Sebastjan 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Fak kok si grem na živce. En trenutek mislim, da se mi bo zrolal, drug trenutek je fajn. Preveč energije imam in je nimam kam dat, ne morem se dobro zbrat na eno stvar, preveč se vse ponavlja. Nič se mi ne zdi več smiselno. Takoj ko bo možno grem v službo, ne morem bit skoz doma. Pa še tastare gledat... Ma zdele bi šel tud zastonj delat, sam da grem ven iz kle. Znanci se pa tud čudijo, ker mi ni do žuranja pa preseravanja ponoči. Saj mi nikoli ni blo v resnici do tega, sem vam že povedal. :xx!: Prekleto brezdelje... Bom probal mal meditirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Mislim...kake besede delat na praznike hehehe, jst vesela da sm nehala čeprov mi je mal na psiho udarlo ker kr naenkrat ni blo nč za delat ampak se ne pritožujem več kej dost... zanč je bla kriza, dans je že bolš Drugač sm prebrala neki da bosta s cashyem oba za nov let na forumu, se vidmo ker jst bom tut verjetno kej prišla na forum pogledat ne bom valda dolgčasa prodajala v postli, bom raj v dobri družbi Žurat pa ne grem... nikol ne grem, lansko leto in predlani bi lahko šla ker nismo imeli več kužice, zdej imam pa tako spet kosmatinko in ne morm kar skiznit pa bi blo fajn če bi, dala mal možgane na pašo vsaj ob prestopu leta ker se že zlo dolg nism znorela Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Ma sej sem res glup. V službi itak skoraj skoz sedim... :xx!: Hotel bi kaj koristnega, smiselnega početi, zastonj, ja. Ampak če ne morem, grem pa zdaj ven na sprehod, ne morem bit več notri. Sem se na Lio spomnu in mislim, da je to zelo fajn ideja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Evo, že nazaj. Kaj je fajn po temi hodit, sploh po hosti... Enkrat sem se sicer sove ustrašil, drugače pa zakon, nobenega mraza. Kakšna urca pa pol hitrejše hoje je blo. Res pasalo, počutje je mnogo boljše (sam še vedno nekaj manjka ). Kaki televizor, ljudje... :xx!: :xx!: :xx!: P.S. Ful pomaga hoja po taktu, sem si na pol poti začel štet in sem čist not padu, v eno časovno luknjo. Kot v vojski. One, two, three, four, five, six, seven, eight! Pa hitro dihanje s prepono. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Ti Sebastjan si pa že tečen s to svojo filozofijo... :xx!: Tolk mlad,pa tko zakompliciran in bla,bla,bla... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Ti Sebastjan si pa že tečen s to svojo filozofijo... :xx!: Tolk mlad,pa tko zakompliciran in bla,bla,bla... Sori, prehajam skozi pomembno in težko obdobje. Bo minilo, brez skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 DANES: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 mal mam muci muc Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 ...kot, da bi bil rojen na novo leto... ...kr neki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 ...kot, da bi bil rojen na novo leto... ...kr neki stareši za eno leto, pa še vedno mlad kot piščanček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 stareši za eno leto, pa še vedno mlad kot piščanček mislim, stara koka dobra supa se oglaša. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 mislim, stara koka dobra supa se oglaša. današnja maldina čeprav sem tud js bol piščančje sorte Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Fajn! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Mah, po luštnem silvestrovanju s prijatelji, prišla danes domov in stopila na vago in ugotovila, da sem se med prazniki zredila za 3 kile , tak da se zdajle počutim ! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 o, kuky, lepo, da se počutiš bombastično tudi jaz se počutim skoraj pol tako dobro, kot ti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ne fajn, še posebi ker me nekdo -kao -ignorira, ah ja. Najboljš da grem mal pogledat tv , pol pa spat, pa bo jutri morda svet kaj lepši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ja Cashy, se počutim booommmbastično, še posebej v lička in še ene druge dele telesa! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Nataknjena sm pa tud mal Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Fajn sem.. Že od 8h pokonci,pospravala stanovanje in bla na enem gozdnem sprehodu s kolegico... Drugač pa potrebna tud ene masaže,ker me hrbtenica neki boli.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_strelka 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 (popravljeno) bolje kot včeri...bi bila pa vesela, če bo kmalu bolj topli dnevi, da grem športat. Popravljeno 4. januar 2007 -> blue_strelka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 MAh, za en qrc :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 veš kaj je dobro, da mine jst sn pa zdajle eno oslarijo nardila, kaj si le dedc misli....kok je babnca ubrisana pišuka, pa sploh ni tak butast se mal na trg delovne sile podat, ne tepejo spljoh , pa če še tak butast vprašaš .... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Polna luna me daje... Nič kj fajn feeling ni to.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.