santos 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Glede nato, da sem v tem wikendu dobil en kup lepih komplimentov. Počutje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Trenutno super, ker sem se po kar dolgem času pošteno prepotila (telovadba). Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Trenutno še bolj takotako... Nč se mi ne da... Gledam krpo za prah, pa se noče sama spravit v akcijo...Komaj čakam, da grem popowdan na en fini krasen sprehod. Have a nice day! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 a daj...a že na papirju...... ...?........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 To mi deli!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 jp... gospodična bom ... v soboto ga zalijemo ... maš, da se prlimaš v Domžale uau...js pa drug teden šele prvi del.....(soc)......žur...a mam sploh kakšno izbiro.... ..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 uau...js pa drug teden šele prvi del.....(soc)......žur...a mam sploh kakšno izbiro.... ..... .......Nimaš...jst te tud hočm tm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Mi manjka energije....dec vse izpil čez vikend....jao.... :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ... prosim, da me pol kličete gospodična Pravila so baje taka, da si gospa, ko se poročiš, dopolniš 30 let ali diplomiraš .... pač Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Nimaš...jst te tud hočm tm. he he....še dobro da nisem tip.......bi prec priletela..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Polna energije Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Pa še opozorilo vsem prijaznim ljudem!!!!! ... če bom še kdaj tako motena in se bom hotla poročit, me prosim zadavite Sm si kr vtetovirala tole...pazi se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Nekam polomljeno bemu, je biu kratek vikend pa tko fajn sm se mela Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Sladkorno bom fasala...sm si nardila prežgan cukr z melkom pa žajlbom. Mmm, ko da bi jedla veliko čokolado z lešniki. NOT! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 šmrk ... pa še status: ločena bom zdej obkroževala Pa še opozorilo vsem prijaznim ljudem!!!!! ... če bom še kdaj tako motena in se bom hotla poročit, me prosim zadavite ....... pikič....pocajti se...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 tečno zvedla, da delam 23. 24. 25 in 26 :xx!: če druga ne bom vsaj za novlet fraj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 šmrk ... pa še status: ločena bom zdej obkroževala Pa še opozorilo vsem prijaznim ljudem!!!!! ... če bom še kdaj tako motena in se bom hotla poročit, me prosim zadavite So, you really did IT Bravo! Sej, kaj pa češ druzga. Me prav zanima, kako tole zgleda A misliš, da se te bo dalo ustavit, ko se boš u neki zapičla? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Srednja žalost . Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ma dons nisem več tok prepričana, da sem kej odločna :xx!: taka pussy sem si Ti si velik stvari - tud ne lepih včasih, samo pussy pa res nisi Tale moja prjatlca (prav spoznat bi se mogle - ma sta glih ) je bila 200%, da je storila prav in je tudi to hotela, pa ji je bilo še vedno težko. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Mene ni več strah, kaj bo Sem velik delala na tem, da verjamem življenje pač prinese kar prinese Bolj idealnega od tega ni ---->Que Sera, Sera, Whatever will be, will beThe future's not ours, to seeQue Sera, SeraWhat will be, will be. When I was young, I fell in loveI asked my sweetheart what lies aheadWill we have rainbows, day after dayHere's what my sweetheart said. Que Sera, Sera,Whatever will be, will beThe future's not ours, to seeQue Sera, SeraWhat will be, will be. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ... da še tukej zapišem: sovražno nastrojeno ... ampak jutri bo bolje: bomo besede prenesli na osebo, ki to povzroča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Grlo praskajoče, pa mal razpizdeno, ampak ni hudga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jutro. pa, mislim, da sem vredu tisti pa, ki ste nekam piškavega zdravja: veliko tekočine pijte, pa sadja in zelenjave jejte.pa roke si veliko umivajte veliko zdravja vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 tisti pa, ki ste nekam piškavega zdravja: veliko tekočine pijte, pa sadja in zelenjave jejte.pa roke si veliko umivajte veliko zdravja vsem Hvala. Kreh, kreh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 A prav mormo si roke umivat :xx!: seveda, vedno kadar držite v rokah nekaj umazanega utrujeno in neprespano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.