5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Tudi društvenega ja - ampak so mi čez prste pogledali !!! sem prvič res občutila kako je imet tremo čeprov zmeri zelo suvereno vozim mah važno da je, da se lahko prijavim na Roško pa potem počasi vadim Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ??? Zdaj pa mi nič ni jasno. Kaj pa je to društveni? Kolikor se spomnim, je bil samo pisni test na občini, pa test iz prve pomoči (pisni + ustno), pa komisijska vožnja, potem pa izpitna vožnja. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ja torej verjetno je društveni pri nas pač komisijska vožnja kot praviš. Imela sem nekoga iz avtošole zadaj, ki je imel izpitni listek isti kot tisti iz Roške in mi je potem vpisal not kaj sem narobe delala ter pač potrdil če sem pripravljena za glavno vožnjo. Pač brez tega društvenega izpita se nebi mogla prijavit na glavno vožnjo tko je pa vse bolj en joke kot karkoli drugega, smo sicer začeli ok ampak sej pravim, totalno me je trema zdelala ponavadi mi gre čist ok vse in to, sproščena, dinamična, ampak danes pa... jao ej sram me bilo kake sem počela x!x nakonc mi je napisal da mi manjka dinamike skor sm umrla od smeha ko sem to prebrala. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Aha. Ma tega komisijskega pri nas nihče ni resno jemal. V bistvu ne vem za noben primer, da bi ga kdo "padel". Tako da tudi neke treme pretirane ni bilo. Sicer pa, če mene vprašaš, se človek nauči vozit šele, ko je sam za volanom. Brez inštruktorja ob njem, ki lahko kadarkoli stopi na bremzo itd. Sicer boš pa sama videla ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ma dans bi bil res glih tapravi dan za tekoče substance...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ....kot morska deklica... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 treba bo it mal ven.... Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 ...vse je nekam "utopljeno"...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Dej ga no lomt, Mysti...v ta bolš leta šele prhajaš. Jst bi se ga pa nažgala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Lačno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Dremuckasto..... ,pa še soooooonček je! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 imam nekaj za delat...pa se mi ne da ...torej mal sem lenka Dones moram tole naredit Ok počutje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 imam nekaj za delat...pa se mi ne da ...torej mal sem lenka Dones moram tole naredit Ok počutje No, le dej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 počutje:perfect..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
karla 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 počutim se ...., pokozlano Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 totalno razočarana nad določenimi si nisem misnla, da lahko grejo tolk nizko Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 totalno razočarana nad določenimi si nisem misnla, da lahko grejo tolk nizko Scorpio , ne se dat , moraš bit kot feniks, saj si škorpijonka ,marsičesa so ljudje sposobni , ampak vse se vrača Jst sem pa boljš, ne še čist kul, sem bil pa skoraj 12 ur v postlji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Scorpio , ne se dat , moraš bit kot feniks, saj si škorpijonka ,marsičesa so ljudje sposobni , ampak vse se vrača Jst sem pa boljš, ne še čist kul, sem bil pa skoraj 12 ur v postlji bikec sej vem, se ne dam .... čist sej je blo že slabš, pa sem se pol pobrala rabim nekej časa ... sam je težko, k te zatolčejo lih tisti, od katerih bi pričakoval podporo ma ... dons jamram, jutr bo pa že boljš ... menda sam ... kolk je to fajn najprej te razp***, prov zjebejo :xx!: pol pa prijavijo, da ni treba njih krivit za moje ljubezenske težave za pop*** debest, da si boljš si se pa ornh naspal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Leno in zmatrano.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 jezna ko ris k**** pa tile dedi, ko nimajo nč organiziran..js pa nej čaram ala kaj :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 bolje kot prejšnji teden... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsen 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 "Svi me jebu a ja nevin..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 kot perešček.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.