aiwa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 jz pa vsa bolana neki sam se trudm da bo čimprej bolš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Tina, a imaš ti prav svojega novega Punta? Če je tako, si prou huda modelka Hmmm...Cashy... in kaj si s tem mislu??? Jz sm po srcu Renojevka!!! Tisti Punto je bil nadomestni! Pomlad... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Renojevka swašta dons boli glava Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Renojevka swašta ja, no... če je pa moj baby Clio.... Ampak ko bom velika, bom mela pa Volvota! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 ja, no... če je pa moj baby Clio.... Ampak ko bom velika, bom mela pa Volvota! aha, sm pa mislu, da boš mela moža Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 aha, sm pa mislu, da boš mela moža aja... to.... ah to ni na prvem mestu!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 aja... to.... ah to ni na prvem mestu!!! a taku, sm mislu, ker skos neki jamraš glede tipov sej bo volvo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...skos neki jamraš glede tipov...ah j... ga... pač genetska napaka! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 ah j... ga... pač genetska napaka! ja to je pa sranje ampak, važn da bo volvo js sm zaspan.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 dons se pa počutm tok bedn kt že dolg ne.... ker pof**** popoldne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Počutje je danes super Bla sem na faksu že ob 9. uri zjutraj, a nisem šla na nobeno predavanje, sva se s prijateljico raje zapeljale v City Park sva imeli nakupovalno (no ja no ... bolj ogledovalno , ker finance niso dopuščale prevelikih izdatkov, nekaj pa le ) mrzlico. Ampak to je kar utrudljiva zadeva ... ne vem, kako bom še zmogla it danes na en žur No ja, kljub utrujenosti ga komaj čakam ... xsuperx xsuperx Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 zanč, zob buli, glava buli... pa še jamram ampak sej bo bol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 bad...badly...zdaj ko mam pogrebno ikebano z žalnim trakom pred seboj...in jutri en tak dokončen dan....slovo za zmeraj.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Odlično ! Končno spet doma. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Počutje je danes super Bla sem na faksu že ob 9. uri zjutraj, a nisem šla na nobeno predavanje, sva se s prijateljico raje zapeljale v City Park sva imeli nakupovalno (no ja no ... bolj ogledovalno , ker finance niso dopuščale prevelikih izdatkov, nekaj pa le ) mrzlico. Ampak to je kar utrudljiva zadeva ... ne vem, kako bom še zmogla it danes na en žur No ja, kljub utrujenosti ga komaj čakam ... xsuperx xsuperx bil včeri na koncertu v Stolnici, pol sem pa uletel še na omenjeni žur filofaksa in pravnikov, pa sem zaradi današnjega šihta (od koder tole pišem) še pred dejanskim začetkom uletel domov. Sam res, nisem mogel več oči držat pokonci, zobotrebcev pa nisem imel, da bi jih podprl. Me zanima, kako sem sploh domov pripeljal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Hehe Cashy ti bad boy party all evening a drive all nigth.... hm hja no ura je 10 počas prihajam k sebi, v nekaj kar zgleda kot odličen dan če bom preživel ga seveda .... včeri sva z miško zadela ticket za Phila Collinsa v Zagrebu.... zgleda, da bo treba it hehe morem danes vse postorit da mi jutri ne bo treba.... (k ne bom mogu) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 sem zanič, zelooo grda beseda..fuj Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Kot BOJEVNIK Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Kar na smeh mi gre , čeprav sem od bliz vidla pulcaje, ki jih res ne morem :xx!: Jebi ga, smeh vse poprav Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 zob še kr boli... brez veze Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 super fajn. sem si začela govort da sem polna zdravja... in sem že skor zdrava... do petka bom k xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 POČUTIM SE KOT SUPERMEN ZMOŽEN PREMAGOVAT OVIRE DRUGO ZA DRUGO PRIJETEN VEČER Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 super fajn. sem si začela govort da sem polna zdravja... in sem že skor zdrava... do petka bom k xrosex I feel goooooooood!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 tralalalala.aa..a..aaa matr me razganja... bo treba se kr u postlo pospravt... pa mal še brat pa pol spat... da se spočijem... k nism še zdrava. včer skor nč spala... kr neki sem čula celo noč... ma res ne vem kaj mi je zadnje čase. nč ne spim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 :onfire: To vse pove, a ne? Kok sm faaaaaaaajn! Wow. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.