cashy 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 mačona, a ti govoriš o sebi ali o meni...nekak ne vidim razlike Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Sarkastična sem k svina! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Danes bom pa boljš...že vem zjutraj Naveličana prejšnega tedna ....ko sem mislila da mi lahko samo še kaj na glavo pade...pa bo teden popolen Kaj ti eni znajo zagrenit življenje, ker so sami razočarani in obupani...(kruto ampak je res) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 hvala za čudovit večer naslednjič ne bom tolk čvekasta, obljubam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 joj kaj je pri nas lepo sonce...sem bila zunaj....pa mal sem bila malo ekološko neosveščena , sem nalomila nekaj smrekovih vej uf kaj men paše če sem zunaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Nič se mi ne ljubi...Si morem še lase oprat in pripravit za koncert...Eh,ja..Dans bi kr doma ostala,ker sem zmatrana od včerajšnega zaključka,pa še mal preveč sem popila.Sploh nisem vajena alkohola.. :xx!: Grem si ena dva Red bulla kupit,pa bo.. Upam.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 neki me ful vse boli...da ne bo kaka gripa usekala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 neki me ful vse boli...da ne bo kaka gripa usekala pa ja ne bo, no drži se Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 neki me ful vse boli...da ne bo kaka gripa usekala Usekaj jo nazaj, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 zapuščena Ne sam ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 zapuščena se pridružujem klubu :xx!: poden od podna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 se pridružujem klubu :xx!: poden od podna Rad bi vama delal družbo, pa sem bolj slaba družba. Ne obupavat, tudi to bomo preživeli. IN potem bomo še močnejši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 A to je tist, ko grejo vsi za praznike iz up na down pa iz down na lower? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Kaj bi šele bilo, če ne bi bilo LN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Usekaj jo nazaj, pa bo grem kr po sekiro, da bo ziher se pridružujem klubu :xx!: poden od podnaah daj no..drugo leto bo precej bolš, boš vidu xrosex sam ne se bat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 A to je tist, ko grejo vsi za praznike iz up na down pa iz down na lower? Mi nismo več lonely riderji, mi smo low riderji. http://images.webkrafters.com/trinity/25700/99cad25723-1.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Rad bi vama delal družbo, pa sem bolj slaba družba. Ne obupavat, tudi to bomo preživeli. IN potem bomo še močnejši. čisto vredi družba si Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 ah daj no..drugo leto bo precej bolš, boš vidu xrosex sam ne se bat upam, da poseduješ preroške sposobnosti...mi je tudi Bern napovedal 2006 za prelomno, 2007 pa stabilno in meni všečno na vseh področjih...upam, da ima prav in upam, da imaš ti še veliko bolj prav tudi jaz tebi napovedujem ogromno ljubezni v 2007 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 čisto vredi družba si To bomo pa enkrat vzajemno preverili. Tud ti se mi zdiš prav fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Danes se počutim kot povožena žaba........ :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 To bomo pa enkrat vzajemno preverili. Tud ti se mi zdiš prav fajn. te držim za(ne morem rečt jeziček ) za tipke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Tečni so mi že tile prazniki... Včeri bla na koncertu in prišla dam že ob 24h..Šank rock še vedno raztura,, Eh,ja ..sama mladina povsod..Se vidi,da se že staramo... NIč ,dans in juter bom pa doma..med domačimi.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 tak, da si grem svojo sobo v nulo pospravit Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 sita(mi je blo treba ) in počasi se bom spokala v pojslo..budilka bo ob 4h prvič kikirikala :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 budilka bo ob 4h prvič kikirikala :xx!: Pr men tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.