Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

U Pikica xcrossfingx xrainbowx čimprejšnje okrevanje želim x!x pri nas smo hvala bogu dal že vsi v familiji letošnje viruske čez.

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Glede na to da sem se zbudila full utrujeno in v tako... čudno, deževno in megleno jutro pač / again :o|o: morm priznat da se počutim kar mal romantično x:Ix sej ne vem zakaj, prepevam si en komad že 2 dni k nima prov nobene osnove ampak kr mal mi je ratal kul da je vse tko kot je :flowerface:

Sicer sem se pa totalno spravila na spring cleaning --- naredila red na zgornji polički od omare, kavbojke / majice / t-shirti / string shirti, vse posortiran, mal da ne clo po barvah hahaha! Zdej pa sem se lotila metanja stran starih cunj, ki jih že vsaj 2 leti nisem oblekla x:Dx dobr mi gre x;)x

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Sm spala zdej skor 2 uri. x:px

Mater, je pasal.

Ponoč neki slab spim, zadnje cajte...bohve, kaj mi po glavi blodi, da je tko. :inocent: x:)x

Ne, sej, po mojem je zato, k popoldan spim, k se hočem pozdravt, pol pa zvečer ne gre. x:Ix

Kok ste sončki klele...zmeri na voljo, za spodbudo. x:Xx

Dost bedno.

Moja najboljša prijateljica, ki mi že dolgo stoji ob strani, ima takšne probleme, k si jih niti zamislit ne morem. Fu*ked up. Smo se s prijateljicami odločile, da bomo skuhale ful stvari, pa prnesle čistila in ji pomagale pri teh opravilih, drugega itak ne moremo. Čim prej Pa keš ji bom dala, če ga bo le hotla vzet...mah. Težko je gledat, da nekdo, ki ga imaš tako zelo rad, tako trpi. Bolezen je res ena ku*ba.

Pol pa pomislim in sm sita sama sebe, k jokcam, če mi povprečje pade al pa če kam ne morem al pa k mam tolk izpitov al pa če se s kom v easy spičim. Res problemi xrolleyesx

Beda.

upam, da je prijateljica bolje xsrcx

jst sem pa žalostna, ful...

Ne bit, škoda časa x;)x x:)x

Jaz pa......k da bi me en un ministrov za obrambo zgazu..... :xx!: x:o)x

A en od unih mnogih multifunkcionalnih, oh in sploh nekajmilijonskih strojev, ki jih vbistvu sploh ne rabmo :inocent: x:Dx

Opažam ene nove nicke (Chariot). x:px x:Dx :palec:

Drugače dogaja...pičim na trening, da me ne bi slučajno minilo....vzdušje. x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

A en od unih mnogih multifunkcionalnih, oh in sploh nekajmilijonskih strojev, ki jih vbistvu sploh ne rabmo :inocent: x:Dx

Ja, tistih :xx!: Sam zdej sn že boljš, tak da ....niso vredni tega dnarja x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

pri nas pa ful sneži....

in počutim se odhajajoče...v Ljubljano, na jutrišnji izpit, ki se začne že ob 7.30.

odhajajoče z avtom v tem snežnem metežu...res se mi fuuul da, ja sure xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

fajn sem

sem si danes kupila pancarje pa smuči, ker grem v četrtek smučat na Roglo x;)x

Sneži!!!

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

neki sem bla že cel dan utrujena :xx!: pa mulc v šoli čist brez energije :o|o: pol ga pa priprav do tega, da bo kej naredu xrolleyesx :o|o:

sej drugač sm fajn :palec: x:px dobila en čist :2src: x:px sms x:Ix seminar šel hitr in produktivno x^x

ampak, bemu :angry: k zdejle sneži >_> lih treba je xrolleyesx

sonce bi x:px :flower: :frog:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

čudn...res čudn

sem pred cajtom ene čudne sanje sanjala....zdaj se pa to kr potrjeno dogaja...res čudn

torej zdaj vem kako se počut živina v klavnic....dobesedno čutim ledeni mraz in nož , ki se bliža, pa sploh ne boli, ko režejo

no to je pa še najtabolj čudn....sam tak leden hladn občutek fucking vdanosti v usodo.....sam je pa farsa, da še nikol nisem nobene klavnice v živo vidla x:o)x

drgač pa krasno me je en mesar tak toplo objel x:)x

ja..res je ....rad imeti se začne z dotikom....in ne z besedo in ne z mislijo.....mogoče kaj pa vem, mogoče se pa oni moti, ko tak razmišlja x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...