Apolonija 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Full dobr...veselo čeprav utrujeno....samo še ena omara za sestavit....potem pa juhej..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Pikica sej bo Danes sem polna energije , sicer je mal mrzlo zunaj, ampka važno je, da sonček sije Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Sonček je...... ,sneg mi manjka... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Zanimivo se razpleta najprej ni hotela nič slišat, no potem je pa le poslušala ni bila prav vesela videt! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 A si bila pri seksualni svetovalki? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Glava spet boli. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Tko, k da bom glihkar kihnla, pa kr ne gre. Bedno. :xx!: Pa glava še kr boli. A jamram, a ne? Ma, k mi je pol mal lažje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Mal sem pa že bolš, kot v prvi polovici tedna Čist me je zje... tale nov del Zdej sem se pa že mal navadla, tko da ... nimam več koleričnih napadov in ne renčim več na vsakega k pride mimo Še vedno hočem neki bit bolana, sam ne bom , tud to gre že na bolš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Počutim se kot BIK , ne me dražit, sploh z rdečo... Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 lenitis me grabi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 cel teden že naspidirana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Čist sm prezebla in ledena. Pa rdeč nos mam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 en popih vsem bolnim čim prej se pozdravte jest sem pa ful v dilemi, z bendom imam težave.. pa ogromno dela za faks drugač pa ok, glavno, da sem zdrav Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Cool, malo manj delavno, čeprav ne morem rečt tega, tudi če delam cel dan se mi zdi kot da ne delam veliko. Pač uživam v tem. Bolj me kak odnos uniči. Danes so bili dobri odnosi. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 no ja, bilo tudi boljše kere sanje spet sanjala Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 zaspanaaaaaaa.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Neprespano in tečno... Do enih zjutraj sem pucala stopnišče, ob 5.30 pa auf. Mal premal je blo... Rabm mal več spanca, da funkcioniram kot treba. Lep sončen dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 no ja v bronhijih mi neki piska...sezona bronhitisa je tu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 no ja v bronhijih mi neki piska...sezona bronhitisa je tu Dej, ne še ti zbolet, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 js si bolezni ne morem privoščit že cajtam z kristalčki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Hrbtenica v k* ...vnela križ očitno ker že 2. dan boli tko da ni res, zgoraj pri lopaticah pa no comment, špika kot da bi imele mravlje z derezami pohod Pa ven morm zdej, na ta mraz in po opravkih v mesto, sam laufanje bo dons, doma bom ne prej kot ob kake 4-5h fakit :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 5rca, če boš okrog treh kje blizu prešerca, podeljuj malo brezplačne objeme, stavim, da se boš počutila mnogo bolje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Po mojem se mi je začel kisat. Danes se nikakor nisem mogel spomniti vstopne kode za GSM. Dvakrat sem jo vtipkal napačno in ko je GSM rekel, da mam sam še en poskus - panika. Takrat sem ugotovil, da sem v totalnem black outu - najprej sem narobe vtipkal tudi kodo za internetno plačevanje in se številke bančne kartice spomnil izključno po vzorcu, na katere tipke je treba pritisnit. Ob ene dvanajstih mi je "prštekal". Pravilno sem vtipkal kodo gsmja in si iz gole previdnosti v eno knjigo zapisal vse kode in gesla, ki jih kjerkoli uporabljam. Bulšit tale skleroza ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Bulšit tale skleroza ... lalala Zebe me, k psa....a sm zato psica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.