Pika Pikica 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 še mal pa se grem štajerko v lublani Kaj te bomo pregarbal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 swiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 se ti je kakšen zapletel v lase? Še to se manjka ...grrr...no ampak nekam nevarno pa je krožil okoli mene....pismo golob,dej odloči se kam greš Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Se oglasam iz Italy Uzivam maximum Love Italian! Mejte se! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 končno doma.pa itak skoraj takoj pred pc mal sem utrujena pa zaspana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Zaenkrat kul ....ampak,nikol ne veš kaj bo dan prinesel....tak da bom rajš previdno tiho! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 ... bemu, menstruacijo sem dobila :xx!: ... pa se tolk lekcij mam za obdelat... se niti do Unit 20 nismo prisli Ej, bejbi...sej se lekcije dajo tud tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 ...iznajdljivost je lepa reč....... sicer pa počutje odlično........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 jaz sem kar vredu moj ima pa tako migreno da mu je slabo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Imam svoj mali svet in okoli njega Kitajski zid..tako nekak sem dans.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 jest sem bom tud mal zaprl v svojo luknjo in delal predvsem zaserabim čas samo zase... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 jest sem bom tud mal zaprl v svojo luknjo in delal predvsem zaserabim čas samo zase... tudi jaz..spet.. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Čez 15 min bom krasno, k se bom basala s čokolado. Zdej sm pa ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 tudi jaz..spet.. da boš kmalu ok Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 zaspana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 joj, kva sem jest za en idiot...sem nesel na šiht zvezek za statistiko in kalkulator, da se bom učil, ko bom imel čas, ker jutri pišemo kolokvij...in jest seveda, postavim zvezek in kalkulator na mizo, da se bom učil...figo...surfal sem po netu...in potem pozabim oboje na šihtu, tako, da se sedaj doma ne morem učit in bom mimogrede vzel to s šihta, ko se peljem v Lj... seveda, če ne bom pozabil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Jaz sem se zaprla že pred par tedni. Pa še vedno počutje v k.... :xx!:mysty nekatere stvari potrebujejo malo več časa, da se uredijo tudi zate se bodo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Zdele sem jezna, pa žalostna....no saj vse ima svoj namen. Samo, ko ima hudič mlade jih ima povsod.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 nujno rabim cigaret bemu vraga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 jaz pa žensko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
infinity 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ..GROZNO.. Citiraj What is there to know?All this is what it is.You and me alone,Sheer simplicity. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 zelo ležerno.... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Fajn sem Polna energije Tri presenečnja-pozitivna so za mano.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 (popravljeno) ravnokar sem prdno in zdaj sem mač beter Popravljeno 4. december 2006 -> Hubert Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 čudnm kot da majo vsi tok za delat, da nimajo časa čist za nč. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.