santos 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Prišla domov ob petih zjutri vstala at 9 am sharp... morm pospravit stanovanje... Pol pa via kakšn izletek!!! I feel good! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Zaenkrat čist kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 neki smrkam in grlo me mal boli..upam, da nam ful zbolela Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 surya, pa ja ne...drži se Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 neki smrkam in grlo me mal boli..upam, da nam ful zbolela limone, limone pa še limone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 cashy-jaz tud upam, da ne seal-si grem zdele limonado narest Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 huh, po včerajšnjem obupnem dnevu sem danes, kot prerojen sem prav moral sprazniti tisto svinjarijo v luknjo na forumu in sedaj sem čist ko solzica...dobro da imamo tisto "greznico" Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kar dobro, praznično , isto želim tudi vam, lep ponedeljek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 huh, po včerajšnjem obupnem dnevu sem danes, kot prerojen sem prav moral sprazniti tisto svinjarijo v luknjo na forumu in sedaj sem čist ko solzica...dobro da imamo tisto "greznico" no vidiš sem pa včerajšnji dan jaz končala obupno, očitno se še ni vse poglihalo v nulo, imam še malce dela, ampak vsaj vem, kje sem... imam občutek, da zdej me pa res ne more presenetiti nihče več no in ne, nisem ok, oz. sem ok z enim novim spoznanjem o nekom, ki je v mojem najoožjem krogu prijateljev... mogoče sem samo sita tega, da se me jemlje kot samoumevnost ter da jaz lahko razumem vse in vsakogar, mogoče si želim čutiti jezo in prizadetost do tistih, ki mi dajejo tko simpatična spoznanja, pa jo ne, ampak jih razumem ... zbrka torej na fronti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Današnje počutje je... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Zaenkrat kulči! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 100 let ze nisem bila v tej temi...Razpolozenje niha Vsekakor pa makroekonomično Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 makroekonomično Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ja ja Pa ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 makroekonomično pa ti? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 hahaha...pa kaj danes vsi makroekonomicno???... neverjetn... jest tut ... ICAPM-ovsko c sm cist natancn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 tud zaenkrat...kmal bo mikroekonomično pa ti? A tko se to gre? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 mikroekonomično pa ti? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ja zaenkrat se makroekonomicno...zjutri od 6-10 sem bila pa managmentersko Kako pa ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 zaenkrat makroekonomicno, zjutraj sm bil pa managmentersko pa ti, kako? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 girly, punckasto TI? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 girly, punckasto TI?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 ne prevec dobro, boli me busi zaradi menstrualnih tezav ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 31. oktober 2005 odlično, ker mam bušija praznega in grem zej na kosilo, zvečer bom pa žejn in bom nalil Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.