seal 22. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2007 blo že bolš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 počutje... am ja, še sam nevem... zlo,zlo čudno, zdi se mi da mam prazno glavo... sm biu pri frizerju ojej... bom se kej kmal sliku da vidte to čudno frizuro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Bubana da boš kmalu spet OK Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 U Pikica čimprejšnje okrevanje želim x!x pri nas smo hvala bogu dal že vsi v familiji letošnje viruske čez. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pa, kot vsako jutro, spala bi še veliko zdravja vsem Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 U Pikica čimprejšnje okrevanje želim x!x pri nas smo hvala bogu dal že vsi v familiji letošnje viruske čez.Hvala. Sej bo...se nalivam s čajem, med žlampam na kile :xx!: , pa sadje...pa popoldan ne delam in počivam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Pikica Mystica....jaz tudi grem delat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 evo, že doma čakam na kosilo, pol pa Pikica, kako kopel si naredi, pa v izparilnik si daj e.o. mete Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Glede na to da sem se zbudila full utrujeno in v tako... čudno, deževno in megleno jutro pač / again morm priznat da se počutim kar mal romantično sej ne vem zakaj, prepevam si en komad že 2 dni k nima prov nobene osnove ampak kr mal mi je ratal kul da je vse tko kot je Sicer sem se pa totalno spravila na spring cleaning --- naredila red na zgornji polički od omare, kavbojke / majice / t-shirti / string shirti, vse posortiran, mal da ne clo po barvah hahaha! Zdej pa sem se lotila metanja stran starih cunj, ki jih že vsaj 2 leti nisem oblekla dobr mi gre Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Sm spala zdej skor 2 uri. Mater, je pasal. Ponoč neki slab spim, zadnje cajte...bohve, kaj mi po glavi blodi, da je tko. Ne, sej, po mojem je zato, k popoldan spim, k se hočem pozdravt, pol pa zvečer ne gre. Kok ste sončki klele...zmeri na voljo, za spodbudo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Dost bedno. Moja najboljša prijateljica, ki mi že dolgo stoji ob strani, ima takšne probleme, k si jih niti zamislit ne morem. Fu*ked up. Smo se s prijateljicami odločile, da bomo skuhale ful stvari, pa prnesle čistila in ji pomagale pri teh opravilih, drugega itak ne moremo. Čim prej Pa keš ji bom dala, če ga bo le hotla vzet...mah. Težko je gledat, da nekdo, ki ga imaš tako zelo rad, tako trpi. Bolezen je res ena ku*ba. Pol pa pomislim in sm sita sama sebe, k jokcam, če mi povprečje pade al pa če kam ne morem al pa k mam tolk izpitov al pa če se s kom v easy spičim. Res problemi Beda.upam, da je prijateljica bolje jst sem pa žalostna, ful... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ne bit, škoda časa Jaz pa......k da bi me en un ministrov za obrambo zgazu..... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ne bit, škoda časa Jaz pa......k da bi me en un ministrov za obrambo zgazu..... :xx!: A en od unih mnogih multifunkcionalnih, oh in sploh nekajmilijonskih strojev, ki jih vbistvu sploh ne rabmo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Opažam ene nove nicke (Chariot). Drugače dogaja...pičim na trening, da me ne bi slučajno minilo....vzdušje. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 not feelin good, not at all slab feeling za tale tedn meni isto dogaja bemu tole vreme........še gori ne tko kot bi blo treba :xx!: Ksenia...ne bit žalostna pri meni totalni kaos Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ah... narobe svet.. se opominjam da izkoristim čas za tisto kar me veseli, pa mi je že cel dan ušel....in film se vrti naprej.... potem se pa jezim sama nase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Ksenči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 A en od unih mnogih multifunkcionalnih, oh in sploh nekajmilijonskih strojev, ki jih vbistvu sploh ne rabmo Ja, tistih :xx!: Sam zdej sn že boljš, tak da ....niso vredni tega dnarja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 pri nas pa ful sneži....in počutim se odhajajoče...v Ljubljano, na jutrišnji izpit, ki se začne že ob 7.30.odhajajoče z avtom v tem snežnem metežu...res se mi fuuul da, ja sure Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 hahahahahaha konc me bo od smeha jao Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ...zmatrana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 fajn sem sem si danes kupila pancarje pa smuči, ker grem v četrtek smučat na Roglo Sneži!!! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 neki sem bla že cel dan utrujena :xx!: pa mulc v šoli čist brez energije pol ga pa priprav do tega, da bo kej naredu sej drugač sm fajn dobila en čist sms seminar šel hitr in produktivno ampak, bemu k zdejle sneži lih treba je sonce bi Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Danes je bi dooolg dan Baterije prazne počutje vseeno super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 čudn...res čudn sem pred cajtom ene čudne sanje sanjala....zdaj se pa to kr potrjeno dogaja...res čudn torej zdaj vem kako se počut živina v klavnic....dobesedno čutim ledeni mraz in nož , ki se bliža, pa sploh ne boli, ko režejo no to je pa še najtabolj čudn....sam tak leden hladn občutek fucking vdanosti v usodo.....sam je pa farsa, da še nikol nisem nobene klavnice v živo vidla drgač pa krasno me je en mesar tak toplo objel ja..res je ....rad imeti se začne z dotikom....in ne z besedo in ne z mislijo.....mogoče kaj pa vem, mogoče se pa oni moti, ko tak razmišlja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.