Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Fak kok si grem na živce. En trenutek mislim, da se mi bo zrolal, drug trenutek je fajn. Preveč energije imam in je nimam kam dat, ne morem se dobro zbrat na eno stvar, preveč se vse ponavlja. Nič se mi ne zdi več smiselno. Takoj ko bo možno grem v službo, ne morem bit skoz doma. Pa še tastare gledat... Ma zdele bi šel tud zastonj delat, sam da grem ven iz kle. :vragec: :inocent: x:Dx

Znanci se pa tud čudijo, ker mi ni do žuranja pa preseravanja ponoči. Saj mi nikoli ni blo v resnici do tega, sem vam že povedal. :xx!:

Prekleto brezdelje... :vragec:

Bom probal mal meditirat. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Mislim...kake besede xDDx delat na praznike hehehe, jst vesela da sm nehala čeprov mi je mal na psiho udarlo ker kr naenkrat ni blo nč za delat ampak se ne pritožujem več kej dost... zanč je bla kriza, dans je že bolš x:px

Drugač sm prebrala neki da bosta s cashyem oba za nov let na forumu, se vidmo :inocent: ker jst bom tut verjetno kej prišla na forum pogledat x:Dx ne bom valda dolgčasa prodajala v postli, bom raj v dobri družbi x;)x

Žurat pa ne grem... nikol ne grem, lansko leto in predlani bi lahko šla ker nismo imeli več kužice, zdej imam pa tako spet kosmatinko in ne morm kar skiznit x^x pa bi blo fajn če bi, dala mal možgane na pašo vsaj ob prestopu leta ker se že zlo dolg nism znorela xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ma sej sem res glup. V službi itak skoraj skoz sedim... :xx!:

Hotel bi kaj koristnega, smiselnega početi, zastonj, ja. Ampak če ne morem, grem pa zdaj ven na sprehod, ne morem bit več notri. Sem se na Lio spomnu in mislim, da je to zelo fajn ideja. :palec:

Evo, že nazaj. Kaj je fajn po temi hodit, sploh po hosti... Enkrat sem se sicer sove ustrašil, drugače pa zakon, nobenega mraza. Kakšna urca pa pol hitrejše hoje je blo. x:Dx

Res pasalo, počutje je mnogo boljše (sam še vedno nekaj manjka :o|o: ). :palec:

Kaki televizor, ljudje... :xx!: :xx!: :xx!: x:Dx x;)x

P.S. Ful pomaga hoja po taktu, sem si na pol poti začel štet in sem čist not padu, v eno časovno luknjo. x:Dx Kot v vojski. One, two, three, four, five, six, seven, eight! Pa hitro dihanje s prepono. x:Dx

Ti Sebastjan si pa že tečen s to svojo filozofijo... :xx!: x:o)x x^x

Tolk mlad,pa tko zakompliciran in bla,bla,bla...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

stareši za eno leto, pa še vedno mlad kot piščanček xcivx x:px x:Xx

:o|o: mislim, stara koka dobra supa se oglaša. xcivx x:px x:Ix x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Mah, po luštnem silvestrovanju s prijatelji, prišla danes domov in stopila na vago in ugotovila, da sem se med prazniki zredila za 3 kile :eek: :blink: , tak da se zdajle počutim :bomb: !

LP, Kuky

Fajn sem.. :onfire: :onfire: Že od 8h pokonci,pospravala stanovanje in bla na enem gozdnem sprehodu s kolegico... x:o)x

Drugač pa potrebna tud ene masaže,ker me hrbtenica neki boli.. :o|o: x^x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

MAh, za en qrc :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

veš kaj je dobro, da mine xcivx

jst sn pa zdajle eno oslarijo nardila, kaj si le dedc misli....kok je babnca ubrisana xrolleyesx

x^x pišuka, pa sploh ni tak butast se mal na trg delovne sile podat, ne tepejo spljoh , pa če še tak butast vprašaš ....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...