Lisbona 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Eh..Vse me boli od nočnih mor..Mela full čudne sanje,da mi je hotla mčak nos odgriznat..Sem se zbudila čist polamana... :xx!: Počasi bom prišla k sebi... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Eh..Vse me boli od nočnih mor..Mela full čudne sanje,da mi je hotla mčak nos odgriznat..Sem se zbudila čist polamana... :xx!: Počasi bom prišla k sebi... Je mogu bit pa orng mačk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Je mogu bit pa orng mačk eh ..niti ne...Sam držal se je za nos,ko sto hudičev..Ni hotel popustit...No,na srečo sem se pol zbudila... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kako si si ti to predstavljala ....mogoče pa ti je hotrel samo kaj zašepetati na uheljček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kako si si ti to predstavljala ....mogoče pa ti je hotrel samo kaj zašepetati na uheljček tud možno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Fajn! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~papaya~ 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 trenutno res super..neki mi ful dogaja dons.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 počutim se kr neki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 No, danes se pa tako-tako počutim . Zaključujem še zadnje ure v službi letos, tak mir je, pa lahko potem več razmišljam. Jah, imam tak občutek, da se vse nekak zaključuje Letošnje leto je bilo že tako zellloo pestro zame (od pekla do raja-včasih tudi večkrat na dan ). Imam pa zdaj nek močen občutek, da se odpira nekaj novega, upam da res. Pa letos sem našla in se včlanla na Lunin net, res super . Zveš veliko uporabnih zadev, veselih novic, zabavnih tem in pogovorov, lahko odložiš slabe stvari, dobiš kakšen pobož, pa je prec lažje. No se vidi iz zapisa kako se počutim, a ne! Tole je moje zadnje posedanje za računalnikom letos, ker grem potem na silvestrovanje na vikend, zato samo en hvala za vse (čeprav se ne zavedate, kaj ste mi dali-sej sem si sama vzela ) pa eno dobro in boljše leto 2007 vsem želim. LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Lepo se imej, kuky. Pa lepo praznuj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 No, danes se pa tako-tako počutim . Zaključujem še zadnje ure v službi letos, tak mir je, pa lahko potem več razmišljam. Jah, imam tak občutek, da se vse nekak zaključuje Letošnje leto je bilo že tako zellloo pestro zame (od pekla do raja-včasih tudi večkrat na dan ). Imam pa zdaj nek močen občutek, da se odpira nekaj novega, upam da res. Pa letos sem našla in se včlanla na Lunin net, res super . Zveš veliko uporabnih zadev, veselih novic, zabavnih tem in pogovorov, lahko odložiš slabe stvari, dobiš kakšen pobož, pa je prec lažje. No se vidi iz zapisa kako se počutim, a ne! Tole je moje zadnje posedanje za računalnikom letos, ker grem potem na silvestrovanje na vikend, zato samo en hvala za vse (čeprav se ne zavedate, kaj ste mi dali-sej sem si sama vzela ) pa eno dobro in boljše leto 2007 vsem želim. LP, Kuky vse dobro kuky xrosex pa še lepše bo... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 se že kr boljš počutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 68. Na nedeljsko jutro mu povej, da si želiš dve stvari: svoj in njegov orgazem. Izzovi ga, da tekmujeta, kdo ga bo dosegel prej.[/i]..sori ampak tale je pa bedna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ..sori ampak tale je pa bedna... kaj te je strah...da ne boš zmagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 joj joj pa kaj dogaja v Mb vsi imate iste fore Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 glavno...da ste vsi ostali...neverjetno inovativni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 nisi štekal pointa, in sploh ni bilo slabo mišljeno ker jaz se neizmerno dobro počutim prav zaradi vas tolk enega zanimivega humorja na enako foro I love it Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 čuj..pa kaj jaz sem tebi smešen...al kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ne Ti...............pni od včeraj pa za dol past Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 ne Ti...............pni od včeraj pa za dol past pridem....še malo včerajšnji...pol pa lahko takoj dol padeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Uf, grlo me mal boli. Ampak sej bo...4 dni smo frej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 bo treba kaj slastnega po grlu spustit.....pa bo kr boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 naj vam odkrijem nekaj načinov za izboljšanje počutja:1. Popolna tehnika za oralnega: predstavljaj si, da imaš pred usti sladoled, ki se zelo hitro topi. Lizati ga moraš z različnih kotov, kapljajoče topljene kapljice spretno loviti in skrbno oblizovati proti vrhu in ga potem celega sprejeti v usta ... mmm, kako je dober. 8. Kapni si malce lubrikanta na roke in mu reci, naj si pridno sleče boksarice, ker mu boš podmazala orodje. 10. Ko ležiš na hrbtu, mu reci, naj se s svojimi jajčki postavi točno pred tvoja usta. Počasi nežno vsakega posebej celega daj v usta. 18. Ko se boš počutila poredno, mu povej, da si želiš, da te malo močenje prime v roke. Da si si zaslužila. 19. Ko leži na trebuhu, ga preseneti in mu v enem sunku sleci hlače in ga s svojimi golimi prsmi draži po njegovi ritki. uh, ...lAHKO ŠE, ČE BO ŽELJA.... 21. Priznaš mu lahko, da si bila porednica, ko se nista videla ... saj si masturbirala kot nora. ... ŠE NEKAJ... TRIKCEV:52. Eden od najbolj nedolžnih trikov je, da svoje lase, spetene v strogi čop, v položaju, ko si zgoraj, razpustiš z nekaj spektakularnimi počasnimi zamahi glave.65. Čepeč položaj, ko on leži, ti pa si na njem – ko ti prsi počivajo na kolenih – omogoča tesen in trd prijem, ki mu je zelo všeč. 67. Po vročem tuširanju, ko se površine prostora dobro orosijo, naj si te vzame od zadaj, medtem ko opazuješ dogajanje pred orošenem ogledalom z možnostjo učinka Titanik (prizor v zarošenem avtu). 68. Na nedeljsko jutro mu povej, da si želiš dve stvari: svoj in njegov orgazem. Izzovi ga, da tekmujeta, kdo ga bo dosegel prej. 81. Obveščaj ga sproti (z besedami) o tem, kako bliiiiizu orgazma si 100. Pred dogovorjenim zmenkom med službo mu po telefonu povej, da si sestradana in da boš kar njega pojedla za kosilo. Ko se končno dobita, mu pri pozdravnem poljubu takoj diskretno sezi v mednožje. Zajebala si že v štartu, lej kolk točk ti manjka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 pridem....še malo včerajšnji...pol pa lahko takoj dol padeš prideš? na pol poti dejmo mal ircat dons.......mni glih paše, še pa še Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 irc irc irc...a je kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.