positiva 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 slabo..zbolevam :/ Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 sem malo prej kakal in sem zdaj lažje počutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 sem malo prej kakal in sem zdaj lažje počutim a nimaš nč kej bl pametnega za napisat hahaha men je prov fajn dons Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Tkole xrosex morm povedat kr drugač me bo kr raznesl, Miklavž je šele jutr sam vseen moj je bil že dons, očitno sm bla bolj pridna letos al pa tud ne , ampak so me dons poklical za en job k sm si ga ful želela, ker mi je pisan na kožo, da sm sprejeta tko da sm po dolgem cajtu mračne jeseni na vseh področjih in koncih sm čist pe še Full Moon je Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Drugač sem prov fajns samo mi neki energije zmanjkuje bi bla spet motivacijo rabim pod nujno grem lase umit pa pod tuš, bo takoj boljš aja, naspat se bo treba najbrž kokica, en popih Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 nekoč sem nekoga vprašala, kako se počuti, pa mi je odgovoril ne vem, ker še danes nisem o tem razmišljal.... dobila zdaj os in naslov to in ono vredi to sam kaj je mislil z ono drgač sm pa jamr, jamr , jamr pa nič več si nočem želeti, bemu danes sem si tako močno zaželela da bi dal sam en sam samcat gol.... bemu u tren oka je bil avtogol :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Lena sem in tiha.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 mal zaspana, spala sam slabih pet ur.sploh ne vem, kaj počela, da sem se tak pozno spravla spat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dobro jutro....sem malo polomljena...včeraj malala hčerino sobo....zaradi stropa me boli vrat....ampak soba pa zgleda fajn.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 hčerino sobo pa a ma men se mi zdiš eno malo mlada, al sem kej falu Hvala za kompliment...mam hčerko 10 let staro....jest pa 21 let več kot ona...(jutranja matematika ) Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 aja?no presenečen sem pa res čuj letnik 75 je the bestde boš vedu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 aja? no presenečen sem pa res heheh sej je lepo da je še kdo presenečen.... x!x in Lenka - letnik 75 je res carski, svaka nam čast Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Danes je pa počutje zanimivo! Je to dobro al slabo pa še ne vem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 vedno kadar med tednom dolgo spim in sem doma(pa kao nimam kej počet), se počutim zelo nazadljivo-bedno, bogu kradem čas oz. sam seb, čas je znanje + denar in obratno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hubert 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 živio cigan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Fajn se počutim... Polna energije sem... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ya se tak pocutim da bi pofukila sila jos bar jednom,.. u morenovom imenu. jer ohna nema drugog posla nego fukat seala, koyi je debeo i glup. al bi ga ipak...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 No ja, sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 mah kva pa vem... bo nekak, dons so mi zamoril s faksom..če kej delam, pa kaj mislm in podobno, pa sm mal Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 trapasto, naivno..... uglaunm brez vezno cez dan sem bla pa odlicno Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Ma, kaj pa vem... Bolj tako za en d... Šla bi na ene počitnice. Nekam na samotni otok, pa da ne vidm en čas nobenga... Samo jest, pa morje, pa palme... Ja, ko se men začne samotni otok prikazovat, je pa mera res powna. Itak je pa še ful zgodaj, mogoče me pa danes doleti kako prijetno presenečenje. Kaj čmo, večni optimist... Pozdravček. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Čakam da luna pride v leva, k tole z rakom je porazno, moj lubi tko skače iz enga razpoloženja v drugega, da mu ne sledim...pa čez vikend naj bi žural, tko da upam da bo pol lev-ček prjel...k če ne bo drama....drgač pa kr uredu...učeri zvečer sem še hčeri porisala novoprebeljeno sobo z metulji.....iiiii..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 je že v levu, bejba. Fajn sm, sendvič mlatim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.