Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Tina, a imaš ti prav svojega novega Punta? :O:

Če je tako, si prou huda modelka x8Dx :palec:

Hmmm...Cashy... in kaj si s tem mislu??? :vragec: Jz sm po srcu Renojevka!!! x:Dx Tisti Punto je bil nadomestni! :vio:

Pomlad... x;)x x:px x:Dx

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Počutje je danes super :wOOt: :onfire: :onfire: Bla sem na faksu že ob 9. uri zjutraj, a nisem šla na nobeno predavanje, sva se s prijateljico raje zapeljale v City Park xsmx sva imeli nakupovalno (no ja no ... bolj ogledovalno :inocent:, ker finance niso dopuščale prevelikih izdatkov, nekaj pa le x;)x x:Dx ) mrzlico.:onfire: x:px x:px Ampak to je kar utrudljiva zadeva ... ne vem, kako bom še zmogla it danes na en žur :o|o: No ja, kljub utrujenosti ga komaj čakam ... xsuperx xsuperx xsuperx xsuperx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

:C: bad...badly...zdaj ko mam pogrebno ikebano z žalnim trakom pred seboj...in jutri en tak dokončen dan....slovo za zmeraj....
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Počutje je danes super :wOOt: :onfire: :onfire: Bla sem na faksu že ob 9. uri zjutraj, a nisem šla na nobeno predavanje, sva se s prijateljico raje zapeljale v City Park xsmx sva imeli nakupovalno (no ja no ... bolj ogledovalno :inocent:, ker finance niso dopuščale prevelikih izdatkov, nekaj pa le x;)x x:Dx ) mrzlico.:onfire: x:px x:px Ampak to je kar utrudljiva zadeva ... ne vem, kako bom še zmogla it danes na en žur :o|o: No ja, kljub utrujenosti ga komaj čakam ... xsuperx xsuperx xsuperx xsuperx

bil včeri na koncertu v Stolnici, pol sem pa uletel še na omenjeni žur filofaksa in pravnikov, pa sem zaradi današnjega šihta (od koder tole pišem) še pred dejanskim začetkom uletel domov. Sam res, nisem mogel več oči držat pokonci, zobotrebcev pa nisem imel, da bi jih podprl. Me zanima, kako sem sploh domov pripeljal :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Hehe Cashy :D ti bad boy ;) party all evening a :D ;) drive all nigth.... hm hja no ura je 10 počas prihajam k sebi, v nekaj kar zgleda kot odličen dan ;) če bom preživel ga seveda :P.... včeri sva z miško zadela ticket za Phila Collinsa v Zagrebu.... zgleda, da bo treba it ;) hehe :onfire: morem danes vse postorit da mi jutri ne bo treba.... (k ne bom mogu)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kar na smeh mi gre x:Dx , čeprav sem od bliz vidla pulcaje, ki jih res ne morem :xx!:

Jebi ga, smeh vse poprav x:Dx x:Dx x:Dx xDDx xsmx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

xwizardx tralalalala.aa..a..aaa matr me razganja... bo treba se kr u postlo pospravt... pa mal še brat pa pol spat... da se spočijem... k nism še zdrava. včer skor nč spala... kr neki sem čula celo noč... ma res ne vem kaj mi je zadnje čase. nč ne spim... xnckrivx
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...