Onix 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Sem že (skoraj) pozabil da se lahko tako slabo počutim Razočaranje. žalost, osamljenost, .... Dost mam!!! Ne grem se več Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 bo bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Mogoče Vprašanje kdaj in komu Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Zaspana in zmrznena. Ampak na splošno dobre volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 js pa ne....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Čez pol ure odrinemo , še dobro da s službenim avtom in ne vozim jaz bom lahko muzko poslušala in spala Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 mej se fajn....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Kr neki... Ljubljanskim golobom se je sfuzlal. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ob mizi stoji kufer...notri pa hud večerni image....prej nardimo deu, prej gremo....na zabavo....naj se vikend začne...juhujuhujuhuhuh.... Torej: valda sm dobre volje....in se fajn počutim. Naj vam bo lepo! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 mej se fajn....... Hvala, ciao! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Kr neki...Ljubljanskim golobom se je sfuzlal. se ti je kakšen zapletel v lase? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 živijo I'm back Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 saj je fajn, da si nazaj, samo tokrat bodi vsaj izviren. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 This day is my lucky night Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 lačna, čakajoča na kosilo od mami počivala bom cel dan, zvečer pa na šiht Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Glede na to, da sm nov pr vas - zanimivo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 fajn se mej tukaj....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 zdj že boljš..Sem si po končani službi privoščila sprehod po mojem gozdičku,da sem mal razčistla sama s sabo..Full sem rabla ta sprehod...Zdj zgleda vse tako bolj enostavno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 fajn se mej tukaj....... TNX - bom probu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Glede na to, da sm nov pr vas - zanimivo! Oooooooooooo lejga!!!! Welcome!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Oooooooooooo lejga!!!! Welcome!!! Ste pa prjazni tuki - nimaš kej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ste pa prjazni tuki - nimaš kej! Se trudimo! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ob mizi stoji kufer...notri pa hud večerni image....prej nardimo deu, prej gremo....na zabavo....naj se vikend začne...juhujuhujuhuhuh.... Torej: valda sm dobre volje....in se fajn počutim. Naj vam bo lepo!mi je všeč tvoj podpis moja filozofija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Kot izgubljen labod. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 iz službe prišla utrujena ko šus :xx!: najedlazaspala od 16h do 18hsedaj ko malce zmedena rožica zdej se grem pa polepšat za na fešto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.