Kylie 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 žalostna Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 smešno ka mi je dans en kurčev dan...nič se ne dogaja..bluzim... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kok sm jst ubrisana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ... bemu si uzad ... to je že out ... jst že na višjem nivoju Podrobnosti bi prosm...kr na os. Ne smem čvekat zdej, k bo spet mt norela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kok sm jst ubrisana. lepo da priznaš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 lepo da priznaš Kaj pa čem, če si nalezljiva, pa se je še mene prjel. Zdej me pa zebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Podrobnosti bi prosm...kr na os. Ne smem čvekat zdej, k bo spet mt norela. Mogoče ni več ubrisana, ampak že nabrisana. NA nečem je ponavadi višje kot U nečem Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Mogoče ni več ubrisana, ampak že nabrisana. NA nečem je ponavadi višje kot U nečem Na žalost ne. A s me mogla spomnt. Eto, dvojčkovsko nihanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 uf, nalogo za špa. bi morala narest, pa se mal še učitipa se mi ne da jo bom jutri v šoli, ko imam slabi dve uri prosto jp, taki smo prof., pol pa dijakom neki težimo, zakaj ne pišejo nalog se bom poboljšala, mogoče grem naprej čvekat po msn Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 :!!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Mislim, kakšno vreme... :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pr nam se neki kaže sonček aja pa smučaš že tud lahka na pohorju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Na Krvavcu tud Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pr nam se neki kaže sonček aja pa smučaš že tud lahka na pohorju Saj tud na obali tu pa tam pokuka sonček...sam kaj, ko piha...pa mraz... :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 boljše volje, kot včeraj pa več energije Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Hecno. Že od včeraj zvečer čutim, kot bi strah šopal skozi moje telo. Ampak me ni strah. Nekaj se dogaja v meni. Mogoče planetki, mogoče pa že moj učitelj intenzivno dela, preden pridem čez lužo ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Saj tud na obali tu pa tam pokuka sonček...sam kaj, ko piha...pa mraz... :xx!: nenavajenost na mraz Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Zjutraj sem se zbudila čist lena in se mi ni dalo zrihtat za službo..pa sem se seveda prisilila v to in zdj sem že čist ok. Rada imam zimo ,kot tudi jesen,spomlad in poletje.Vsak letni čas ima svoj čar... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 dons sm super! po dveh dneh se mi je povrnil glas. In zdele se najedam z globoko zamrznjenim sladoledom, da bo jutr zjutraj gotovo glas spet izginil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 nenavajenost na mraz Prej bi rekel, ne prenašam mraza z burjo vred! Vsekakor pa obožujem sneg, do ene meje seveda ! Sibirija odpade ! Rad smučam, naprimer. Pa tud drsam na ledu rad...vsekakor, ko migaš, ni panike, ko pa piha in moreš stat kje na kaki lonki in čakat kako stranko... :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ,kul ....na novo odkrila talent za risanje ,sploh nisem vedla da ga mam....in zdaj pridno rišem voščilnice... , sam sneg še manjka... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Prezeblo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Še dons, pa jutr, pa v petek še čist mal, pol sem pa frej Ko na to pomislim se dobre volje Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 brrrrrrrrrrr, zeebee Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.