strelka02 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 , pa mal sem zaspana.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Razočarana Sem misla,da bo konc te drame v mojem lajfu in ,da sem jo premagala ZA VEDNO..Evo je..jovo na novo.. Lisbona vse bo kul, z novim letom vse staro premine in se rodi novo. Samo zaželi si tega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..se zmeri rahlo bolan... se pa izboljsuje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Zelo nevtralne volje sem oz. na meji, lohk me porine v + ali - . Sicer mi blazno paše, ker mam še 8 dni počitnic (majku, a še?!! ) ampak mi ne nucajo preveč, ker se mi nič ne ljubi Upam, da je to sam prehodnega značaja in se tolažim s tem, da dons itak noben kej blazno ne počenja zdej se pa lohk tolažim, da nisem edini , nč se bo treba v superge spravit, drugače se mi bo sam zehal , zgleda več nisem navajen do enajstih poležavat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 evo sem že naspidiran, sam dva komentarja na luninem forumu sem prebral , o estetiki in erekciji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 prenažrta ravno od štormana prišla, jedla čokoladne palačinke, se na poti domov ustavla pri sestri, kjer jedla kruh pa sir, zdajle pa pokončala še krožnik gobove juhe pa razmišljam, da bi šla v kuhinjo še po čokolado Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 zaradi nje se starša ne bota spremenila......ona ne more več pomagat...edina rešitev je pač da gre..ker tu se gre zdej za njo...ona ni dolžna starša mirit in ju spravljat skupaj....ona je dolžna sam da sebi omogoči boljše življenje....in če je to, da gre stran..potem hvala bogu....starša se moreta sama pomirit, če seveda lepo povedano, klarus, in čisto resnično Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja se zgodi, nič hudega, bo že tudi to minilo. Upam,da za vedno.. Lisbona vse bo kul, z novim letom vse staro premine in se rodi novo. Samo zaželi si tega iz tvojih ust v božja ušesa.. Sicer sem dans mal boljš..včeri je bil pa res tak čudn dan.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ajm spining araund Jooooj sej bo....samo ti rabiš.................................in nevem zakaj si ne vzameš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sej si je včeraj mičkeno preveč Misti bejba sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 mičkeno preveč Ksenia Se pravi, ker se vrtiš, si boš dans še enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 mislim da si še nekaj časa ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sitna...jao, še dobr, da si lohk vsaj frende sama zbiram. Pizda, nism kul. Nism zadovoljna, nism srečna, na kurac mi gre vse. Tko. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sitna...jao, še dobr, da si lohk vsaj frende sama zbiram. Pizda, nism kul. Nism zadovoljna, nism srečna, na kurac mi gre vse. Tko. :xx!:sex ti manjka z ljubeznijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sex ti manjka z ljubeznijoMislim, da velik več ljubezni, kot pa sexa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 saj je vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Danes sem veliko bolje kot včeraj. Menstrualne bolečine so mimo, zdej pa akcija Lepo se počutim. Pred mano je odličen dan. Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 saj je vseeno Ja, tebi mogoče je, meni pa ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, tebi mogoče je, meni pa ne. ups...sem mislil napisat vse eno...ljubljenje in ljubezen...v enosti dveh sem mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aha, dobr si se izvlekel. Ampak še vedno nisem boljše. Ma, bo že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 bejba, poglej skozi okno, najdi malenkost, prižgi si glasbo, pojdi v banjo, prižgi si svečke, meditiraj... najdi nekaj, ZASE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aha, dobr si se izvlekel. Ampak še vedno nisem boljše. Ma, bo že. lahko se pa dol dava...če ti je...se že dolgo nisva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 bejba, poglej skozi okno, najdi malenkost, prižgi si glasbo, pojdi v banjo, prižgi si svečke, meditiraj... najdi nekaj, ZASE Ja, bom zase pospravla sobo, pa nehala jamrat. lahko se pa dol dava...če ti je...se že dolgo nisva Smotko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Smotko. kaj to pomeni ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Glej, jaz bom pospravljala, ti pa sexaj, kolkr češ z mano vmes. Ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.