Audente 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 If you say so... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Melody...ti si nekaj naj...kar sem jaz lahko videla na mladi ženski....izjemna si.... Hvala Audente To mi zelo zelo veliko pomeni Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Evo še enkrat PREVETRENO!!! --- in don't you just love how small this world is Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 joj joj...danes sem čisto out.....niti v službo se ne morem spravit naj že mine to vse skupaj................. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Lena, k fux....tok se mi nč ne da, ampak res NČ!!!! Pa tok mam še za narest dons...že vidm, da bom šla spet popoldan spat, pred odbojko. Baba. joj joj...danes sem čisto out.....niti v službo se ne morem spravit naj že mine to vse skupaj................. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ti imaš vsaj odbojko...jaz bi jo tudi, pa nimam časa zanjo no, tako, nimam takrat časa, ko odbojka je...presneti faks tudi mene čaka ful učenja najbolj nezanimive snovi na svetu...pa še en kup priprav za prešerna in gledališče...in ful težko sem prejšnjo noč zaspal...že par let ne tako... drugače sem pa čist OK hvala, da vprašate Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 jst sem že čist v njem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 joj joj...danes sem čisto out.....niti v službo se ne morem spravit naj že mine to vse skupaj................. a veš, da sem razmišljala o tebi, da kako je možno, da si vedno tako vesela in naspidirana. pa sem si rekla: levinja pač. no, zdaj vidim, da si tudi ti človek. jaz sem narejena tako, da dosti bolj cenim ljudi, ki vedo, kaj pomeni biti *čisto out*. srečno! saj veš, da smo na tvoji strani, a ne ! Spet me grabi notranji nemir. jst sem že čist v njem *Te občutke oz. stanja bo še poudaril vpliv bližajočega se vpliva, tako se bomo na vse dogajanje v okolju pogosto odzivali pretirano čustveno in jim bomo dajali preveliko težo.*en košček iz napovedi, če vama bo en košček v pomoč. saj vem, da vse to vesta, ampak samo, da vaju spomnim. lahko vse zvalita na luno in ostale planete. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 brezveze :xx!: sovražim te tobogane...gor pa dol, paše mal dol..pa spet gor...mel gor in potem fejst dol :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 brezveze :xx!: sovražim te tobogane...gor pa dol, paše mal dol..pa spet gor...mel gor in potem fejst dol :xx!: Pobož vsem tečkam mojim, k vas mam rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Razen tega da sem kot kaže zbolela pa niti ne od vremena sem tut drugače gnilo :xx!: Upam da se bo pokazal sonček danes Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 31. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2007 ah kurc, vse bo še dobro! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 uf, kak zeeeeloooo počasi dela tale škatla od računalnika palačinke bi jedla veliko dobre volje za vse, ki to potrebujete Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 a veš, da sem razmišljala o tebi, da kako je možno, da si vedno tako vesela in naspidirana. pa sem si rekla: levinja pač. no, zdaj vidim, da si tudi ti človek. jaz sem narejena tako, da dosti bolj cenim ljudi, ki vedo, kaj pomeni biti *čisto out*. srečno! saj veš, da smo na tvoji strani, a ne ! *Te občutke oz. stanja bo še poudaril vpliv bližajočega se vpliva, tako se bomo na vse dogajanje v okolju pogosto odzivali pretirano čustveno in jim bomo dajali preveliko težo.*en košček iz napovedi, če vama bo en košček v pomoč. saj vem, da vse to vesta, ampak samo, da vaju spomnim. lahko vse zvalita na luno in ostale planete. Lea jaz sem itak da samo človek ....v prvi vrsti...in še preveč čustvena...ja po drugi strani pa levinja, ki bi rada vse na izy.............a ne gre vedno tako ampak ju3 je NOV dan Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 nič boljše in nič slabše od vseh vas. slabo sem spala, se premetavala, zbudila nekam živčna in z bolečim križem. vsaj križ me ne boli več, ker sem jogirala. ah ah, sestavi se skupaj nooo! :!!: vsem vam želim več optimizma in dobre volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ah, bolj tako, kako nej rečem, bolj v qrcu :xx!: pa štorasta sm tut, pa dans zgleda da tut butasta Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 počutje: odlično...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 no, vsaj en(a) je ql Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 veš kaj...saj sploh ni tako hudo...ko sem zjutraj prišla v službo,me je pričakal lep OS in vem...JA nisem sama....in ni hudič, da ne bi našla te sanje, katere si želim najti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ej, sem total namedena danes, brez prave motivacija oz. brez kakršnekoli motivacije malo me žalost daje, otožnost in potem naval naveličanosti...beda Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ah, mana...bo minilo tudi mačoni enega , za lepši dan Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 kako mi je znano tole danes... a veš da je bil moj prvi nick tule otožna... mater bi mi v teh dneh pristajal :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ne se sekirat, čez eno leto, ko bo retrogradni Saturn mimo, bo spet vse vredu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ah, mana...bo minilo tudi mačoni enega , za lepši dan hvala, tudi tebi en za lepši dan. pa Mani in vsem, ki so otožni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ne se sekirat, čez eno leto, ko bo retrogradni Saturn mimo, bo spet vse vredu sej ne bo eno leto retrogradni v septembru naj bi prišel v Devico, da jaz z zadnjimi lekcijami Sade Satija se poslovim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.