Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Trenutno nič, kar bi me osrečevalo al pa dajalo voljo do življenja. Dost dobr razlog, da sm sitna? pridejo tudi taki dnevi.........ampak saj veš, vedno pride kak jaz trenutno ( namesto da bi študirala) berem knjigo: Kako prebuditi Velikana v sebi?...Poznaš? Ej huda knjiga samo zate no in še za .... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Hvala. Ne poznam. Bom probala zbrskat. Sej se bom skulirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Sej se bom skulirala.saj veš...kaj rabiš...da se boš skulirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 saj veš...kaj rabiš...da se boš skulirala joj joj joj....................dedi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 saj veš...kaj rabiš...da se boš skulirala joj joj joj....................dedi Mislim, da namiguje, da si mora makovko privoščit za zajtrk. S smetanovim namazom Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 saj veš...kaj rabiš...da se boš skulirala Ne, ne vem. Mislim, da namiguje, da si mora makovko privoščit za zajtrk. S smetanovim namazom Ne, to mi ne paše zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 joj joj joj....................dedi nepopravljiv sem...v svoji moškosti...pač nimam kaj za popravljat Ne, ne vem. Ne, to mi ne paše zdej. veš...veš...kaj ti ne paše...in kaj paše Mislim, da namiguje, da si mora makovko privoščit za zajtrk. S smetanovim namazom če bi bila prava ženska...in znala med vrsticami brat...bi vedla....da definitivno na sex namigujem....in ne na makovke....s smetanovim namazom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 tečna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Zdej sm pa RES morilske vole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Zdej sm pa RES morilske vole. a boš RES koga umorila...al je samo volja takšna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 a boš RES koga umorila...al je samo volja takšna Ne, mislm, da bom res... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ne, mislm, da bom res...lahko mene...do smrti dol daš ne bom se upiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 lahko mene...do smrti dol daš ne bom se upiral Še vseen sm sitna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Še vseen sm sitna. jasno....če pa ni realizacije..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Še vseen sm sitna. če bi me pokončala...do smrti....tud sitna ne bi več bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Eh, klinac, kaj čem se nad tabo znašat, če pa nisi nič kriv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 jasno....če pa ni realizacije..... se ti ne zdi...da bi se lahko pikica malo boljše zorganizirala...pol bi tudi malo več zrealizirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 se ti ne zdi...da bi se lahko pikica malo boljše zorganizirala...pol bi tudi malo več zrealizirala načeloma da....sam u praksi se zgleda kej zavozla.....vidva pa itak sam besedno ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Eh, klinac, kaj čem se nad tabo znašat, če pa nisi nič kriv. eh...jaz pa kr prvo vzamem...ki je pri roki....kriva ali nedolžna načeloma da....sam u praksi se zgleda kej zavozla.....vidva pa itak sam besedno ..... praksa...se začne...pri teoriji....no...vsaj eni pravijo tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 eh...jaz pa kr prvo vzamem...ki je pri roki....kriva ali nedolžna praksa...se začne...pri teoriji....no...vsaj eni pravijo tako Ja, sej, tak si ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ...face.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ja, sej, tak si ti. jp....vse in nič....in nekaj vmes ...face.... face it...smo kakšni...smo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 kot buldožer Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 jp....vse in nič....in nekaj vmes face it...smo kakšni...smo itak..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 itak..... ali pa...tak in tak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.