Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, bom zase pospravla sobo, pa nehala jamrat. Smotko. ti kar jamraj, sej je treba dat ven tisto kar boli... je boljš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 če boš vredi migala z ritico...vmes ko boš prah brisala...bi te kr nabrisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ti kar jamraj, sej je treba dat ven tisto kar boli... je boljš Ja, sej se tega držim, sej, ponvad jamram kak dan al pa dva maksimalno, pol si grem pa že na živce in se v red spravim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, sej se tega držim, sej, ponvad jamram kak dan al pa dva maksimalno, pol si grem pa že na živce in se v red spravim. mislem halo??? eno uro maš čist dost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 če boš vredi migala z ritico...vmes ko boš prah brisala...bi te kr nabrisal Pejt v Vesolnji dnevnik pogledat moj ples, pa povej, če bo vredi? mislem halo??? eno uro maš čist dost Ja, ja, ... in pol svizec zavije čokolado, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pejt v Vesolnji dnevnik pogledat moj ples, pa povej, če bo vredi? zgleda da bom moral počakati na predstavo v živo...noče mi odpret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Uf, to se boš načakal. :OO!: Zebe me, pa mal mn sm sitna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 neki postajam tečna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Da se nis od mene nalezla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 mogoče pa res Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jest pa se danes počutim zelo jeebbbeeennnoooo :xx!: , pa ne v fizičnem smislu ampak v psihičnem!!Danes sem si sama sebi najhujši sovražnik !! Ehhhh, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jest pa se danes počutim zelo jeebbbeeennnoooo :xx!: , pa ne v fizičnem smislu ampak v psihičnem!!Danes sem si sama sebi najhujši sovražnik !! Ehhhh, KukyJst si nisem samo danes, če te to kaj potolaž. Nč, bejba, vn dej, zjoki se, tul, pa mal se sama seb smil, jutr pa dost tega, ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Pikica, hvala, upam da bo jutri res bolje, ker danes ni ! Lep dan vsaj drugim želim, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 kuky in Pikica x:Xxhudo, danes me je sama ljubezen najraje bi vama prinesel vsaki nekaj palačink, ki jih imamo danes za kosilo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 kuky in Pikica x:Xxhudo, danes me je sama ljubezen najraje bi vama prinesel vsaki nekaj palačink, ki jih imamo danes za kosilo cashy...ti si taki srček...da bi te človek kr poljubčkal....dobim zdaj tud jaz kako palačinko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 cashy...ti si taki srček...da bi te človek kr poljubčkal....dobim zdaj tud jaz kako palačinko to se mi sedaj prilizuješ zato, ker bo tudi Pika zraven, a ne? mislim da si še nekaj časa ne bo jest pa mislim, da si mora danes še enkrat toliko, da se ji še v drugo smer zavrti in nevtralizira Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 to se mi sedaj prilizuješ zato, ker bo tudi Pika zraven, a ne? boljš če midva to ena na ena uredima....drugač bo itak vse v sebe zbasala...še preden bom lahko kako probal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 boljš če midva to ena na ena uredima....drugač bo itak vse v sebe zbasala...še preden bom lahko kako probal Kako pa to veš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 kaj hočeš rečt..da ni res... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ja, če bosta sam 2 palačinki, pol ja, drgač bo pa tud kaj zate ostalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 no...ok...pol se bom pa še mal cashyju priliznil...pa bo za oba dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Jez je popustil, slap je presahnil, robčki so že v kanti!! Malo boljše je že-se lažje diha. Do palačink mi pa še ni, vseeno pa najlepša hvala Cashy ! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :xx!: :xx!: :xx!: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 daj no, SmartyMan, ne se kremžit, nasmeh na lička, pa bo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.