klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 a ni to fajn..ko bojo vsi spal..boma midva vampirla naokol Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 a ni to fajn..ko bojo vsi spal..boma midva vampirla naokol sam bi men pa vseen pasal takrat se spat verjetno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 kermu pa nebi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 SmartyMan in klarus, prav smilita se mi saj bosta zdržala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 slabo.... ker je stari ponoči popizdu in naredu potovalke da se bo odseliu...nisem mogla več in sm se pobrala ven...zdej pa študiram če bise preselila k teti...ker ne morem več poslušati kreganja in stalnegazaničevanj in ponižanja....ni spoštovanja ne nič več... ..?.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 SmartyMan in klarus, prav smilita se mi saj bosta zdržala ...fizično sem že pokonc od 04:15....razmišlujoče, še prhajam k seb......psihično sem out slabo.... ker je stari ponoči popizdu in naredu potovalke da se bo odseliu...nisem mogla več in sm se pobrala ven...zdej pa študiram če bise preselila k teti...ker ne morem več poslušati kreganja in stalnegazaničevanj in ponižanja....ni spoštovanja ne nič več... ..?.. Mlada si še........ne hiti stran od doma.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 SmartyMan in klarus, prav smilita se mi saj bosta zdržala hvala prav dobre volje sem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Tko tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 slabo.... ker je stari ponoči popizdu in naredu potovalke da se bo odseliu...nisem mogla več in sm se pobrala ven...zdej pa študiram če bise preselila k teti...ker ne morem več poslušati kreganja in stalnegazaničevanj in ponižanja....ni spoštovanja ne nič več... ..?.. verjamem, da ti ni lahko... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 od včeraj naprej sem prav blažene volje, čisto božiču primerno...mogoče zato, ker sem pri maši tako lepo pel just4you, verjamem, da ti je težko ni hujšega kot izgubiti ljubeč in topel dom. Poskusi staršema dati vedeti, da če ne popravita svojega odnosa, te lahko izgubita, ker je tako stanje nevzdržno... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Poskusi staršema dati vedeti, da če ne popravita svojega odnosa, te lahko izgubita, ker je tako stanje nevzdržno... Mater, Cashy, si ti naiven. V tem primeru, ju bo en klinc brigalo, če bo to rekla. Tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Prekrasno in z žarečim kristalom na koži božansko diši Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Prekrasno in z žarečim kristalom na koži božansko diši kak kristal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Mater, Cashy, si ti naiven. ja, saj vem, da bi jo ti kar pustila, naj tam trpi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ja, saj vem, da bi jo ti kar pustila, naj tam trpi ne,ne bi je pustila, samo, če so tvoji starši dobri do tebe, ne pomen, da so vsi taki!Pa to, kar si napisal, je glupo in podlo. K da sm ena krava, brez srca, k se ji punca ne smili. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ja, saj vem, da bi jo ti kar pustila, naj tam trpi zaradi nje se starša ne bota spremenila......ona ne more več pomagat...edina rešitev je pač da gre..ker tu se gre zdej za njo...ona ni dolžna starša mirit in ju spravljat skupaj....ona je dolžna sam da sebi omogoči boljše življenje....in če je to, da gre stran..potem hvala bogu....starša se moreta sama pomirit, če seveda Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ne,ne bi je pustila, samo, če so tvoji starši dobri do tebe, ne pomen, da so vsi taki!Pa to, kar si napisal, je glupo in podlo. K da sm ena krava, brez srca, k se ji punca ne smili. :xx!: res je, napisal sem glupo in podlo. Pikica, ti si zelo srčna osebica, polna dobrote in sočutja Resno mislim Vem, da privoščiš vsem le najboljše Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Povožena ko cucek, najraje bi šla nazaj v pojsteljo, samo vem da bom pol še bolj. Ne vem kaj je to, emšo mogoče, pa kaj če bi še pila kaj, umrem. :xx!: Pa me že neki kličejo spet v akcijo. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Razočarana Sem misla,da bo konc te drame v mojem lajfu in ,da sem jo premagala ZA VEDNO..Evo je..jovo na novo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Razočarana Sem misla,da bo konc te drame v mojem lajfu in ,da sem jo premagala ZA VEDNO..Evo je..jovo na novo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Zelo nevtralne volje sem oz. na meji, lohk me porine v + ali - . Sicer mi blazno paše, ker mam še 8 dni počitnic (majku, a še?!! ) ampak mi ne nucajo preveč, ker se mi nič ne ljubi Upam, da je to sam prehodnega značaja in se tolažim s tem, da dons itak noben kej blazno ne počenja Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Razočarana Sem misla,da bo konc te drame v mojem lajfu in ,da sem jo premagala ZA VEDNO..Evo je..jovo na novo.. Ja se zgodi, nič hudega, bo že tudi to minilo. Jaz sem se že ulaufala, malo sem šla izdihat zmatranost, pa že letam na polno. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Spi se mi Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Spi se mi Potem pa lepe sanje. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Mene pa mal piskr boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.