Apolonija 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 je že v levu, bejba. Mojmu bol pozn prime..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 perfektno, sam še s stropa prleti bomba, te bo pa glih praf Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ful bombastično...luna je v levu ........jaz levinja edin nevem še a bi ali ne bi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ne vem, če tole ne bo kaka trebušna gripa, al pa viroza čudno slabo mi je, pa pretaka se mi po bušiju drugač sem pa fajn Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 je že v levu, bejba. Fajn sm, sendvič mlatim. ni bla še takrat , zdej pa je , jst sem prav fajn, dons so mi plin prikopli Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 dons so mi plin prikopli Kera asociacija se mi je porodila.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ma ja no... bol čakam, da je ura 21 da neham delat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 sej bomo mi s tabo čvekal, pa bo. Mal sm utrujena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Kera asociacija se mi je porodila.... kera Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Crka ......pa fajn .....tak da gre vun Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 sej bomo mi s tabo čvekal, pa bo. Mal sm utrujena. to bo sam ko bojo čik pauze..zdle grem itak nazaj delat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 kera Plin, pa to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Mah..dans čez dan mam full velik za nardit,najprej mal flat porihtat,pol sebe očedit..zvečer pa mal na lepše it.. Sicer se še ne počutim full fajn,ampak,ko se bom porihtala in lase oprala,fajn oblekla..pol bom sigurno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest eufgenija 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 al znas u cemu ti je fora, u tome.... da cu issliniti picku maternu ovdje, a stvarno ne ynam yasto. :xx!: Plin, pa to... dr dogaja, previse suches...to bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 morda sem malce zmeden... ...... ......... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 mal fejst se men dozdeva čist hin Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 mal fejst se men dozdeva čist hin bogica čist preveč delaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 vem spočito..čeprav nisem spala..tele moqui marbles so zakon Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 odlično, pospravu sm svoj flat pa še učil sm se nekaj uric -> pridn, pridn (morm sam sebe pohvalt) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 da ne boš sam sebe preveč hvalu, te bom še js en mal pohvalila sam prah bi pa vseen lahka mal bol temeljito pobrisal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 da ne boš sam sebe preveč hvalu, te bom še js en mal pohvalila sam prah bi pa vseen lahka mal bol temeljito pobrisal kk pa veš da ga nism??? pa vseen hvala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 na vodi sem čutla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Odlično. Ravnokar pri taroku pokasiral šest čukov in pol. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Bolj smotano.Neprespano,tečno.. :xx!: Sj bo boljš,najbrž. Hiter menjavam razpoloženje.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Še mal zaspana ampak bo minilo Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.