleteval ododzadaj (diana SSKJ kao x:px )... No, ko se pa vračam, grem pa mimo štacjona proti železniškemu podvozu, poslušam muziko, itak zamišljen in zasanjan :sleeping: in kao vozim in me zmotijo tko kar ene lučke naenkrat... :wOOt: :wOOt: :wOOt: je šel pa rešilc po moji strani, ker je bila nasprotna čisto zabita ... sledil je rally vložek pa... no, ja, zbudil sem se x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Prijazno in ustrežljivo.. x:Dx

Dans mi je vsak ta drug reku,kolk si pa ti prijazno bitje ,pa bla,bla ,bla...

po mojem tud.. x:Dx :vragec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

fe - no - me - nal - no.... xDDx

Jutri je petek....službena novoletna zabava - 2 dni v Simonovem zalivu....sej človek ne more bit slabe volje.... x;)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...