Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

:onfire: :onfire: :onfire: V Padovo grem :2src: x:px motorje gledat pa ostalo "kramo" xcivx :hepko: :hepko: to bo enga naslajanja x:px x8Dx :love: pa itak spet prava družbica, tko da ne uide en kup xchatx xcheersx norosti pa smeha :hepko:

seminarska tud v nastajanju x^x x:px izpit jutr pade x^x xcivx pa še frej šihta sem ... kolk bo tole sedl sred tedna :inocent: xDDx

edino .................... neki mi manjka :inocent: x:px x:Ix pa tud to bo x8Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

Kr nekej bi se pritoževala xrolleyesx , pa kaj bi se pričkala :sniky: , pa noče noben mimo pridet x?x !

Nisem prave volje!! Zaenkrat se še zgovarjam na planete, samo če bo tole predolg trajal, bom mogla pa drug razlog najti xnckrivx !! Ehhhhh!

LP, Kuky

pozabila si na večerjo... x:Dx jst grem zdele seb eno večerjo naredit... lahko naredim za dva x:Dx x:Dx

pa veš, da sploh nisem lačna. kaka večerja, sem jo imela že ob šestih popoldan :vio:

se pa priporočam za zajtrk jutri x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:onfire: :onfire: :onfire: V Padovo grem :2src: x:px motorje gledat pa ostalo "kramo" xcivx :hepko: :hepko: to bo enga naslajanja x:px x8Dx :love: pa itak spet prava družbica, tko da ne uide en kup xchatx xcheersx norosti pa smeha :hepko:

Uiiiii, jaz tuuuud x:px :onfire: :onfire:

a se vidmo kej :inocent: (jaz bus, ižanci..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zaspano, se mi mudi kaj lepega sanjat x:Ix wahko noško :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

za večerjo so palačinke, pa za zajtrk tudi :palec: z marmelado ali čokolado? x:)x x:px

uf, palačinke zjutraj :wOOt: kak jogurt in banana, oreški, ali pa čokolino x:px

druga pa ne spravim vase :vio:

Vsak dan boljše. x^x

helow people x;)x xDDx

o, pozdravljen :kiss:

Zaspano, se mi mudi kaj lepega sanjat x:Ix wahko noško :flowerface:

čist prerojena mi deluješ x:)x :palec:

eno uro že pokonci xcivx si umila lase, da ne bom strašla po svetu taka x:Dx

še posušim si jih do konca, spijem čaj in šibam v šolo, sklicala danes razredno uro,

pa moram prej od doma :vragec:

štiri ure pouka,aja, pa še eno suplenco imam, nato pa v gledališče x^x

aja, pa zaspana sem :o|o:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Danes začuda polna energije ne glede na spet gnilo ozračje :wOOt: yes I'm ready to jump, just take my hand and get ready to jump x:Dx

Komaj čakam, še eno urico pa grem spet dirkat po zaprašenih ulicah sive Ljubljane x:Dx full pogrešam vožnjo zdej ko imam samo 1x na teden, nej bo tist 30. že kmal tuki noooo x:Ix :onfire:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...