Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

men se tut zdi nekam mraz dons :inocent:, pa me štejejo med bolj vroče x:)x, mogoče sem preveč resno vzel stavek, da je mesec vodnarja navadno mesec najostrejše zime, pa sem jo začutil že vnaprej :inocent:, tako da sem se s telovadbo komi segrel na normalno temperaturo, pa še en radiator sem odprl, ki ga imam ponavadi zaprtega xnckrivx

Drugač sem pa kr fajn, ne da se mi delat to je res :fiju:, sem bolj v filingu ležanja na kakšni plaži x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

Jst bi bla tut v feelingu ležanja na kaki plaži :2src: rajski ali pa kje da bi me stregli mal jst pa bi uživala ob pogledu na svoj koktejlčk xcheersx sanjat verjetno še ni prepovedano ane x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jst bi bla tut v feelingu ležanja na kaki plaži :2src: rajski ali pa kje da bi me stregli mal jst pa bi uživala ob pogledu na svoj koktejlčk xcheersx sanjat verjetno še ni prepovedano ane x:o)x

x:px jaz bi tud x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:V: mal žalostna, pa apatična, pa tko... :sori:

nekoga "spustila" iz svojga lajfa...

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest mačona
Glede na to da sem se zbudila full utrujeno in v tako... čudno, deževno in megleno jutro pač / again :o|o: morm priznat da se počutim kar mal romantično x:Ix sej ne vem zakaj, prepevam si en komad že 2 dni k nima prov nobene osnove ampak kr mal mi je ratal kul da je vse tko kot je :flowerface:

uau, supeeerrr. :2src: xDDx :palec:

pri nas pa ful sneži....

in počutim se odhajajoče...v Ljubljano, na jutrišnji izpit, ki se začne že ob 7.30.

odhajajoče z avtom v tem snežnem metežu...res se mi fuuul da, ja sure xrolleyesx

komu pa se kaj da. x:Dx butasta ura za izpit. :o|o:

zjutraj me je zbudil sonček. :eek: :palec: naredila jogo. zdaj pa spet sivo nebo in dež. :C: pa marelo doma pustila. nekam hotla it. čakam, da mine dežek, pol se gremo pa testirat. da se malo spomnim, kaj me sploh zanima, kaj bi počela, ...

x:px jaz bi tud x:Dx

A greva skuuuupiiiii :2src: sanjat mislim :flowerface: x:Dx

No pa še mačono sabo vzameva, joj to bo veselje :fiju: btw mačona - welcome back, you've been missed x:Xx

Kar je že bilo vse povedano xsrcx si zaslužiš srečo, samo sama moraš še do tega prit, boš pa !!! xcrossfingx xrainbowx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x:px jaaaa, pri tolk je lufta kakor ga je zdej v "zraku", se je treba pustit mal odnest :inocent:

Ja pa veš zakaj Janif --- ker sedim tukaj in gledam čez okno, vse okoli naselja zabasano kot da bi en podtaknil ogromno dimno bombo, potem pa tam čez hribček ena luknjica med meglo in oblaki, za njo vidim živo plavo nebo in prisegla bi da se v njemu skriva tut sonček :2src: tja me nese kot kako pikapolonico v vetru mmmm x:Ix :flowerface:

PS: Aaaaaaaaa, kaže se že tretja luknjica, kok hitr razpihava to :wOOt: dejte pomagat pihat, dans bo še sonček pa zvončki pa ptičke ...ojoj :2src:

Guest mačona

No pa še mačono sabo vzameva, joj to bo veselje :fiju: btw mačona - welcome back, you've been missed x:Xx

Kar je že bilo vse povedano xsrcx si zaslužiš srečo, samo sama moraš še do tega prit, boš pa !!! xcrossfingx xrainbowx

zdaj sem pa bila za hip tako:: :eek: :eek: :eek: xnckrivx

ni mi blo jasno, kako to, od kje sem citirala neko Chariot, če sem pa citirala 5rco. :eek: še dobro, da si ohranila pikapolonico, če ne bi že mislila, da je kaj narobe z mano. x:Dx :palec:

zadnje čase je kar trendi spreminjati nicke na forumu. x:Dx :palec:

še vedno dežuje? moram veeen, pa nič ne vidim tukaj v knjižnici, kakšno je vremensko stanje.

x:px jaz sem se ti že pridružil...sanjat namreč x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

uau, supeeerrr. :2src: xDDx :palec:

komu pa se kaj da. x:Dx butasta ura za izpit. :o|o:

Ne sam butasta :vragec:, jst bi se pritožil varuhu človekovih pravic :inocent:, no tkole iz

izkušenj vem, da me na tem izpitu ne bi videli xnckrivx

mogoče pa ko spustiš šele pridobiš...

jst sem tud še vedno istega razpoloženja kot včeri... bila pri zdravniku ostala brez šivov, vse se super zdravi, hemoglobin se mi dviguje, jst sem pa kot nekdo ki ga zgazi kamion... moram jutri poklicat, mogoče grem na infuzijo železa... ker tkole mi živeti ni... srce pa v kamen spreminjam

mogoče pa ko spustiš šele pridobiš...

jst sem tud še vedno istega razpoloženja kot včeri... bila pri zdravniku ostala brez šivov, vse se super zdravi, hemoglobin se mi dviguje, jst sem pa kot nekdo ki ga zgazi kamion... moram jutri poklicat, mogoče grem na infuzijo železa... ker tkole mi živeti ni... srce pa v kamen spreminjam

res srčno si želim......da pride nekdu...ki prižge lučko upanja :palec: x:Xx

prosim....spusti do sebe.......... xsrcx

sem videla filček ene mičkene bejbike in se je razpoloženje spremenilo... pač stvar gledanja kam usmerjaš pozornost... bomo pa delovali v drugi smeri s tem da bo kdaj pa kdaj trenutek slabosti (se oproščam v naprej) x:Xx

Veš, ko si znamo v kriznih trenutkih postaviti vprašanja, iz katerih črpava moč, bova obvladali izjemno pomrmbno veščino..............in prepričana se...ja veliko boljše naju čaka.

Samo vidiva še ne. x:Xx

Oproščeno je vse, kar ima dober namen xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...