nosorog 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Zebe me, k psa... Slaba primerjava, vsaj če bacim uč na svojga psa, k zgleda prou zadovol'n in ne kaže znakov, da ga zebe k psa. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 staro, starikavo, tmurno :xx!: da ne pozabim, sklerozno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Napihnjeno,ampak kul Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Slaba primerjava, vsaj če bacim uč na svojga psa, k zgleda prou zadovol'n in ne kaže znakov, da ga zebe k psa. Jst nism tok razgledana, pa pol kr ene mem primerjave delam, a veš. Še vedno me zebe...tokrat, k svino. Pa zaspana sm, utrujena, mal bolana, mal naveličana, mal v pričakovanju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Jst nism tok razgledana, pa pol kr ene mem primerjave delam, a veš. Še vedno me zebe...tokrat, k svino. Pa zaspana sm, utrujena, mal bolana, mal naveličana, mal v pričakovanju. ej tak se js počutim..sam me pa sam zebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 zbit zbit zbit zbit zbit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 zbit zbit zbit zbit zbitspat spat spat spat spat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 nč drgnit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 to ma dva pomena, nimbus mladec je izjavil, da starci ne seksajo ampak samo drgnejo, več ne morjo ker majo zjutraj službo lahko pa tud da namo nič več pucal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 se pravi, da sem v obe smeri praviln tuhtala bo treba v miže..zdej me pa že zebe ko psa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 pocajtajte se izmozgani in utrujeni.... men še sam goflja laufa, drgač sem pa tud crkotina Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 nočko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Super sem..Boljš že skor ne bi mogla bit.. Včeri dobila ndpovprečno plačo ,čist pozitivno presenečena..Pa zvedla,da delam med prazniki sam 28.12.,drugač pa 10 dni fraj..ka mi je fajn..Bom zapravlala na veliko in okol hodla... čist praznično razpoložena Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 hm, se mi zdi, da se še nisem dobro naspalasamo spat se mi pa ne da iti več Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 nekoga pogrešam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katka_ 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 obupano, zmedeno, žalostno... čisto na tleh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 nekoga pogrešam druidka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 druidka thanks,cashy saj bo bolje... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 kr neki...v glavnem positive. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 lenobno preživela danse mal razvajalanaredla sem si sivkino kopel in se zmasirala s sivkinim masažnim oljem zdaj pa našla pistacijo, jo grem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 js si bolezni ne morem privoščit že cajtam z kristalčki Žajblov čaj z gozdnim medom NO jest pa počutje: pruijetno- sem se le spravil na fitnes Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Kul....mal me zdravje zajebava,ampak bo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.