Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Guest mačona
mater je sekala polna luna. :eek: meni je bilo kar slabo, buča me je bolela in bruhala sem. :eek: hvala bogu je že bolje. x:)x
Deli na socialnih omrežjih

dons pa nisem kul xcivx, mal me trebušna gripa načela x:o)x, se dobr spomne tkole za vikend name :frog:

pri meni je bilo včeraj isto...imel trebušne krče zjutraj...seveda je sledil nekajkratni obisk weceja, popoldne pa glavoboli...sem šel spat včeraj ob 19.00 zvečer in spal do 8.00 zjutraj danes.

je malenkost bolje. drugače pa kul x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

pri meni je bilo včeraj isto...imel trebušne krče zjutraj...seveda je sledil nekajkratni obisk weceja, popoldne pa glavoboli...sem šel spat včeraj ob 19.00 zvečer in spal do 8.00 zjutraj danes.

je malenkost bolje. drugače pa kul x:)x

jst tudi tako računam, danes sem sicer v službi, šele tukaj me je prepričalo, da bo treba mal v izi, samo delam pa tko čist zleknjen v stolu, pa sam čaj pijem, popoldne bom pa lepo počival x:px

haha a res ... uapm da boš res preživu ... jaz se pa dons res super počutim xDDx

no, dbest :palec:, pa dobrodošla na luni x:px x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Še zmer za en qrc :xx!:

Zdej se pa res že neky cajta nism tok bedno brezveze glupo nekoristno počutila :xx!:

Life sucks!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Še zmer za en qrc :xx!:

Zdej se pa res že neky cajta nism tok bedno brezveze glupo nekoristno počutila :xx!:

Life sucks!

mal se k sebi spravi, ne boš imela celega leta x:o)x, do dvanajstega maš cajt, da si kakšen mesec fajn

narediš x;)x

mal se k sebi spravi, ne boš imela celega leta x:o)x, do dvanajstega maš cajt, da si kakšen mesec fajn

narediš x;)x

zakaj pa do 12? a je pol pravoslaven nou let al kva?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

u madonca....očitno bo tole precej divje leto.....glede na moje počutje...... :wOOt:

ja tako pravijo, saturnovo leto x:)x, še dobr, da mam močen saturn in so mi njegove lekcije hitro razumljive x;)x

pol sm jst za pod zemljo - sklado s počutjem :xx!:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja tako pravijo, saturnovo leto x:)x, še dobr, da mam močen saturn in so mi njegove lekcije hitro razumljive x;)x

hvala janif...... xsrcx ...sam tolemoje ni glih saturnu podobno.....razen, česva se že precej pobotala..... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

saj smo šele petga x;)x

poudarek na šele, ja. :o|o:

mah, sej je lepo od tebe, da me probaš v bolšo voljo spravt, sam jst sm res za nikamor :xx!: no, edin napijem se ga lahk, mogoče bo pol boljš xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

hvala janif...... xsrcx ...sam tolemoje ni glih saturnu podobno.....razen, česva se že precej pobotala..... :inocent:

saturn je z leti močnejši, izkušnje prinesejo svoje x;)x, saj ti si pa itak pridna, kakor se spomnim iz škorpijonov x:px

mah, sej je lepo od tebe, da me probaš v bolšo voljo spravt, sam jst sm res za nikamor :xx!: no, edin napijem se ga lahk, mogoče bo pol boljš xcivx

če misliš, da bo pomagalo, pa mal nagni za boljšo voljo x:px, sam ne mešat x;)x

grema stavit jeti x:Dx :vio: pa še kak bo x:Xx xcivx x;)x

ah daj nooooooo x:Xx itak da bo bolš xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Vesela :flowerface: opravila sem, skor nism niti zacmerala in sploh ni blo tko hudo, ponosna!

Now I can move on xsrcx xrainbowx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...