Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 nepopravljiv sem...v svoji moškosti...pač nimam kaj za popravljat besede, besede, besede...besede in vse so laži Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 besede, besede, besede...besede in vse so laži idi rajši...v BLUZIM kaj zbluzit...ženska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 V Padovo grem motorje gledat pa ostalo "kramo" to bo enga naslajanja pa itak spet prava družbica, tko da ne uide en kup norosti pa smeha seminarska tud v nastajanju izpit jutr pade pa še frej šihta sem ... kolk bo tole sedl sred tedna edino .................... neki mi manjka pa tud to bo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kr nekej bi se pritoževala , pa kaj bi se pričkala , pa noče noben mimo pridet ! Nisem prave volje!! Zaenkrat se še zgovarjam na planete, samo če bo tole predolg trajal, bom mogla pa drug razlog najti !! Ehhhhh! LP, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ql Mal zmatrana - ampak tko da se dobr počutim, še čokolado grem zdele jest Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 sem zlo fajn, prvo konferenco v šoli zdelau brez NMS-ja 100%, tut umetnost mam zdaj 2 in vse mam na pozitivno čist lepo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Priden poba. Jaz sem malo zobobolno, pa fuuuuuuuul bi se cartala, ampak ajd, biće bolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Hja kaj pa se lubčkaš s takimi, ki jih zobje bolijo. Zdaj pa imaš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Kokoška. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 tak, da bi šla zdajle še za ene tri-štiri ure zaspat Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Mene pa mal ta lev gru boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 fuullllllllllllllll dobr Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 pazila dve uri na nečakinjo , zdaj prišla domov, razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi šla pod tuš in Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 pozabila si na večerjo... jst grem zdele seb eno večerjo naredit... lahko naredim za dva pa veš, da sploh nisem lačna. kaka večerja, sem jo imela že ob šestih popoldan se pa priporočam za zajtrk jutri Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 V Padovo grem motorje gledat pa ostalo "kramo" to bo enga naslajanja pa itak spet prava družbica, tko da ne uide en kup norosti pa smeha Uiiiii, jaz tuuuud :onfire: a se vidmo kej (jaz bus, ižanci..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Vsak dan boljše. helow people Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Zaspano, se mi mudi kaj lepega sanjat wahko noško Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 za večerjo so palačinke, pa za zajtrk tudi z marmelado ali čokolado? uf, palačinke zjutraj kak jogurt in banana, oreški, ali pa čokolino druga pa ne spravim vase Vsak dan boljše. helow people o, pozdravljen Zaspano, se mi mudi kaj lepega sanjat wahko noško čist prerojena mi deluješ ***eno uro že pokonci si umila lase, da ne bom strašla po svetu taka še posušim si jih do konca, spijem čaj in šibam v šolo, sklicala danes razredno uro, pa moram prej od doma štiri ure pouka,aja, pa še eno suplenco imam, nato pa v gledališče aja, pa zaspana sem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 jutroooooooo uf...kolk so bile lepe sanje tudi jaz sem si že oprala lase...naredila mak up... takoa da sedaj uživam ob kvici in mislim na Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Tortico, ki bi zraven pasala? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Tortico, ki bi zraven pasala? bolj na štrukeljček..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 :xx!: Približno tkole! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Danes začuda polna energije ne glede na spet gnilo ozračje yes I'm ready to jump, just take my hand and get ready to jump Komaj čakam, še eno urico pa grem spet dirkat po zaprašenih ulicah sive Ljubljane full pogrešam vožnjo zdej ko imam samo 1x na teden, nej bo tist 30. že kmal tuki noooo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 besno :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ....neptunovsko..... ...pa kar že to pomeni...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.