EnglBengl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 neuporabno, izžeto, izživeto in nekoristno :xx!: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 mater je sekala polna luna. meni je bilo kar slabo, buča me je bolela in bruhala sem. hvala bogu je že bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 dons pa nisem kul , mal me trebušna gripa načela , se dobr spomne tkole za vikend name Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 dons pa nisem kul , mal me trebušna gripa načela , se dobr spomne tkole za vikend name pri meni je bilo včeraj isto...imel trebušne krče zjutraj...seveda je sledil nekajkratni obisk weceja, popoldne pa glavoboli...sem šel spat včeraj ob 19.00 zvečer in spal do 8.00 zjutraj danes.je malenkost bolje. drugače pa kul Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 haha a res ... uapm da boš res preživu ... jaz se pa dons res super počutim Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pri meni je bilo včeraj isto...imel trebušne krče zjutraj...seveda je sledil nekajkratni obisk weceja, popoldne pa glavoboli...sem šel spat včeraj ob 19.00 zvečer in spal do 8.00 zjutraj danes.je malenkost bolje. drugače pa kul jst tudi tako računam, danes sem sicer v službi, šele tukaj me je prepričalo, da bo treba mal v izi, samo delam pa tko čist zleknjen v stolu, pa sam čaj pijem, popoldne bom pa lepo počival haha a res ... uapm da boš res preživu ... jaz se pa dons res super počutim no, dbest , pa dobrodošla na luni Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 gru me boli ko svinja, dohtrca pa prav da mi ni nic :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Še zmer za en qrc :xx!: Zdej se pa res že neky cajta nism tok bedno brezveze glupo nekoristno počutila :xx!: Life sucks! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Še zmer za en qrc :xx!: Zdej se pa res že neky cajta nism tok bedno brezveze glupo nekoristno počutila :xx!: Life sucks! mal se k sebi spravi, ne boš imela celega leta , do dvanajstega maš cajt, da si kakšen mesec fajn narediš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 mal se k sebi spravi, ne boš imela celega leta , do dvanajstega maš cajt, da si kakšen mesec fajn narediš zakaj pa do 12? a je pol pravoslaven nou let al kva? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 zakaj pa do 12? a je pol pravoslaven nou let al kva? ne prvih 12 dni, simbolizira energijsko 12 mesecev, če verjameš ali ne Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 u madonca....očitno bo tole precej divje leto.....glede na moje počutje...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 u madonca....očitno bo tole precej divje leto.....glede na moje počutje...... ja tako pravijo, saturnovo leto , še dobr, da mam močen saturn in so mi njegove lekcije hitro razumljive Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pol sm jst za pod zemljo - sklado s počutjem :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 pol sm jst za pod zemljo - sklado s počutjem :xx!: saj smo šele petga Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ja tako pravijo, saturnovo leto , še dobr, da mam močen saturn in so mi njegove lekcije hitro razumljive hvala janif...... ...sam tolemoje ni glih saturnu podobno.....razen, česva se že precej pobotala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 a vidva tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 saj smo šele petga poudarek na šele, ja. mah, sej je lepo od tebe, da me probaš v bolšo voljo spravt, sam jst sm res za nikamor :xx!: no, edin napijem se ga lahk, mogoče bo pol boljš Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 hvala janif...... ...sam tolemoje ni glih saturnu podobno.....razen, česva se že precej pobotala..... saturn je z leti močnejši, izkušnje prinesejo svoje , saj ti si pa itak pridna, kakor se spomnim iz škorpijonov poudarek na šele, ja. mah, sej je lepo od tebe, da me probaš v bolšo voljo spravt, sam jst sm res za nikamor :xx!: no, edin napijem se ga lahk, mogoče bo pol boljš če misliš, da bo pomagalo, pa mal nagni za boljšo voljo , sam ne mešat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 o, ja saturnovo leto...midva sva taka prijatelja to bo moje leto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 grema stavit jeti pa še kak bo poudarek na šele, ja. mah, sej je lepo od tebe, da me probaš v bolšo voljo spravt, sam jst sm res za nikamor :xx!: no, edin napijem se ga lahk, mogoče bo pol boljš ah daj nooooooo itak da bo bolš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 hvala...za vzpodbudo to ni vspodbuda, to je dejstvo pa ponavadi mam ene 99% prav Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 kerga smeška naj okol obrnem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Vesela opravila sem, skor nism niti zacmerala in sploh ni blo tko hudo, ponosna! Now I can move on Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A vozniški izpit? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.