amber 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ej fajn x!x Jutri končno začnem novo službo Ponovno nekaj totalno novega, kot vsaka moja služba do sedaj. Upam, da se bom kmalu privadla, je pa super, da je bila v isto službo istočasno sprejeta tudi moja prijateljica, tako da bo mnogo lažje Upam, da pride nazaj na forum moj ljubi lunatik in mi napiše vsaj kakšen os, če že ne drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ej fajn x!x Jutri končno začnem novo službo Ponovno nekaj totalno novega, kot vsaka moja služba do sedaj. Upam, da se bom kmalu privadla, je pa fajn da je bila v isto službo istočasno sprejeta tudi moja prijateljica, tako da bo mnogo lažje Upam, da pride nazaj na forum moj ljubi lunatik in mi napiše vsaj kakšen os, če že ne drugega. sej bo prišu, ko bo čas za to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 čisto malček olajšano Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 super, nisem dobil NMSja.... trenutno nas je v razredu brez NMSja 10 od 25... mi gre kr doibr, pa čeprau mi uspeh potegne samo do zadostnega Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 aja, s kom pa si se pogovarjala tolk dolg? mene je drugače tud ena nadlegovala, tko da sem tud jst zmatran z enim prav simpatičnim osebkom, rahlo zasanjanem se mi zdi pa lenim tudi Kwa nadlegovat se pustiš očitno si utrujenost premagoval v postelji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 blagor ti, da se lahko s tako ql osebo meniš... men ona tud dihat ni pustila še zdj sm mal utrujen... zakaj nisi prosil za umetno dihanje? če ti je zraka zmanjkovalo utrujen si od sanj ...ker ti je bilo še pol vroče blagor mi....ker je danes prva plača v Eurih bila no pa tudi mal zarazi osebice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Sem mal žalostna. Pa kljub temu...takav ti je život , malo gor pa malo dol... eh strelka glavo gor (samogovor) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 prav dobro zdajle...keer mi nobeden ne teži Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 le kako...po padcu na glavo u sol se jaz in moja buska pocutiva dokaj dobro Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ja, emmzi, še posebej buška se dobro počuti na tvoji glavi mal sem že utrujen, danes sem naredil toliko, in dogajal toliko, kot večinoma po cel teden skupaj ne... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 cashy! a moram it karte kej prej kupit???? jaz sem še malce bolna, drugač je pa lajf lep Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Feeling "huggingly" http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h050.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Zgleda, da mam insomnio.Pa še moj plan, da bi jo enostavno odspal, se je sfižil... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Bolš. Ful sm neki nasikana zadne cajte, pa mi to ni všeč...bo treba hudiča izgnat iz mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Glej ti njo. Že navsezgodaj spet na forumu visi A si že pri kakih konkretnejših dogovorih ali še misliš bit par dni tečna? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 PS: Pa druidka ne boš verjela, res sm se clo mečkala pa niti fishe nism za uslugo prosila, to mi je mogl it pa prov na roke dons, kva je zaena luna hihi jaz bi se tudi bo treba hudiča izgnat iz mene. pa ne no, ker je to tak simpatično pri tebi slabo spala spet čeprav nisem nič zaspana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Glej ti njo. Že navsezgodaj spet na forumu visi A si že pri kakih konkretnejših dogovorih ali še misliš bit par dni tečna?Sej vsak dan tok zgodi visim...služba krasna. Ma, kaki konkretni dogovori...sej, a ni ponavad tko, da važno, da je eni strani kul? Nema kompromisov, ko bo gospodu zapasalo, bo, ne? jaz bi se tudi pa ne no, ker je to tak simpatično pri tebi Eh, bejbi, po določenem času ni več kul, veš. Tenks, vseeno. Upam, da si res lepo praznovala včeraj in da se želje že izpolnjujejo, kot po tekočem traku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sej vsak dan tok zgodi visim...služba krasna. Ma, kaki konkretni dogovori...sej, a ni ponavad tko, da važno, da je eni strani kul? Nema kompromisov, ko bo gospodu zapasalo, bo, ne? To je zato, ker ne znaš dat komande! Prav ti je! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 To je zato, ker ne znaš dat komande! Prav ti je! O, brez skrbi, da jo bom dala...čak, da se vidmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sej vsak dan tok zgodi visim...služba krasna. Ma, kaki konkretni dogovori...sej, a ni ponavad tko, da važno, da je eni strani kul? Nema kompromisov, ko bo gospodu zapasalo, bo, ne? Eh, bejbi, po določenem času ni več kul, veš. Tenks, vseeno. Upam, da si res lepo praznovala včeraj in da se želje že izpolnjujejo, kot po tekočem traku. moški nič praznovala. spala popoldan, ker bla tak zaspana, ponoči za en ku** spim bo pa žurka med vikendom glede želj pa, tudi na to upam, da bo kaj Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 O, brez skrbi, da jo bom dala...čak, da se vidmo. Grem še odspat eno kitico, niso take zgodnje ure za mene ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 moški nič praznovala. spala popoldan, ker bla tak zaspana, ponoči za en ku** spim bo pa žurka med vikendom glede želj pa, tudi na to upam, da bo kaj Joj, jst bi pa sam spala, pa nč razmišljala, se ubadala z življenjem...pun kufer ga mam. :xx!: Želje bodo, ti sam verjemi, da lahko. Girly, lahko noč. Sm ti fovš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 utrujena :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 jaz pa takole..... http://www.youtube.com/watch?v=ev28fYgF4l8&NR PS: Pikica, kwa dogaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 PS: Pikica, kwa dogaja Trenutno nič, kar bi me osrečevalo al pa dajalo voljo do življenja. Dost dobr razlog, da sm sitna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.