Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

joj jaz sm pa danes čist zmedena pa vsa nikakva...

mešano počutje...

danes je tak dan, da me zobje bolijo..."čutm" plombe, ne vem kako razložit

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Danes, ceprav se je ravno zacel xDDx  se pocutim fenomenalno, ker grem na morjeeeeeeeee xsmx

komej cakam!!! Bom mislna se mal na vas!!! Lepo se mejte pa uzivejte!!! Caooo :onfire:

Lepo se imej!!!! xDDx

Jaz sem danes res the best!! Pa še taki lepi aspekti so danes (Luna konj. Venera, itd.) xsrcx xDDx super!!! x:Dx x8Dx

Scio mi nihil scire

Ful fajn. Čeprov bi si lohk kdo mislu, da sm nataknjena, pa v bistvu nism. Mal sicer lajam dons, ampak, mislm, da čist upravičeno. Je treba mukijem povedat, kar jim gre. :vragec: x:Dx

Zdej, k sm pa tok negativne energije vn dala, morm bit pa še mal osladna in vas vse polupčkat! x:Dx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

evo, upam, da je zdej kul, da se je izenačl? :inocent:

tko čudno mal.....zmedeno....sezula me je tale smrt mal......pa hec k smo bli js, moj bratran pa ta kolega nerazdružljiva trojica včas......zdej sm pa še sam js živa :o|o: mal čudn filing :O:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

...NAPETA...ZARADI JUTRIŠNJEGA DNE... :xx!:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...