Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Ssneženo....belo...čisto....lepo :2src: Edino ceste so slabo očiščene :vragec: Kot da ni bilo dovolj časa za priprave :xx!:
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.
Deli na socialnih omrežjih

x;)x Piki, Chariot, Audente, Ksenia, hvala za spodbudne besede xsrcx sm bla precej boljše x:)x

MAh tko je, kdaj si čist down, pol gre pa sam še gor x;)x

mogoče pa ko spustiš šele pridobiš...

jst sem tud še vedno istega razpoloženja kot včeri... bila pri zdravniku ostala brez šivov, vse se super zdravi, hemoglobin se mi dviguje, jst sem pa kot nekdo ki ga zgazi kamion... moram jutri poklicat, mogoče grem na infuzijo železa... ker tkole mi živeti ni... srce pa v kamen spreminjam

Ne no Ksenia tko no...če maš slabo izkušnjo, razočaranje, to ne pomen avtomatično, da bodo pol zmer sam razočaranja; morš se prepustit, pa ne glede na izid x:o)x

taprava pametuje, pha x:o)x mogoč že jutr kej pojamram, mogoče celo na isto temo :vragec:

Migrensko. :vragec:

Pa crklala bi se. :inocent:

x:Xx pa pobož pa še :flowers:

za migreno ruknem jst Kombinirane praške (od Galen.laboratorij)-ti so pa res super xsrcx , čeprou okus je blazen :horro-cb:

Še zmer sneži, jst pa vedno bolj slabe volje. :xx!:

Ne no Mysti x:Ox sej sneg bo slej k prej skopnel, če ga naujo že splužil prej. Men je sneg ql, mogoče tut zato, k mi ga nkol ni blo treba kidat pa pucat avta x:o)x baje je za vikend sonce napovedan, pol bo tut sneg reku papa

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jst bi se tut crkljala ja :C: zadnje čase me totalno razganja --- PMS I guess, kaka beda :sori: sploh na takele dni !!! pa nostalgija me daje in spomini, nej grejo v mili k* po hitrem postopku drugač bom koga pretepla :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x:Xx pa pobož pa še :flowers:

za migreno ruknem jst Kombinirane praške (od Galen.laboratorij)-ti so pa res super xsrcx , čeprou okus je blazen :horro-cb:

Tenks. xDDx

Mah, problem je ta, da vzamem tablet, k mi pomaga (imigran), samo, pri meni traja po 48 ur in pol bi jih mogla ene 3 vzet v tem cajtu. Pol pa sam na začetku vzamem,da ta huj bolečina mine, pl pa še en dan mal trpim, k je bl znosno. :inocent:

Što ne ubije, jača. x:o)x

Bejbi, ne se dat. Če ti bo bed, kr pojamri tuki, sej se vedno kdo najde, da te mal potolaž. xsrcx

x;)x Piki, Chariot, Audente, Ksenia, hvala za spodbudne besede xsrcx sm bla precej boljše x:)x

MAh tko je, kdaj si čist down, pol gre pa sam še gor x;)x

Ne no Ksenia tko no...če maš slabo izkušnjo, razočaranje, to ne pomen avtomatično, da bodo pol zmer sam razočaranja; morš se prepustit, pa ne glede na izid x:o)x

taprava pametuje, pha x:o)x mogoč že jutr kej pojamram, mogoče celo na isto temo :vragec:

mah, trenutno je tole najboljša oramba, sej ne rečem da za vedno...

hvala ti x:Xx sem končno videla tvojo fotko, sem totalno presenečena xsrcx sem te imela za temnolasko, haha, kaj dela internet x:Dx

kako se danes počutim - nelagodno ker ne vem kako je v službi... mater se ne morem znebit tega filinga.. verjetno je vam čisto neznan, mene pa skoz daje občutek in na dopustu in tkole v bolniški, da se je kakšna moja napaka odkrila - zakaj hočem bit popolna :xx!: ampak ne glede na vse sem še drug teden doma

pa še vedno žalostna pa bolečine so spet tu

Jst bi se tut crkljala ja :C: zadnje čase me totalno razganja ---

...tud mene zadnje čase gr razganja... :8): prid, da se mal pocrkljava... x:px :vragec: x:Dx

Zdele sem takoooo zaspana :zz:

:U: mene tud dol meče...mislim, da si bom kr vzel kake pol urce zase :sleeping:

hvala ti x:Xx sem končno videla tvojo fotko, sem totalno presenečena xsrcx sem te imela za temnolasko, haha, kaj dela internet x:Dx

kako se danes počutim - nelagodno ker ne vem kako je v službi... mater se ne morem znebit tega filinga.. verjetno je vam čisto neznan, mene pa skoz daje občutek in na dopustu in tkole v bolniški, da se je kakšna moja napaka odkrila - zakaj hočem bit popolna :xx!: ampak ne glede na vse sem še drug teden doma

Ksenia

upam, da ti bo v kratkem kaj boljše... xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:sori: Bejbi, noben ni popoln! In glede na to, da ti v tej službi daš 150% od sebe, jih klinc gleda, če bo kakšna mejhna napaka! Sej nisi robot, no!!!!! :o|o:

Joj, objemam te ful!!!!! xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx

Zgonjeno :sori: ob 3h zjutri šla spat, čvekatulja, tega pa še dolg ne bom več ponovila --- plus musklfibr od badmintona, ampak tak zdrav tko da me je kr prijel, da bi večkrat na teden tole izvajala, vsaj vem kje mam rit ker me tko ritne mišice bolijo, čist pozabla že x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Zgonjeno :sori: ob 3h zjutri šla spat, čvekatulja, tega pa še dolg ne bom več ponovila --- plus musklfibr od badmintona, ampak tak zdrav tko da me je kr prijel, da bi večkrat na teden tole izvajala, vsaj vem kje mam rit ker me tko ritne mišice bolijo, čist pozabla že x:o)x

naslednjič bo boljš x:px, mene nč več ne boli x;)x, pa včasih :inocent: je treba tut mal klepetat x^x al pa velik :inocent:, mene že v službi ni preveč za okol spuščat xnckrivx

Drugač sem pa fajn :hepko: :hepko:, ful mi je sedlo včeraj :palec:, pa še peteeeeeeeeeek je x:px

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...