Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

kaj te je strah...da ne boš zmagal x:Dx

..ja, mau pa res... :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

...osamljeno http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/12.gif

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
...osamljeno http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/12.gif

i´m with you. xsrcx i feel lonely too. :vio: x:)x x:Dx

eh, jamr jamr, dost se mam. :vragec: alo, gremo, nehaj cmizdrit, pa k sebi se spravi že enkrat. 5rca, to sami sebi pišem. x:Ix

xOOx :fiju: x:px xcheersx :bomb:

Tako nekako... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

i´m with you. xsrcx i feel lonely too. :vio: x:)x x:Dx

eh, jamr jamr, dost se mam. :vragec: alo, gremo, nehaj cmizdrit, pa k sebi se spravi že enkrat. 5rca, to sami sebi pišem. x:Ix

Hehehe, jst sm ugotovila da sm zlo zadovoljna ker sem samska ampak pol pa spet, se mi tko carta da bi najraj enega cukrčka pobasala pa se šla nekam mečkat na topl, gledat kak nice movie al pa poslušat kako nice muzo, jest čokolatine x:Ix lalala love's a crime ni kej, smrt romantiki x:Dx jamr jamr!

PS: A bo šel za nov let kdo žurat kam, se ga usut :inocent: xcheersx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
aja, to. sem mislila, da si res osamljena. jaz bi pa včasih raje bila samska. ne, da mi moj xsrcx ne bi ustrezal. nasprotno, srečna sem, da sem z njim. ampak me je šokiral ravno, ko sem se odločila, da se vsaj kakšnih par mesecev ne bom obremenjevala z nasprotnim spolom in se bom spravila v red, premislila, kaj si res želim v življenju, kaj rabim v enem odnosu z moškim in česa ne. pa mi ni uspelo. :o|o: in zaradi tega sem živčna in ne morem se sprostiti in moj xsrcx od mene ne dobi vsega, kar zasluži. :sori: pa nočem, da je tako. samo kaj, malo sem tudi jezna, kar precej jezna, da me ne pustijo pri miru ti prokleti dedi. pridejo, ko se odločim, da se bom začela učiti, pridejo, ko se odločim, da se bom posvetila spremembam na bolje ... in mi vse zajebejo. :xx!: ker sem neumna, ker se jim pustim, ker ne znam reči ne, ne znam se postaviti zase, ne znam biti neodvisna ... v resnici sem jezna nase. moj xsrcx ni nič kriv. rada ga imam. samo bo moral počakati, da se spravim v red. pretvarjati se ne morem, da mi je z njim ves čas prelepo in da sem čist pri njem in sproščena, če mam v mislih skoz, kako sem zajebala ene stvari (ki se sicer ne tičejo ljubezni in odnosov) in strah, če bom zmogla to popraviti ... eh, pizda materna, jutri bo bolje. :vio: x:Dx

Ej kok si me pa zdej nasmejala x:Dx prov morm tut jst rečt sama seb "PIZDA MATERNA JUTRI BO BOLJŠ" cmizdra cmizdrasta x:o)x x:px

Ne drugač sem pa tko osamljena ja, ma ne sam tipi kr tko neki sm...vsa adijo, razštelana, kr naenkrat nimam 0 počet, zdej k sm job pustila se mi zdi kt da se nimam kam dat :xx!: mah nasledn let bo bolš - vsaj blizu je...nasledn let mislim :fiju: pa čeprov se nebi branila tut kakega cukrčka za pocrkljat aber naturlich mmm-mm-m x:Ix

PS: A ti si pa zabublena x;)x xsrcx

Guest mačona

ma ja, pismo, klinc, porkafix ... to je sam mal spodbude. ker drugače se ne zbrihtam ...

kaj bi dala, da mi ne bi bilo treba delat. :2src: samo moram. :C: ampak saj sem letos ziher vsaj polovico leta uživala v brezdelju. in prav fajn je bilo. ko bom spet mela status, bom spet mela take "dopuste". jaz, knjiga, klop v parku in ves svet pred mano. nobenega "moram", "dobro bi bilo", "zdaj pa bi bilo počasi že treba". :xx!: :o|o:

hm, tko je, ne vem zakaj, samo vsi si želimo ravno nasprotno od tega, kar imamo. nič jasno. xnckrivx

PS: A ti si pa zabublena x;)x xsrcx

če se temu tako reče. xnckrivx x:Dx eeee, jaz mam neko blokado proti unemu čustvu, ki ti povzroči metuljčke v trebuhu. ljubim trezno. x:Dx :inocent: pa ja, tele noro, valda sem, sam si ne priznam. xrolleyesx x:Dx čeprav je res, da je ni več stvari, ki bi povzročila metuljčke v trebuhu. manjka mi joie de vivre, to je vse. :o|o:

Mene je ravno sedaj bolezen napadla, mislim boleče grlo...grrr

tak, da se ne počutim kaj preveč dobro :( , če pomislim na to kaj bi morala pa narediti khmm kaj me čaka, me pa malo manj kot glava ne začne bolet zaradi vseh teh podatkov, ki bi si jih morala vbiti v glavo.....ja vem, malo se smilim sama sebi...ampak jebat ga

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

hmm, punce, punčkaste, kaj vam je? xsrcx

mal se k sebi spravite x;)x

mirage, :detelca: xcrossfingx

za tvoje grlo

tudi mene je zadrgnilo v grlu, sem včeraj zelo s težavo pel...v bistvu sem krulil, ne pel :sori:

hmm, ja, toliko frei tipov povsod, pa punce še kar jamr, jamr x:)x

očitno manjkajo tisti, res pravi moški, ki znajo punce pripravit do tega, da jim jedo iz rok, ne pa tisti, ki sami od sebe padejo na kolena in so ubogljivi kot cucki xnckrivx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hmm, ja, toliko frei tipov povsod, pa punce še kar jamr, jamr x:)x

očitno manjkajo tisti, res pravi moški, ki znajo punce pripravit do tega, da jim jedo iz rok, ne pa tisti, ki sami od sebe padejo na kolena in so ubogljivi kot cucki xnckrivx x:o)x

Meni iz rok jejo samo koze in druge simpatične živalce. Da bi mi punca iz rok jedla pa ne želim, čeprav ta občutek premoči, nadvlade hitro zavede. Cucek tudi nočem bit, ker to je izsiljevanje in strah.

Že to, da misliš, da moraš nujno bit z nekom skupi, da si srečen, povzroči tesnobno počutje. Ko pa so drugi tako srečni skupaj, jaz pa ne morem bit... Če se ne bom nauču bit nenavezan me bo vedno znova in znova teplo pa tistim ob meni tudi ne privoščim tega... Šola življenja je zajebana, če se upiraš. Vse bolj verjamem v lekcije in njihov pozitiven namen.

Guest mačona

a je to name letelo? x:Dx jao Cashy, sanja se ti ne ... x:Dx

a je to name letelo? x:Dx jao Cashy, sanja se ti ne ... x:Dx

res se mi ne, zato pa sem, kjer sem x:o)x x:Ix x:)x

Sebastjan, se strinjam s teboj :palec:

komaj verjamem, kolk veliko imava skupnega :eek:

učit se mora pa vsakdo zase xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ja ne vem kake moške rabimo cashy x:Dx sam jst ugotavljam da dobivamo same napačne x:px

Drugač pa sem jst tut mal ...zabublena :shsh: x:Ix sam ne okol govort! Mogoče bo kej iz tega, mogoče ne, sej vbistvu nism tok zabublena sam mal me daje, mal pogrešam x:Ix a ni to grozn k pogrešaš hehehehehe x:px no sej za mal zabave bi blo čist kul, sam mogoče še ne zdej, mal kasnej, ma sam da bi blo, bom že preživela...sej ni tko bad bit samski konc koncev, samo mal dolgčas je, k se ne morš nč crkljat pa na toplem stiskat pa... pa... pa za rokce držat pa ...mmmm x:Ix no nč, ni važn, nč me ne daje for the official record da si ne boste kej preveč umišljal x:Dx

uf..js pa v slabih dveh mescih že tretjič zbolu :o|o:

se cajtam, cajtam..jem sadje pijem čajčke..za pol tedna, teden dober pol pa spet ves čuden en teden.

kam pa kej jutr? kje se boste kej skrival?

če bi blo dones bi bil js verjetno kr doma. se mi čist nič ne da.

bi lepo najprej doma mal spil pa pojedu. kar z matkico pa fotrom.

poj pa kvečjemu mal pogledat med prjatle. načrtvano za kako urco..se pa pustimo presenetit. mogoč pa da bo kaka nora žurka. bomo vidli kako bo folku kej špilal. x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...