Michelle 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Dobro! Koncno Grem jaz spet bit makroekonomično Dober tek,caucau Samson...kaj ces...to je ocitno popularno stanje in mors bit tko, ce hocs bit "in" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Trenutno? Bedno, kt že dolg ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ravnokar vstala, to pa poman, da mi je najboljš, saj sem končno dobro naspana. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Trenutno? Bedno, kt že dolg ne. kako pa to? a si vse igre pri taroku popušila? se mi je zdel, da ženske o taroku niso moškim do gležnjev :xx!: sam se počutim izvrstno, proslava z govorom je lepo uspela, pohvale so padale z vseh strani, tko, da ...kaj je kozorogu lepšega, kot zunanje priznanje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 kako pa to? a si vse igre pri taroku popušila? se mi je zdel, da ženske o taroku niso moškim do gležnjev :xx!: sam se počutim izvrstno, proslava z govorom je lepo uspela, pohvale so padale z vseh strani, tko, da ...kaj je kozorogu lepšega, kot zunanje priznanje Lupč, pr taroku sm VEDNO 1. ali 2....nikol slabš. Sem pa krasno! Zvedla, da jutr čvekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 horni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 horni ah to sm jz itak every day ... drugač pa KUL! Bla spet ponoč na sprehodu ... uff svež zrak dobro dene... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 super fajn... sam neki čarunalnik šteka... sam bomo dohtarja poklical da ga spedena... mau mi je dolgčas... morm it vn... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 tumorou hihi...kumi čakam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ah to sm jz itak every day ... drugač pa KUL! Bla spet ponoč na sprehodu ... uff svež zrak dobro dene... a rabiš kaj družbe na svojih nočnih sprehodih? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a rabiš kaj družbe na svojih nočnih sprehodih? pomojem da ma tinal ze svoga bodygarda za nocne sprehode Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 no, ja....tud prav...sam pri dveh bi zgledala še mal bolj pomembna Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 aja njena pomembnost te skrbi..... pomojem je ta skrb odvec Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Bedno in zdolgočaseno Moj dragi me čist zanemarja, me je pustu zarad 12 let mlajšega Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Bedno in zdolgočaseno Moj dragi me čist zanemarja, me je pustu zarad 12 let mlajšega Eh, dej dej...zihr je kak bratec v igri! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pa kaj nej zdej, še zmer sem osamljena Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pa kaj nej zdej, še zmer sem osamljena Lohk pa z mano zamenjaš. Prid k men, pa posluši ta stara dva, k se kregata, pa bod brez fanta, k te ma rad. A češ? I didn't think so. Sej bo tamau šu kmal spat, pa bo fešta pol. Potrp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Ja...prov Če mam pa pms - sam ne povem če je post al pred Pa dej nehi se zdj sikirat ne mi babnice špilat, bom še feministka izpadla Evo, še Makova polja našla besedilo Makova poljazelena obzorjame greje lepotaosvaja toplota.Nastavlja mi licebojim se resnicea mehke so sanjeko zbujam se vanje.(zbujam se vanje... ) Le tvoji obrisina srcu odtisi občutki kot mislisladki in kisli.Kaj če začetek ne bi imel konca,bi me razvajal na poti do sonca?(zbujam se vanje...) V zraku odmevajo tvoje besedeigro metulja in ko me zmede,na koncu izberem to kar mi sede,spet mislim na tebe.haaaaaa 2x Sanjam, na strehi iz nebasanjam, u vetru upanjaplavam v oblaku cimeta in sanjam samo za naju dva.aaa... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 brb... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 šokirano počutje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Že cel dan sem zaspana in lenobna kljub temu da sem spala 10 ur... je prov fajn, tak lenoben dan. Jutri pa akcija Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Se počasi prebujam.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kot, da bi bila Luna in Sonce v Škorpijonu...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 koncn sm kokr tok zdrov. hehe.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.