Antoninus 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Lih tko, da ne morem rečt, da sem zdrav, da sem bolan pa tud ne Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 potem pa ti pošiljam zlato ribico na pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Prezrto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ... jaz pa danes tako... :xx!: :xx!: Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 mal sem živčna, ker me danes čaka ZADNJI izpit na faxu gre kdo namest mene? konstrukcije s statiko pisat ? lep dan vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 mal sem živčna, ker me danes čaka ZADNJI izpit na faxu gre kdo namest mene? konstrukcije s statiko pisat ? lep dan vsemdrž se če si vse, boš tega tud Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 hvala, zasavka, za vzpodbudne besede Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Kylie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Mysti, verjamem!veš, to je edini izpit, na katerega grem že drugič hvala Pikica Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Mysti, verjamem!veš, to je edini izpit, na katerega grem že drugič hvala Pikica matr, si dobra Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 "Svi me jebu a ja nevin..." izjava tedna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 supr dan...sam mal zaspana.. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Kot da bi imela vesele nogice grem gledat Vesele nogice Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 mal sem živčna, ker me danes čaka ZADNJI izpit na faxu gre kdo namest mene? konstrukcije s statiko pisat ? lep dan vsem najbrž si že gotova. verjamem, da ti je šlo jaz pa mal zaspana, bla v službi, prišla prej domov, skuhala kosilo zase in za stara dva, pa še pospravla zdaj pa uživam ob popoldanskem čaju Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 potem pa ti pošiljam zlato ribico na pomoč Hvala..očitno je pomagala...sm veli bolš Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Kar dobro Danes sem zvedela, da gremo na kavo s profesorjem tisti, ki smo tako dobro pisali izpit Me prav zanima, kako bo to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Kar dobro Danes sem zvedela, da gremo na kavo s profesorjem tisti, ki smo tako dobro pisali izpit Me prav zanima, kako bo to zaspana že eno uro pokonc Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Hvala..očitno je pomagala...sm veli bolš je že ribica pomigala z repkom in poskrbela za zdravje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 poljubljam roko bližnjega vidim čutim da še znam nosi me oblak na katerem sanjam srečna sem s tem kar imam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Tvoje tijelo osipa se poput pijeska sad,Tvoje lice nestaje u zraku kao dimUmorna sam. Shrvala me za ljubavlju tvojom duga glad.Ti si s druge strane rijeke,Polako vec se mirim s tim. Magla svuda, magla oko nas,Iz daljine jedva cujno dopire tvoj glas.Magla svuda, magla oko nas.Prekasno je uzaludno,Sve je dublji jaz. Tvoje usne od papira, ne osjecam ih vec.Tvoje ruke izmicu k'o ispred dana noc.Nekad ipak kriknula bih poneku psovku il' grubu rijecIpak sutim, gusim srce,Mora se naprijed, dalje poc. Tvojih rijeci ne sjecam se, ne pamtim tvoj glas.Milovanja tvoja jos su samo dio sna.Sve sto oboje smo htjeli odavno vec je iza nas,U tom moru sivih licaUzalud tvoje trazim ja Ej, Lia, pa ne pet take žalostne songe no. Posluš rajš Perota Greva punca v južne kraje, tam ni zdej nobene ustaje. Tam folk še vedno pleše twist, tam je morje še zmerej čist'. Greva punca v južne kraje, tam ni zdej nobene ustaje. Tam bova šla na karneval, ti boš kraljica, jest bom kralj. Glavo pokonc, plavi moj safiru. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 bravo Butl Lia a greva na deci žganega bi mi prav pasal Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 bravo Butl Lia a greva na deci žganega bi mi prav pasal Kva deci žganega. Kt baba. Rec deci šnopsa. A si dec al nisi.Aja...nisi. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Kva deci žganega. Kt baba. Rec deci šnopsa. A si dec al nisi.Aja...nisi. nisem baba.še manj pa dec a gremo skupaj na deci šnopsa...ta pravga...tepkovega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Nimam avdience najmanj pol leta. Sem na zdravljenju odvisnosti od interneta. Ko se vrnem pol pa lahko šnopc Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.