druidka 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 že doma sicer pa, tudi v celju sneži Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 full sneži...Bom mogla jutri prej vstat,da si sčistim avto.. :xx!: Bedno.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Jaz mam pa mal "lesen" gobček, ker si je moja zobarca vzela skor celo uro časa in uživala v vrtanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2007 za en k..pi.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Ssneženo....belo...čisto....lepo Edino ceste so slabo očiščene Kot da ni bilo dovolj časa za priprave :xx!: Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Migrensko. Pa crklala bi se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Piki, Chariot, Audente, Ksenia, hvala za spodbudne besede sm bla precej boljše MAh tko je, kdaj si čist down, pol gre pa sam še gor mogoče pa ko spustiš šele pridobiš... jst sem tud še vedno istega razpoloženja kot včeri... bila pri zdravniku ostala brez šivov, vse se super zdravi, hemoglobin se mi dviguje, jst sem pa kot nekdo ki ga zgazi kamion... moram jutri poklicat, mogoče grem na infuzijo železa... ker tkole mi živeti ni... srce pa v kamen spreminjamNe no Ksenia tko no...če maš slabo izkušnjo, razočaranje, to ne pomen avtomatično, da bodo pol zmer sam razočaranja; morš se prepustit, pa ne glede na izid taprava pametuje, pha mogoč že jutr kej pojamram, mogoče celo na isto temo Migrensko. Pa crklala bi se. pa pobož pa še za migreno ruknem jst Kombinirane praške (od Galen.laboratorij)-ti so pa res super , čeprou okus je blazen Še zmer sneži, jst pa vedno bolj slabe volje. :xx!:Ne no Mysti sej sneg bo slej k prej skopnel, če ga naujo že splužil prej. Men je sneg ql, mogoče tut zato, k mi ga nkol ni blo treba kidat pa pucat avta baje je za vikend sonce napovedan, pol bo tut sneg reku papa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jst bi se tut crkljala ja zadnje čase me totalno razganja --- PMS I guess, kaka beda sploh na takele dni !!! pa nostalgija me daje in spomini, nej grejo v mili k* po hitrem postopku drugač bom koga pretepla Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 pa pobož pa še za migreno ruknem jst Kombinirane praške (od Galen.laboratorij)-ti so pa res super , čeprou okus je blazen Tenks. Mah, problem je ta, da vzamem tablet, k mi pomaga (imigran), samo, pri meni traja po 48 ur in pol bi jih mogla ene 3 vzet v tem cajtu. Pol pa sam na začetku vzamem,da ta huj bolečina mine, pl pa še en dan mal trpim, k je bl znosno. Što ne ubije, jača. Bejbi, ne se dat. Če ti bo bed, kr pojamri tuki, sej se vedno kdo najde, da te mal potolaž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zdele sem takoooo zaspana Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Piki, Chariot, Audente, Ksenia, hvala za spodbudne besede sm bla precej boljše MAh tko je, kdaj si čist down, pol gre pa sam še gor Ne no Ksenia tko no...če maš slabo izkušnjo, razočaranje, to ne pomen avtomatično, da bodo pol zmer sam razočaranja; morš se prepustit, pa ne glede na izid taprava pametuje, pha mogoč že jutr kej pojamram, mogoče celo na isto temo mah, trenutno je tole najboljša oramba, sej ne rečem da za vedno...hvala ti sem končno videla tvojo fotko, sem totalno presenečena sem te imela za temnolasko, haha, kaj dela internet kako se danes počutim - nelagodno ker ne vem kako je v službi... mater se ne morem znebit tega filinga.. verjetno je vam čisto neznan, mene pa skoz daje občutek in na dopustu in tkole v bolniški, da se je kakšna moja napaka odkrila - zakaj hočem bit popolna :xx!: ampak ne glede na vse sem še drug teden domapa še vedno žalostna pa bolečine so spet tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 punce.........vsem........ saj bo bolš...samo nevem kdaj...nisem jasnovidka Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Jst bi se tut crkljala ja zadnje čase me totalno razganja ---...tud mene zadnje čase gr razganja... prid, da se mal pocrkljava... Zdele sem takoooo zaspana mene tud dol meče...mislim, da si bom kr vzel kake pol urce zase mah, trenutno je tole najboljša oramba, sej ne rečem da za vedno...hvala ti sem končno videla tvojo fotko, sem totalno presenečena sem te imela za temnolasko, haha, kaj dela internet kako se danes počutim - nelagodno ker ne vem kako je v službi... mater se ne morem znebit tega filinga.. verjetno je vam čisto neznan, mene pa skoz daje občutek in na dopustu in tkole v bolniški, da se je kakšna moja napaka odkrila - zakaj hočem bit popolna :xx!: ampak ne glede na vse sem še drug teden domapa še vedno žalostna pa bolečine so spet tuKseniaupam, da ti bo v kratkem kaj boljše... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 mah, trenutno je tole najboljša oramba, sej ne rečem da za vedno...hvala ti sem končno videla tvojo fotko, sem totalno presenečena sem te imela za temnolasko, haha, kaj dela internet kako se danes počutim - nelagodno ker ne vem kako je v službi... mater se ne morem znebit tega filinga.. verjetno je vam čisto neznan, mene pa skoz daje občutek in na dopustu in tkole v bolniški, da se je kakšna moja napaka odkrila - zakaj hočem bit popolna :xx!: ampak ne glede na vse sem še drug teden domapa še vedno žalostna pa bolečine so spet tu Bejbi, noben ni popoln! In glede na to, da ti v tej službi daš 150% od sebe, jih klinc gleda, če bo kakšna mejhna napaka! Sej nisi robot, no!!!!! Joj, objemam te ful!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Joj Ksenia, ne seri! Sprosti se, noben ni popoln ... madona no. Nehi na službo mislt, zdej prec takoj v momentu. Dobre volje sm, folk ... juhuhu. Veseli zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 ..zasneženo.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Trebuh me boli . . . tam spodi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Zgonjeno ob 3h zjutri šla spat, čvekatulja, tega pa še dolg ne bom več ponovila --- plus musklfibr od badmintona, ampak tak zdrav tko da me je kr prijel, da bi večkrat na teden tole izvajala, vsaj vem kje mam rit ker me tko ritne mišice bolijo, čist pozabla že Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Zgonjeno ob 3h zjutri šla spat, čvekatulja, tega pa še dolg ne bom več ponovila --- plus musklfibr od badmintona, ampak tak zdrav tko da me je kr prijel, da bi večkrat na teden tole izvajala, vsaj vem kje mam rit ker me tko ritne mišice bolijo, čist pozabla že naslednjič bo boljš , mene nč več ne boli , pa včasih je treba tut mal klepetat al pa velik , mene že v službi ni preveč za okol spuščat Drugač sem pa fajn , ful mi je sedlo včeraj , pa še peteeeeeeeeeek je Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Uf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Uf. ja... požrešno, ravno pokončala kos višnjeve torte Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 mal sem v stresu pa žalostna...ker sem zgubila mojga prijateljčka...ki sem ga imala najraj na svetu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 fajn... danes gre vse tak lepo pa fajn da nebi moglo it bolš, vse mi gre... še v biljardu in ročnem fuzbalu sm vse zmagu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 moje sanje so že davno odšle....danes ga grem žurat...samo še spedenam se in gas na vas...pravijo bolje prvi na vasi kot zadnji v mestu uživajte kjerkoli ste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.