Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 gre torej za vesoljno neklicanje ....s tem da ma to za ene +...za druge pa - predznak....ah vektorji..... ........ kdo bi si mislil, da matematika kdaj še prav pride..... sicer pa lahko pokličeš ti.... se ti ne zdi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ena taka čudna zmeda v buči Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ena taka čudna zmeda v buči bejba, ne skrbi....slej ko prej mine...ti sam opazuj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 mene še toliko klicanja čaka danes da bi pa kdo mene poklical, ne, to pa ne Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 toplo Dobro se počutim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Ah, počutim se za pivček --- tko da grem tresnit enega ali dva danes potem pa mogoče gledat Počitnice v kino Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 tut mene se ne pokliče nič Sem te klicala prej, pa se ne oglasiš: ajajaj Saj vem delo... :xx!: še dva dni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 od kar spet redno tečem se mi je povečal libido in sm nekam preveč h***y no takšno je moje počutje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 od kar spet redno tečem se mi je povečal libido in sm nekam preveč h***y no takšno je moje počutje hmm.. a naj ne bi to deloval tko, da daš ven odvečno energijo in si pol manj, ne bolj? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 hmm.. a naj ne bi to deloval tko, da daš ven odvečno energijo in si pol manj, ne bolj? ja, sam ta energija ni nikol odvečna! js jo na tak način le povečam oz. pojačam sej veš, kri poženeš po telesu, posledično boljša cirkulacija...... in to je to.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 juuuuupi, dons sem prou super, NOT! sem prebrala.........hot Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ... ne vpraš kako........bi vzela stol in ga razbila nekomu na hrbtu.... po naravi nisem nasilna in tudi kontrolirat se znam....ampak ko prekipi, še ekonlonecrazžene :xx!: Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 haha, sj sm pozabu, super hot sj se nis dost zmotila sam da si super HOT................. pa brez slabe vesti........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Že cel dan me daje neka nervoza... pa sploh ne vem zakaj, kljub temu, da imam positive obdobje. grem dol...mal meditirat, mislim, da bo bolj koristno. ...zviz... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Že cel dan me daje neka nervoza... pa sploh ne vem zakaj, kljub temu, da imam positive obdobje. grem dol...mal meditirat, mislim, da bo bolj koristno. ...zviz... lahko te fsekam enkrat...te bo vsa nervoza od otroštva dalje minla hecam se...samo ne me tepst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Danes se počutim zelo zelo debelo. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Danes se počutim zelo zelo debelo.imaš pms ali je samo fatamorgana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Nič od tega. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 oprosti...še vedno ne razumem žensk...ki se v svoji ženskosti...debele počutijo....in včasih neprivlačne zaradi tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Saj ne veš, kakšna sem. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 vem...ženska si...lepa v svoji ženskosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 I wish you could know... Ni ravno tako. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 vse je tako..ali drugače....vidiš kar pač hočeš videt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 I wish you could know... Ni ravno tako. Melody...ti si nekaj naj...kar sem jaz lahko videla na mladi ženski....izjemna si.... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 If you say so... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.