Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 kas pa tak hudobna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Ja ker ne dobi mesiđa. In to čisto po lastni krivdi. Sem ji že povedala, da ji je čisto prav. Muli trmasti. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Ja ker ne dobi mesiđa. In to čisto po lastni krivdi. Sem ji že povedala, da ji je čisto prav. Muli trmasti.lahko pa mi daš njeno številko...pa ji jaz kakega pošljem....mogoče bo kaj pomagalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Vidve sta eni dve navadni pičketini. NE BOM!!!! Pa tišina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 lahko pa mi daš njeno številko...pa ji jaz kakega pošljem....mogoče bo kaj pomagalo Sem ti že povedala, da ne dajem telefonskih cifer okoli, ker tudi meni ne bi pasalo, da bi kdo mojo dajal (sem zaradi tega že tudi telefonsko menjala parkrat). Vidve sta eni dve navadni pičketini. NE BOM!!!! Pa tišina. Hja potem pa tudi mesiđa ne bo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Ja ker ne dobi mesiđa. In to čisto po lastni krivdi. Sem ji že povedala, da ji je čisto prav. Muli trmasti. končno še ena k ne razmišlja po babje Vidve sta eni dve navadni pičketini. NE BOM!!!! Pa tišina. kok te bom nasekala pismo...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ejta mi vidve neki iskreno povedat...kok vama plačuje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 če bi vedela, kdo je, bi mu že sama poslala mesiđ. saj me je zadnjič imelo, ko si šla na wc ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 neki sem žalostna, kar brez veze Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 neki sem žalostna, kar brez veze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Kr u redu Upam, da ni prehodnega značaja. Res, pa da sem se že takoj zjutri razpizdla v službi in bo mogoče zaleglo za cel dan, trenutno sem mirna Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 sem se mal podprla ( s hrano), je takoj boljše Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 a hrana pomaga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 danes sem popolnoma izgubljena in najbl bedn je to, da se tega zavedam in me ta izgubljenost dela nervozno (kakšen paradoks, ne...eh) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Ej sva ravno prej ugotavljala z Juretom da je luna v tehtnici tako da nej ti ne bo bad če si zgubljena... jst sem bla tut dons zgubljena - big time ...a bi levo, al desno, mogoče raj naravnost, nene kaj pa levo, ma okrog riti v žep tazadnji odgovor! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Jst sm pa fajn. K grem čez max pol ure dam in bom fererote napadla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 plačal avto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 plačal avto ...boga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 plačal avto a že.... .... ...bravo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ja zdej ga še jutr sam dobim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 plačal avto Jst pa kumi gledam...še ene špagete ruknem in grem za eno uro v aja land. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 plačal avto ...zdej bom pa lohk pir pil, ti me pa boš dam pelala..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 da bi čimprej bolš ...zdej bom pa lohk pir pil, ti me pa boš dam pelala..... v mesto itak ne bom hodla z avtom..za to mam picikl se pa lahka zmenima za testno vožnjo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.