Skoči na vsebino

Kako se danes počutiš?

seal

Recommended Posts

Evo še enkrat :vtz: PREVETRENO!!!

--- in xsrcx x:Xx don't you just love how small this world is :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Lena, k fux....tok se mi nč ne da, ampak res NČ!!!! xrolleyesx

Pa tok mam še za narest dons...že vidm, da bom šla spet popoldan spat, pred odbojko. :o|o:

Baba. :vragec: x:Dx x:px

joj joj...danes sem čisto out.....niti v službo se ne morem spravit :V: :vragec:

naj že mine to vse skupaj................. :o|o:

xsrcx x:Xx

ti imaš vsaj odbojko...jaz bi jo tudi, pa nimam časa zanjo :vragec: no, tako, nimam takrat časa, ko odbojka je...presneti faks :vragec:

tudi mene čaka ful učenja najbolj nezanimive snovi na svetu...pa še en kup priprav za prešerna in gledališče...

in ful težko sem prejšnjo noč zaspal...že par let ne tako... :vragec:

drugače sem pa čist OK x:)x hvala, da vprašate x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

joj joj...danes sem čisto out.....niti v službo se ne morem spravit :V: :vragec:

naj že mine to vse skupaj................. :o|o:

a veš, da sem razmišljala o tebi, da kako je možno, da si vedno tako vesela in naspidirana. pa sem si rekla: levinja pač. no, zdaj vidim, da si tudi ti človek. jaz sem narejena tako, da dosti bolj cenim ljudi, ki vedo, kaj pomeni biti *čisto out*. srečno! saj veš, da smo na tvoji strani, a ne :palec: !

:detelca:

Spet me grabi notranji nemir. :o|o:

jst sem že čist v njem ;)

*Te občutke oz. stanja bo še poudaril vpliv bližajočega se vpliva, tako se bomo na vse dogajanje v okolju pogosto odzivali pretirano čustveno in jim bomo dajali preveliko težo.*

en košček iz napovedi, če vama bo en košček v pomoč. saj vem, da vse to vesta, ampak samo, da vaju spomnim. lahko vse zvalita na luno in ostale planete.

:detelca: xcrossfingx

Razen tega da sem kot kaže zbolela pa niti ne od vremena xrolleyesx :ill: sem tut drugače gnilo :xx!:

Upam da se bo pokazal sonček danes xcrossfingx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

a veš, da sem razmišljala o tebi, da kako je možno, da si vedno tako vesela in naspidirana. pa sem si rekla: levinja pač. no, zdaj vidim, da si tudi ti človek. jaz sem narejena tako, da dosti bolj cenim ljudi, ki vedo, kaj pomeni biti *čisto out*. srečno! saj veš, da smo na tvoji strani, a ne :palec: !

:detelca:

*Te občutke oz. stanja bo še poudaril vpliv bližajočega se vpliva, tako se bomo na vse dogajanje v okolju pogosto odzivali pretirano čustveno in jim bomo dajali preveliko težo.*

en košček iz napovedi, če vama bo en košček v pomoč. saj vem, da vse to vesta, ampak samo, da vaju spomnim. lahko vse zvalita na luno in ostale planete.

:detelca: xcrossfingx

Lea x:Xx

jaz sem itak da samo človek ....v prvi vrsti...in še preveč čustvena...

ja po drugi strani pa levinja, ki bi rada vse na izy.............a ne gre vedno tako x:Dx

ampak ju3 je NOV dan :palec:

x:Xx xsrcx

Guest mačona

nič boljše in nič slabše od vseh vas. :o|o: slabo sem spala, se premetavala, zbudila nekam živčna in z bolečim križem. vsaj križ me ne boli več, ker sem jogirala. ah ah, sestavi se skupaj nooo! :!!:

vsem vam želim več optimizma in dobre volje. xsrcx

ah, bolj tako, kako nej rečem, bolj v qrcu :xx!: pa štorasta sm tut, pa dans zgleda da tut butasta xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

no, vsaj en(a) je ql xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ej, sem total namedena danes, brez prave motivacija oz. brez kakršnekoli motivacije :o|o:

malo me žalost daje, otožnost in potem :zalostko: naval naveličanosti...beda

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona
ah, mana...bo minilo x:Xx xsrcx

tudi mačoni enega x:Xx, za lepši dan x;)x

hvala, tudi tebi en x:Xx za lepši dan. pa Mani in vsem, ki so otožni.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...