klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 dan, ko so umrle moje sanje včasih je to treba, da se nardi plac za nove sanje, ki bojo boljše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 hvala vsem Jožibres skrbi, najhujše je za tabo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 k*** pa ta glupa pucanja :xx!: mislim, da se bom počasi spokla spat..vasj takrat mam mir pred sabo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Bom raj tih, ker če bom kej zinla, nov kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 prvič v življenju mi je ravno od tod do Gevgelije.... pa to ne morš verjet kok paše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Jaz sem pa fajn. še en uvajalni teden v novi službici za mano. In nekdo se vrne na forum! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 Jetrnica......vse naj drži se. Spat grem. NOČ. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Spet tista bedna agonija na obisku --- marš v p* pa se ne vrači več :xx!: Drugač pa fairly kul, zjutri mi je nekdo polepšal dan s kavico ki sem jo že včeraj zluštala potem sem vozila, inštruktor ima kar "upanja" vame ampak bomo vidl, na dan D se lahko še vse spremeni, tok flegmič spet nisem Ostalo --- ja kul I guess, PMS še zmer traja, zgleda so živci naredl svoje mah sej bo kmal mim --- dans upam da jo mahnemo na nordijsko hojo k je tak lep sonček zunaj ćešplj'ca je zadnje čase čist ponorela, jo razganja ker pomoje misli da je pomlad glede na vreme zdej pa panča in mi jo je kr škoda budit. Zadnjič ugotovila da ima najverjetneje epilepsijo že dvakrat sem jo dobila s penasto slino viset okoli gobčka, njet ok spljoh --- bo treba prov kmal na kak check up k vetiču Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 uf, prevelik kos torte pokončala se bom morala iti mal uležit bi blo bolje, da bi del kosa odstopla petrci Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 uf, prevelik kos torte pokončala se bom morala iti mal uležit bi blo bolje, da bi del kosa odstopla petrci no sej jst sm pa enga muffina pokončala pa bi mi blo tut boljš, če bi ga tebi odstopila! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 zaspano.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 čuden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 počutim se, kot Tarzan...sam še Jain bi mi rabla... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 predvsem požrešno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 kot skarabej Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 ....a tako magično....al...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 ja tak v dreku, to sem vedla da sem, ali bože, da ga ima tako punopa ovakve sreče nisam ni sanjala nikad tako , ako sam skarabej onda sam več sada u nebesima Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 tako , ako sam skarabej onda sam več sada u nebesima jebentiš....ne rečejo zastonj, da je važen zorni kot....... Mrazi me... ziher sem od filozofa kej fasala... sam tist k bi hotla ne :xx!: ...jh....hm....ja no..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 mal me v noge zebe...sicer pa super Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 nič ljubezen ne greje? ne ŠE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 enako morda naju čaka ljubezen..pa je še ne vidiva ali čutiva Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 like a f****** minefield Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 mal me v noge zebe...sicer pa super kako že gre tist - pomagaj si sam in pomagal ti bo Bog nogavice dodatne na tačke... nič se zanašat na druge... klinc jih gleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 točno tako.....dans sem spala v puloverju in štumfih...... ....ko angelček..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.