druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ne popuščaj, naj se mal pomatrajo in če si malo zlobna jih boš pri sociologiji zgodovino spraševala in obratno pa nisem jaz zlobna bom šla kar naprej s snovjo, da bom imela naslednji teden kaj za spraševat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 pochutje kot v Jobovi knjigi zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 joj... jaz mam bolši predlog, bojo vsi veseli mejte uro bol tko kot kak debatni krožek al pa sploh ne it v razred, pa rec da si pozabla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 če si učiteljca, potem je že neki zlobe v teb nop, ne bo držalo, nisem zlobna, vsaj mislim, da ne joj... jaz mam bolši predlog, bojo vsi veseli mejte uro bol tko kot kak debatni krožek aha, saj to večkrat prakticiram itak se pa na začetku vedno kakih 5 minut pogovarjamo, ne o snovi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 daj pridi ti kaj k nam učit se bomo kaj pomenli Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 pridi ti na našo šolo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 hehe, kje pa učiš? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Ah, mečkala bi se a je to tko težko za razumet Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 šcc, elektro in kemijska šola Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 no ja, daleč ni,. pa tut jaz sem elektro... sam, daj raje ti pridi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 umiram na obroke od smeha jao kam gre vse to........daleč ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Ah, mečkala bi se a je to tko težko za razumet tudi jaz, pa nimam nikogar no ja, daleč ni,. pa tut jaz sem elektro... sam, daj raje ti pridi nop, ne bo šlo, je tukaj čist fajn Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 se počutim še precej mirnega glede na to, da jutri pišem kolokvij in ne znam nič.Bo treba uporabljat dobro staro zdravo kmečko pamet.mogoče sem pa miren, ker sem že zaspan. Kurnk, ob desetih moram še v ljubljano peljat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 nop, ne bo šlo, je tukaj čist fajn pa kdaj drugič očitno so pri vas otroci preveč pridni Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 se počutim še precej mirnega glede na to, da jutri pišem kolokvij in ne znam nič.Bo treba uporabljat dobro staro zdravo kmečko pamet.mogoče sem pa miren, ker sem že zaspan. Kurnk, ob desetih moram še v ljubljano peljat good luck Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 se počutim še precej mirnega glede na to, da jutri pišem kolokvij in ne znam nič.Bo treba uporabljat dobro staro zdravo kmečko pamet.mogoče sem pa miren, ker sem že zaspan. Kurnk, ob desetih moram še v ljubljano peljat ti sam zaupaj vase in v svoje znanje pa kdaj drugič očitno so pri vas otroci preveč pridni jih treniram že peti mesec. tak da že vedo, kaj pomeni, če grdo pogledam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 oče, ako je mogoče naj gre ta kelih mimo mene Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Cashy, držim pestke pa hvala za lep sms!!! PS: Pa druidka ne boš verjela, res sm se clo mečkala pa niti fishe nism za uslugo prosila, to mi je mogl it pa prov na roke dons, kva je zaena luna hihi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Mal utrujeno. Pa kr slabo mi je, če pomislm, da je še cel teden pred mano. Sploh pa vstajanje ob 5h. :xx!: Ampak se ne damo, ne?Si bom pa lep teden nardila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Piki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Tenks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pikica jaz sem tudi malo utrujena predolg chatala sinoči pol pa zgodaj vstat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Morilske volje, ker je folk ful neuvideven! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 jhhhh, pondelk je, ne ..... ampak čutim, da bo šlo na boljš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Hm....mal nostalgično.......Sn končn še pisarno spucal, našu par stvari, ki so me mal odnesl v pretekle čase...... V bistvu mi ni všeč, k tolk k so lepi spomini, me mal otožnega nardijo......tak, da, bejž stran nostalgija, adios Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.