Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

..mravljincast sm vs... so mi biopotencial zmerli... 5-ka... to baje ni najboljs... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

ja :onfire: zdej ga še jutr sam dobim x:px x:px x:px x:px x:px x:px x:px x:px x:px

:palec: x:)x xsrcx isusek tole je blo pa express, odličen začetek leta

srečno vožnjo Klarus :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jaz mam pa račun od Klarusinega avta in homologacijo že v rokah, jutr sam zavarujema in registrirama..pa gasa po Gorenjski...gre kdo zraven x:px x:px x:px x:px

na poskusno vožnjo........Lia? butl?....ima li ko jaja da se pela z nama x:)x xcivx

Bravo Klarus :2src: :palec:

še jz sem dobre volje...........

zuf pol pa jaz napalila na črnega coupeja k je tam va salonu..............ajde da igramo loto x:Dx

:palec: x:)x xsrcx isusek tole je blo pa express, odličen začetek leta

srečno vožnjo Klarus :detelca:

komi dojemam :eek: :vio: x:px :wOOt: bom verjela, ko bom sedela v avtu.....pogodbi za kredit in plačani položnci ne verajmem x:Dx x:Ix

dans grem naslednji listek napisat....bomo vidl, kolk časa bo to rabl x:px

jaz mam pa račun od Klarusinega avta in homologacijo že v rokah, jutr sam zavarujema in registrirama..pa gasa po Gorenjski...gre kdo zraven x:px x:px x:px x:px

na poskusno vožnjo........Lia? butl?....ima li ko jaja da se pela z nama x:)x xcivx

Bravo Klarus :2src: :palec:

še jz sem dobre volje...........

zuf pol pa jaz napalila na črnega coupeja k je tam va salonu..............ajde da igramo loto x:Dx

:2src:

lio bi z veseljem peljala na en kafe xrosex

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

sam o kakšnem listku ti to?

na listek napišem željo in si ga nalepim na vsemogoče place(comp, omara za cote, ogledalo v kopalnici x:o)x ) vsakič ko vidim željo si jo vizualiziram....pošiljam energijo želje in čez čas pridejo pravi ljudje ki mi bojo pomagal to željo realizirat....to je koncept filma the secret xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

se spomnim lani sem se neki podobnega šla, pa se je kar nekaj zadevic uresničilo... mah ne vem, tole velja tud za nematerialne želje ane... sam težko bom tole nalepila ;)

mislim, da za vse.....ma kaj sej ni potrebno, da vseposvod nalepiš....napiši si v mobi, nalepi v denarnico...kamorkoli, kjer pač ne bo nobenga motl...pa je xsrcx :vio: pa še js si lahka napišem za tebe, da se ti določene zadeve razrešijo oz izpolnijo..pa bo x^x xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

klarus, čestitam za avto! :flower: veliko uspešno prevoženih km ti želim. zdaj pa lahk prideš k nam na kavo, v zasavje!! xchatx
hvala :vio:

bereš mi misli....zdej ni nobenih ovir :2src: razn dnar x:o)x ampak tud tu sem dost trme, da zan z njim delat x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Hm - včeraj zvečer sem bil mal nabasan in precej keša sem na kartah izgubil :xx!: . Sploh mi zadnje cajte karte ne laufajo - sem zdele že ene parkrat pušnu, sam nikol tolk kot včeraj. :xx!:

Danes je bilo zato malo pokore - precej drv sežagal in še nič kadil; v bistvu grem zdele na balkon na prvi današnji čik.

lalala

Še tole mogoče, kar me tudi ne razveseljuje - danes sem kupil brezžično miško in tipkovnico in zadeva seveda ne deluje. Pa sm čist po navodilih skup sestavu. Sam glede na to, da sem računalniški debil, je ččist možno, da je z uadevcama v resnici vse o.k. in da s tem v zvezi pač česa čist brezveznega ne znam.

lalala No2

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

aja, drugače pa fuul pridem gleda kajenja. znači, da nisi zasvojen. :palec:

glede piropa - me pa skrbi, ne več, da ni tvoj, ampak, da ni pirip. no, karkoli že je, samo, da "hasni".

(predlog o bolši zabavi pa leti seveda na kartanje, ne na sekanje drv)

čačača

http://waltm.net/mermaid.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...