Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Tkole :flower: xmusicx xsuperx :vio: xbendx xrosex xegox xflowx

morm povedat kr drugač me bo kr raznesl, Miklavž je šele jutr sam vseen moj je bil že dons, očitno sm bla bolj pridna letos x:Dx al pa tud ne :vragec:, ampak so me dons poklical za en job k sm si ga ful želela, ker mi je pisan na kožo, da sm sprejeta

tko da sm po dolgem cajtu mračne jeseni na vseh področjih in koncih x:Dx sm čist xwizardx :onfire:

pe še Full Moon je

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Deli na socialnih omrežjih

nekoč sem nekoga vprašala, kako se počuti, pa mi je odgovoril ne vem, ker še danes nisem o tem razmišljal....

dobila zdaj os in naslov to in ono

vredi to

sam kaj je mislil z ono x:o)x

drgač sm pa jamr, jamr , jamr xcivx pa nič več si nočem želeti, bemu danes sem si tako močno zaželela da bi dal sam en sam samcat gol....

bemu u tren oka je bil avtogol :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Dobro jutro....

sem malo polomljena...včeraj malala hčerino sobo....zaradi stropa me boli vrat....ampak soba pa zgleda fajn.... x^x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

hčerino sobo :eek: pa a ma men se mi zdiš eno malo mlada, al sem kej falu x:Ix :eek:

x:Ix Hvala za kompliment...mam hčerko 10 let staro....jest pa 21 let več kot ona...(jutranja matematika x;)x )

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

:eek: :eek: :eek:

aja?

no presenečen sem pa res x:Ix

heheh sej je lepo da je še kdo presenečen.... xDDx x!x :palec:

in Lenka - letnik 75 je res carski, svaka nam čast x;)x

Guest eufgenija
ya se tak pocutim da bi pofukila sila jos bar jednom,.. x:px u morenovom imenu. jer ohna nema drugog posla nego fukat seala, koyi je debeo i glup. x:px al bi ga ipak......

Ma, kaj pa vem... Bolj tako za en d... :C:

Šla bi na ene počitnice. Nekam na samotni otok, pa da ne vidm en čas nobenga... Samo jest, pa morje, pa palme... Ja, ko se men začne samotni otok prikazovat, je pa mera res powna.

Itak je pa še ful zgodaj, mogoče me pa danes doleti kako prijetno presenečenje. xgoldfishx Kaj čmo, večni optimist...

Pozdravček. xrosex

Čakam da luna pride v leva, k tole z rakom je porazno, moj lubi tko skače iz enga razpoloženja v drugega, da mu ne sledim...pa čez vikend naj bi žural, tko da upam da bo pol lev-ček prjel...k če ne bo drama....drgač pa kr uredu...učeri zvečer sem še hčeri porisala novoprebeljeno sobo z metulji.....iiiii..... xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...