Teyka 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 hm...trenutno se počutim malo krivo, ker se mam full za učit, pa sem si dopoldne vzela malo preveč prostega časa... sem malo dlje spala, pol pa sem še mal lenarla...zdej pa sem v zaostanku z učenjem...neresna sem Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 To ni boj, to je mesarsko klanje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Počutim se bol slabo, sem čist preveč zaposlen Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 aja, meni ne glih to... samo za učit se mam, pa še prvo stran za šolsko glasilo naj bi oblikoval.... pa sem jo danes mnde dokončal, če ne bo treba nič popravljat tko da zdaj bo spet mal bolš... upam samo da ta teden ne bom nikjer vprašan pa bo ok Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 jst mam čist preveč stvari, ki me čakajo in jst butl, namesto da bi že med vikendom kaj naredu, sm pa žural ahhhhhh.... pol nehi tuki bluzit pojdi za knjige jao mladina...kam to gre Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Slabo ne vem kaj se nekomu podi po glavi in zakaj me ne pokliče x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Nikakvo.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Nikakvo.... :xx!:ej Mick, saj bo, pridejo lepši dnevi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ...upam, da imaš prav. Ne maram situacij na katere nimam vpliva.......mogoče pa ga mam, pa še ne vem. Bemti život, ko že misliš, da si večino bojev skoz dal, da ti je uspelo se izvit, te spomni kako ranljiv si..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ja, mogoče pa maš vpliv, pa se ne zavedaš. življenje nas vedno znova preseneča, če ne bi bilo vzponov in padcev, to ne bi bilo to. jaz tudi bolj bad kot ne, pa upam, da se bom kmalu izkopala iz tega čudnega stanja in šla naprej. ker zdaj sem samo na istem mestu, obtičala sem totalno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Ne zgubljaj dragocenega časa in.....se premakni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Right now nekako takole Maybe he’s right.Maybe there is something wrong with me.I just don’t see how a world that,That makes such wonderful things...could be bad. Look at this stuff. Isn’t it neat?Wouldn’t you think my collection’s complete?Wouldn’t you think I’m the girlThe girl who has ev’rything? Look at this trove, treasures untoldHow many wonders can one cavern hold?Looking around here, you’d thinkSure, she’s got ev’rything I’ve got gadgets and gizmos a-plentyI’ve got who’s-its and what’s-its galoreYou want thing-a-ma-bobs?I’ve got twentyBut who cares? No big dealI want more I wanna be where the people areI wanna see, wanna see ‘em dancin’Walkin’ around on thoseWhaddya call ‘em? Oh, feet Flippin’ your fins, you don’t get too farLegs are required for jumpin’, dancin’Stollin’ along down theWhat’s that word again? Street Up where they walk, up where they runUp where they stay all day in the sunWanderin’ free, wish I could bePart of that world What I would give if I could liveOut of these watersWhat I would pay to spend a dayWarm on the sand Betcha on land they understandBet they don’t reprimand their daughtersBright young women sick of swimmin’Ready to stand And ready to know what the people knowAsk ‘em my questions, get some answersWhat’s a fire? and why does itWhat’s that word? Burn? When’s it my turn?Wouldn’t I love, love to exploreThat shore up above, out of the seaWish I could bePart of that world Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Ne zgubljaj dragocenega časa in.....se premakni. poskušam, pa ne gre oz. gre zelo počasi. mogoče si premalo prizadevam. ampak en dan bo spet bolje, spet bo posijalo sonce v srce, spet bom lahko normalno delovala. vem to, tako bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 poskušam, pa ne gre oz. gre zelo počasi. mogoče si premalo prizadevam. ampak en dan bo spet bolje, spet bo posijalo sonce v srce, spet bom lahko normalno delovala. vem to, tako bo. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 počutim se čisto nedefinirano...pa že kar nekaj časa tako...brez identitete Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 sej veš da je to najina naloga v tem lajfu... vesela zate da se ti stvari urejajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ne ni... pa še na nekaj je mene nekdo opozoril pred časom ko sem delala neko zaščito - nekak tkole - ko se bo njihova energija odbila nazaj k njim, ko se boš psotavila zase, bo sledil šok zanje in odreagirajo lahko na različne načine, ne ustraši se tega, deluješ tako, kot je prav zate, ne škoduješ nikomur, stopaj pogumno naprej... mogoče ti tole prav pride. Sem se pa tudi sama spomnila da že enkaj časa ne delujem več tako kot sem takrat in počutila sem se dobro... čeprav sem včasih smešno prav bila bitko za tisto kar je dobro zame.... blus.pres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 točno tako.....dans sem spala v puloverju in štumfih...... pa da zgorim....js mam celo noč priprto okno...da je ene 13-15 stopinj....na takem se fajn spi dekno mam pa itak sam za okras Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 mene tud ne.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 pa da zgorim....js mam celo noč priprto okno...da je ene 13-15 stopinj....na takem se fajn spi dekno mam pa itak sam za okras po moje da me tud urgenca ne bi več rešla...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 .....en malček sem užaljena...........sicer pa super Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 gre torej za vesoljno neklicanje mogoč pa dobiš kak klic Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 gre torej za vesoljno neklicanje ja ....TI poklič Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 po moje da me tud urgenca ne bi več rešla...... kak sam si različne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.