Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ..mravljincast sm vs... so mi biopotencial zmerli... 5-ka... to baje ni najboljs... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ti posodim mal.....js mam med 50-75 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ja zdej ga še jutr sam dobim isusek tole je blo pa express, odličen začetek letasrečno vožnjo Klarus Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 jaz mam pa račun od Klarusinega avta in homologacijo že v rokah, jutr sam zavarujema in registrirama..pa gasa po Gorenjski...gre kdo zraven na poskusno vožnjo........Lia? butl?....ima li ko jaja da se pela z nama Bravo Klarus še jz sem dobre volje........... zuf pol pa jaz napalila na črnega coupeja k je tam va salonu..............ajde da igramo loto Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 isusek tole je blo pa express, odličen začetek letasrečno vožnjo Klarus komi dojemam bom verjela, ko bom sedela v avtu.....pogodbi za kredit in plačani položnci ne verajmem dans grem naslednji listek napisat....bomo vidl, kolk časa bo to rabl jaz mam pa račun od Klarusinega avta in homologacijo že v rokah, jutr sam zavarujema in registrirama..pa gasa po Gorenjski...gre kdo zraven na poskusno vožnjo........Lia? butl?....ima li ko jaja da se pela z nama Bravo Klarus še jz sem dobre volje........... zuf pol pa jaz napalila na črnega coupeja k je tam va salonu..............ajde da igramo loto lio bi z veseljem peljala na en kafe xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 komi dojemam bom verjela, ko bom sedela v avtu.....pogodbi za kredit in plačani položnci ne verajmem dans grem naslednji listek napisat....bomo vidl, kolk časa bo to rabl Meni verjemi, jaz sem že sedela v NJEM Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ja imam jaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ja imam jaja 1x mesečno dejansko zneseš eno jajco itak da jih maš..sam rabiš čas, da se zaveš tega ponosna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 sam o kakšnem listku ti to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 sam o kakšnem listku ti to?na listek napišem željo in si ga nalepim na vsemogoče place(comp, omara za cote, ogledalo v kopalnici ) vsakič ko vidim željo si jo vizualiziram....pošiljam energijo želje in čez čas pridejo pravi ljudje ki mi bojo pomagal to željo realizirat....to je koncept filma the secret Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 aha se mi je zdelo da to.. kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 aha se mi je zdelo da to.. kul tudi ti to sprobaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 se spomnim lani sem se neki podobnega šla, pa se je kar nekaj zadevic uresničilo... mah ne vem, tole velja tud za nematerialne želje ane... sam težko bom tole nalepila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 se spomnim lani sem se neki podobnega šla, pa se je kar nekaj zadevic uresničilo... mah ne vem, tole velja tud za nematerialne želje ane... sam težko bom tole nalepila mislim, da za vse.....ma kaj sej ni potrebno, da vseposvod nalepiš....napiši si v mobi, nalepi v denarnico...kamorkoli, kjer pač ne bo nobenga motl...pa je pa še js si lahka napišem za tebe, da se ti določene zadeve razrešijo oz izpolnijo..pa bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 klarus, čestitam za avto! veliko uspešno prevoženih km ti želim. zdaj pa lahk prideš k nam na kavo, v zasavje!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 klarus, čestitam za avto! veliko uspešno prevoženih km ti želim. zdaj pa lahk prideš k nam na kavo, v zasavje!! hvala bereš mi misli....zdej ni nobenih ovir razn dnar ampak tud tu sem dost trme, da zan z njim delat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Hm - včeraj zvečer sem bil mal nabasan in precej keša sem na kartah izgubil :xx!: . Sploh mi zadnje cajte karte ne laufajo - sem zdele že ene parkrat pušnu, sam nikol tolk kot včeraj. :xx!: Danes je bilo zato malo pokore - precej drv sežagal in še nič kadil; v bistvu grem zdele na balkon na prvi današnji čik. lalala Še tole mogoče, kar me tudi ne razveseljuje - danes sem kupil brezžično miško in tipkovnico in zadeva seveda ne deluje. Pa sm čist po navodilih skup sestavu. Sam glede na to, da sem računalniški debil, je ččist možno, da je z uadevcama v resnici vse o.k. in da s tem v zvezi pač česa čist brezveznega ne znam. lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ha, ha, Nosorog! kaj če bi si omislil kakšno boljšo zabavo? samo predlog... šubi-dubi-du Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 aja, drugače pa fuul pridem gleda kajenja. znači, da nisi zasvojen. glede piropa - me pa skrbi, ne več, da ni tvoj, ampak, da ni pirip. no, karkoli že je, samo, da "hasni". (predlog o bolši zabavi pa leti seveda na kartanje, ne na sekanje drv) čačača Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kak se počutim? Za enih par hin rihtat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Daj začni pr men Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ne, tebe pa nem, zanalašč......šleka pac Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 lahko pri men...predajam zadeve v službi - čuden filing Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jaz sem šele začela živet....mene spusti pls Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Spet mam vrtoglavico :xx!: . . . rajš bi vidla, da bi me glava bolela, kot tole Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.