Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Full dobr...veselo čeprav utrujeno....samo še ena omara za sestavit....potem pa juhej..... :hepko:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Mal sem pa že bolš, kot v prvi polovici tedna x^x Čist me je zje... tale nov del xrolleyesx Zdej sem se pa že mal navadla, tko da ... :palec: nimam več koleričnih napadov in ne renčim več na vsakega k pride mimo :8):

Še vedno hočem neki bit bolana, sam ne bom xcivx , tud to gre že na bolš xDDx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

en popih vsem bolnim :fiju:

čim prej se pozdravte xyesx :palec:

jest sem pa ful v dilemi, z bendom imam težave.. :sori:

pa ogromno dela za faks

drugač pa ok, glavno, da sem zdrav x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Cool, malo manj delavno, čeprav ne morem rečt tega, tudi če delam cel dan se mi zdi kot da ne delam veliko. Pač uživam v tem. Bolj me kak odnos uniči. Danes so bili dobri odnosi. x^x
Kako čemo? Lako čemo.

Hrbtenica v k* ...vnela križ očitno ker že 2. dan boli tko da ni res, zgoraj pri lopaticah pa no comment, špika kot da bi imele mravlje z derezami pohod :vragec:

Pa ven morm zdej, na ta mraz in po opravkih v mesto, sam laufanje bo dons, doma bom ne prej kot ob kake 4-5h :C: fakit :xx!: :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Po mojem se mi je začel kisat. Danes se nikakor nisem mogel spomniti vstopne kode za GSM. Dvakrat sem jo vtipkal napačno in ko je GSM rekel, da mam sam še en poskus - panika. Takrat sem ugotovil, da sem v totalnem black outu - najprej sem narobe vtipkal tudi kodo za internetno plačevanje in se številke bančne kartice spomnil izključno po vzorcu, na katere tipke je treba pritisnit. Ob ene dvanajstih mi je "prštekal". Pravilno sem vtipkal kodo gsmja in si iz gole previdnosti v eno knjigo zapisal vse kode in gesla, ki jih kjerkoli uporabljam.

Bulšit tale skleroza ... xrolleyesx

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...